Şimdi Ara

Sığıntı gibi yaşamaktan bıktım!(Ne sevgilim var ne arkadaşım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben 27 yaşındayım daha kız eline değmişliğim yok size ne oluyor ya daha yaşın 16 ,bi üniversiteye felan bi git bakalım düzelirsin umarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sığıntılık nalaka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 sene once senin gibiydin hic arkadasim yoktu sinifta oturup anime izlerdim butun gun ama ondan sonra siniftakilerle konusmaya baslayinca kada dengi olduklarini anladim sende kendini konusmaya zorla belki benim gibi sen de kafa dengi arkadas bulursun:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini soyutluyorsun
  • sorun özgüven değilse, hayata dair konuşmak istiyorsan kızlarla konuşmayı dene. erkekler genelde rahat geyik takılır kızlar pek öyle değil dediklerini dinlerler-kendi aralarında nasıl muhabbet yaparlar bilmiyorum ama-. ve insanları sırf ilgi alanlarınız uymuyor diye küçümseme. yanıldığını fark edince kendine kızarsın. ilişkiyi de salla dünyada tek önemli şey ilişki değil olursa olur.
  • kardeşim aynı benim gibi sende alıngan çekingen ve kırılgansın. insanları çok takıyon ve özgüvenin eksik. buda senin sosyalleşmeni engelliyo ve yalnız kalıyon. bunun çözümü benim yaptığım gibi bir psikiyatriste gideceksin ve verdiği ilacı düzenli olaraK kullanacaksın. ilacı kullanmaya başladığından itibaren 3 hafta sonunda bambaşka biri olacağınından emin olabilirsin. bu gibi durumlarun ilacı vardır ve 100 de yüz tedaviside vardır. psikiyatrıya gitmekten belki çekinebilirsin çünkü bende çekinmiştim ama bir psikiyatrı doktoruna derdini iyi anlatabilirsen o doktor mucizeler yaratabiliyo. tşk ederim mesajımı okuduğun için sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin.
  • 13 yaşımdayken Ekşi Sözlük yazarıydım, DEBE'ye falan girmişliğim var..




    şaka bi yana sevdiğim bi söz var tam sana göre : "Izdırap çeken bir dahiyle, çirkin olduğu için kızları tavlayamayan aksi bir çocuk arasında ince bir çizgi vardır."
  • Mobilden profilini falan inceleyemem şimdi çaylak.
    Arkadaş olalım ve konuyu kapat.
    Ciddiyim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.