Şimdi Ara

Sigma-Digital-HD Pcı Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 10senedir tv kartı kullanırım önce bi inca cı pcı tv kartı öldürdüm. ve biaydırda aver galaxy çalışmıyo. pc görüyo ama 10 kerede 1 kere açılıyo 9kere açılmamakta direniyo. ben öldürdüm çünkü 6ay kadar farketmeden yüksek wattlı modem adaptörüyle çalıştırmışım. yeni farkettim bende. resmen olmasada yüzde 90 öldü kart diyebilirim.
    Neyse şimdi bu başlıktaki karta karar verdim. bakmayalı piyasa bayağı değişmiş inca falan piyasada yok skystarlarda merdiven altı olmuş. büyük online siteler hep aver ürünleriyle dolu. bu kartı bikaç yerde buldum. fena değil diyorlar skystarla aynı firmaymış sanırım. yanlız çipler VİA nınmış.
    kullananlar lütfen bişeyler yazsın yada bilgisi olanlar. görüntü kalitesi driver desteği(win8 64bit gibi) ve genel kalitesi nedir????



  • yo mu kullanan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exseri -- 23 Mayıs 2013; 13:53:33 >
  • KARTI ALDIM.Arkadaşlar evet başta sıkıntı yaşadım ama kart inanılmaz iyi. Sinyal çekim gücü gördüklerim en iyisi avermedianın yüzde 70 çektiği transporderi yüzde 92 ile çekiyo öyle diyim artık anlayın. yayında donma veya kartta aşırı ısınma yok. geçişler inanılmaz hızlı. gördüğüm en iyi kart vede türk malı(çipler olmasada). tüm windowslar ve 64 bitte sorunsuz çalışıyor. bazı programlarda ne kadar uğraşsamda tam tarama tüm kanalları bulamadım belkide apartman disçek sorunudur tam ayarlayamadım bilemiyorum. ama dvb viewer 5.1pro ile tam 574yayın buldu(300e yakını tv) bu benim kullandığım tüm kartlarda bir rekor. kartı yapan veya ithal eden birleştiren kim varsa helal olsun. sorun yaşayanlar veya bilgi almak isteyenler mesaj atabilir yardımcı olurum. gidip 200-300tl saçmasapan kartlara vermeyin 130tl ye bu kadar kaliteli S2 kart imkansız bence.
  • Merhaba hocam ben de yakın zamanda sigma digital hd dvb-s2 pci aldim ama bir turlu DVB dream programinda sinyal alamadim. Bunun ince bir noktasi var mi acaba yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DVBdreamle kullanan varmı ? bende çalışmıyor... ne biçim kart bu
  • aynen kardeş. bende skystar2 kartım ile dvbdream kullanıyorum. HD kart alayım dedim. netten biraz araştırmadan sonucu sigma digital alayım dedim ama maalesef KRAL program olan DVBdreamde diseqcte bu kart sorunlu. diseqcte 1inciye takılan uydu haricindekileri görmüyor...

    bu sorunu web sayfalarında bellirtmemişler.

    BDA Sürücüsü Sayesinde Tüm Alternatif Yazılımlarla Uyumluluk diye yazmışlar sadece !!!

    www.skystar3.com forum sayfasındaki yorumları inceleyin hepsi çakma sahte yorumlardır.

    sonuç olarak kart fiyaskoo...

    DVBdreamle nasıl çalışmaz arkadaş !!! kumandası bile sadece progdvb ile uyumlu...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exseri

    KARTI ALDIM.Arkadaşlar evet başta sıkıntı yaşadım ama kart inanılmaz iyi. Sinyal çekim gücü gördüklerim en iyisi avermedianın yüzde 70 çektiği transporderi yüzde 92 ile çekiyo öyle diyim artık anlayın. yayında donma veya kartta aşırı ısınma yok. geçişler inanılmaz hızlı. gördüğüm en iyi kart vede türk malı(çipler olmasada). tüm windowslar ve 64 bitte sorunsuz çalışıyor. bazı programlarda ne kadar uğraşsamda tam tarama tüm kanalları bulamadım belkide apartman disçek sorunudur tam ayarlayamadım bilemiyorum. ama dvb viewer 5.1pro ile tam 574yayın buldu(300e yakını tv) bu benim kullandığım tüm kartlarda bir rekor. kartı yapan veya ithal eden birleştiren kim varsa helal olsun. sorun yaşayanlar veya bilgi almak isteyenler mesaj atabilir yardımcı olurum. gidip 200-300tl saçmasapan kartlara vermeyin 130tl ye bu kadar kaliteli S2 kart imkansız bence.

    evet 10 yıl gibi bir süre tv kartı kullanan ender insanlardan biride benim senin hala kullandığını umut ederek soruyorum bahsettiğin kart Sigma Digital HD DVB-S2 PCI tv kartı mı başka kart mı ve hd kanalların hepsini sorunsuz seyredebiliyo musun? bende aver medianın dvb s modeli var artık s2 alma vakti geldide geçiyo az önce yazdığım modeli almayı düşünüyorum ne dersin?




  • Abi anlamadigim bi sekilde tv karti olayi yok oldu. Hayir turkiyede degil yurt disinda da yok oldu. Ben biseyler yaparken pc de hatta oyun oynarken bile kosede minik tvsi acik olan dinazorlardayim.

    Evet sigma karti kullaniyodum. Kullaniyodum diyorum cunku evlendim evde bitek kablo var oda salondaki tv ye bağli. Dolayisiyla 2yildir falan kullanmiyom. Ama kasanin icinde hala kart duruyo. Evet tum hd kanallari izleye biliyodum S2 destekli oldugundan hatta 4kda olabiliyo diye biliyorum. En son windows 8.1de guzel calisiyodu. Yani windows 10da da calisir. 64bit isletim sistemindede calisiyodu. Yanliz program seciyodu. Ben zamaninda sanirim discek ayarlarindan dolayi dvbdreamda calistiramadim. Dvb wiever gibi biseyle izliyodum.

    Dedigim gibi biraz uzak kaldim. Gecenlerde tv kartlarina baktim adam gibi hicbir kart yok uydu icin turkiyede hatta sigmayida bulamadim. Amazonda var bikac kart ama onlarda gumrukte kaliyo trt damgasindan dolayi.

    Ben olsam bu sevdadan vazgecerim cunku gercekten olmus bi sektor yakinda uygun programlar bile biter bu gidisle.

    Ha pc de tv olayindan vazgecmedim. 1yillak dijiturkplay aldim 49tl ye yine izliyorum briwser uzerinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • exseri kullanıcısına yanıt
    kardeşim hani oyun oynarken bile tvsi açık olan dinazorlandanım demişsin ya ben bilgisayardan trt belgesel ve survivor gibi programları seyretmenin dışında başka şeyler yapsam bile arka planda o tv açık olucak sesi gelicek beni çok dinç tutuyo. bahsettiğimiz kartı 198 tlye aldım bu arada şu an kargoda bir iki güne elimde olur. bu sevdadan asla vazgeçmicem :)
  • sigma çok güzel bir kart masa üstünde baya uzun süre kullandım şu an laptop kullanıyorum kasada duruyor merkezi sistemde sorun yaşadım ama normal çanakta uydu alıcıları bile eline su dökemez karttaki ısı 0 derece önceden inca kullanmıştım slotu yakmıştı attım aslında sigmanın usb hd kartı olsada alsak dark aldım gıcık birşey ömrümü yedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yawuz58

    sigma çok güzel bir kart masa üstünde baya uzun süre kullandım şu an laptop kullanıyorum kasada duruyor merkezi sistemde sorun yaşadım ama normal çanakta uydu alıcıları bile eline su dökemez karttaki ısı 0 derece önceden inca kullanmıştım slotu yakmıştı attım aslında sigmanın usb hd kartı olsada alsak dark aldım gıcık birşey ömrümü yedi

    Sigmanın USB ürünü var fakat HD değil SD. Ama çok temiz görüntü veriyor. Yayın kalitesi iyi kanallarda HD'yi aratmıyor diyebilirim. 6 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ayrıntılı bilgi içinhttp://www.sigmaelectronic.net/tr/pr03.htm




  • Bu kartı 2019 yılı itibarı ile hala kullanan var mı? Kart hala hepsiburada da satışta 259TL. Almayı düşünüyorum. Windows 10 64Bit sistemde kullanacağım. Alma diyen var mı?
  • falcon08 kullanıcısına yanıt
    İkinci el prof tbs yada tecnisat kartları kovala bence daha önce sigma kart kullandım çok sorunlu değildi ama restart problemi yaşamıştım şimdi prof 8000 kullanıyorum daha iyi bir kart

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • falcon08 kullanıcısına yanıt
    Bende Everest hdstream var başta zorladı ama şimdi iyi ikinci el 50tl eder tabi test edip almalisin youtube kanalimda bi kaç videosu var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    nerede varmış ikinci eli.
  • kadircitak kullanıcısına yanıt
    Bi kaç uydu forumunda görmüştüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.