Şimdi Ara

Sigorta ile ilgili ACİL arkadaşlar lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,geçen gün ufak çapta bi kaza geçirdim,arabamın sol arka kapısı değişecek,kaskom yok.%100 haklı çıktım,yani sigorta ödeyecek bunu,ancak diyolar ki,arabanız 2002 yılında perte çıkmış.(Ben tanıdıktan aldım gerçi yazmıyor),parçaları kendiniz bulucaksınız.Diyelim ki doğru,arabam perte çıkmış,böyle birşey varmı arkadaşlar?Yani benmi uğraşıcam gidip kapı bulmakla?



  • peacer kullanıcısına yanıt
    böyle bir şey olduğunu sanmam. benim de başıma benzer olay geldi. karşı tarafa aracımı yetkili serviste yaptıracağımı söyledim, kabul ettiler. bütün masraflar karşı tarafın kaskosundan karşılantı. güneş sigortaydı karşı tarafın kaskosu. sizin aracınızın daha önce pert olması parçayı sizin temin etmenizi asla gerektirmez, bunun mantıklı hiç bir açıklması olamaz kanaatindeyim. başka bir servise aracınızı yaptırmayı deneyebilirsiniz.
  • Şimdi görüştüm tekrar,sizin ustanız parça temin edicek,ancak sıfır parça takmayız diyolar,çıkma olucakmış.Arabamın da selden,doğal afetten ötürü perti varmış.Plaka sorgulamada çıkmıyor.Kahretsin yani.
  • mrb geçmiş olsun aracınız çok eski model degilse ya da parçası bulunmayan bir araç degilse çıkma parça takmazlar trafik sigortasında öncelikle onarım onarım olmuyorsa eşdeger parça orjinal parça kullanılmaz enson hazine müşterşarlıgının çkardıgı genelgeye dayanarak şirketler trafşik sigortası hasarlarında orjinal parça kullanmıyorlar sigorta şirketiyle görüşün eksperlin nuarasını alın onunla görüşün yardımcı olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.