Şimdi Ara

Sigorta iptali ve hasarsızlık indiriminin devamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracımı sattım ve kaskomun bitmesin 5,5 ay kaldı. 3. yılım doluyor ve şu an %50 hasarsızlık indirimim var. Bu hakkımın kaybolmasını istemediğimden sigortam ile görüştüm. Sigortayı poliçe bitimine kadar dondurabileceklerini sonrasında hala araç satın almadıysam 5,5 aylık sürenin priminin hesaplanıp tarafıma iade edileceğini söylediler. Sonrasında da bu indirim hakkımın kaybolacağını ifade ettiler.

    Sizlere danışacağım mesele şu. Şu an kaskomu iptal ettirirsem hemen prim farkımı alabiliyorum. Şu an iptal ettirsem de, poliçe bitiminde iptal ettirsem de o anda kaskolanabilecek bir araç sahibi değilsem hakkım zayi olur mu? Ben bir kaza yapmadığım halde ya da araç alabilecek maddi gücü bulamadığımdan ötürü 1,5-2 yıl sonra kaskolanabilecek bir araç alırsam bu hakkımın korunması gerekmez mi?

    (Paraya ihtiyacım olduğu için sattım aracımı yarı primi şimdi almak çok işime gelir dondurursam bu parayı 2008de alacağım ki bu benim için avantajlı sayılmaz.)

    Teşekkürler.







  • Kasko süresinin bitmesine yakın başka bir araç üzerine yaptır kaskonu ve daha sonra yine iptal edip askıya aldır. Sana bir sene zaman kazandırır. Tanıdık bir acente yardımcı olur sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 16 Temmuz 2007; 16:37:53 >
  • ne zaman araç alacaksınız tekrar ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.