Şimdi Ara

SİGORTA SOYGUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 gun once arkadasima bajaj discover 125 st 2.el aldik. Makine icin en dusuk fiyat 480 tl cikti. Arkadasin hic kazasi yok dogum tarihi de 1989 . arac plakasi hatay 31 . Haziran da bende 2016 yeni model rx3 evo alcam sanirim bizede kacar bi guzel 800 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    evet evo lara en dusuk 800 lira cıkıyor bende kafayı taktım cok guzel makıne , güzel secım hayırlı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Buzmavili

    Şimdi ben mahallede bineceğim sadece ayda yılda bir..motoru alırken sadece noter masrafı ile işi bitşrebilşyormuyum? Kasko ve sigorta parası vermeden mümkün mü?

    Ruhsatı alabilmek için sigorta yaptırmanız zorunlu. İstersen hiç kullanma. Kasko zorunlu değil.

    Bi kerelik yaptırırız o halde sonra bi daha uğramam sigortacıya zaten (: tesekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    1 kerelik olur mu yılda bir öpüleceksiniz. :)
  • 2 500 tl ye aldığım motorsikletime 890 tl trafik sigortası çıktı çok büyük haksıklık
  • ozgur_tr O kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun baska yerlere de baktiniz mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepimize geçmiş olsun.
    Tam 1 hafta önce motosikletimi aldım ve tam 1 haftadır sigorta fiyatlarına çıldırıyorum.
    Yaş 29 Eskişehir. 582TL fiyat çıkardılar belki de abartısız firmaların %90nına sordum bundan aşağı da bulamadım.
    3 ay süresi var dediler daha plaka çıkartmayacağım bakalım belki fiyatlar düşer.
  • itosun İ kullanıcısına yanıt
    Sigortasız kullan. Ben 10 aydır sigortasız kullanıyorum. Zaten motorcuların yarısı sigortasız kullanıyor. Trafik polisi insan evladıysa zaten görmezden gelir. Değilse başa gelen çekilir.
  • bende sigortayi yeniledim sanıyordum fakat 6 aydır sigortasız biniyormuşum, motoru eniştemin üzerine aldım yaşı 40 kaza vs hiç yok fakat yinede bu yıl 350 tl ödedim aşırı pahalı.
  • kesmez K kullanıcısına yanıt
    Polisler neden kanunsuzlugu gormezden gelsin de insan evladi olsun, Allah razi olsun onlardan canlarini veriyorlar tanimadiklari kisiler icin. Zaten serefliler, cogumuzdan daha insanlar. Sigortasiz biniyorsan bu senin sucun. Canini malini ne kadar onemsediginin kaniti. Bir de gelip iyi bisey yapmis gibi yaziyorsunuz ayip.. sigorta yapanlar keriz sizin gozunuzde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hubalahubhub -- 19 Mart 2016; 12:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    Benim gözümde kanuni olması değil hukuki ve adaletli olması değerlidir. Herkesin bir vicdanı var. Polisinde bir vicdanı var. Eğer vicdanı kabul ediyorsa ne yapıyorsa yapsın. "Utanmadıktan sonra dilediğini yap." H.Ş. Ben polis olsaydım görmezden gelirdim.
    Birisi çıkıpta canını malını önemsemiyorsun derse bende "sana ne" derim. Param olsa da bu fiyatlarla sigorta yaptırmam. Zulme boyun eğmiş olurum. Asıl zulme boyun eğmek ayıptır. Atasözü diyorki. "Kırıl ama eğilme."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesmez -- 21 Mart 2016; 7:56:22 >
  • sırf bu sigorta soygunu yüzünden vazgeçtim motordan, keza araçtada aynı soygun mevcut buna bide olacak tabi diyenlerede diyecek sözüm yok yazık diyorum sadece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesmez

    Sigortasız kullan. Ben 10 aydır sigortasız kullanıyorum. Zaten motorcuların yarısı sigortasız kullanıyor. Trafik polisi insan evladıysa zaten görmezden gelir. Değilse başa gelen çekilir.

    sigortasız kullanmanın kanunen cezası nedir? Allah korusun kazaya falan karışırsak başımıza iş açılmasın
  • https://www.tugem.com.tr/trafik-cezalari-ile-ilgili-cezalar
    hususiye 77 tl
    ticariye 5311
    ve trafikten men.

    2016 da 92 tl olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesmez -- 23 Mart 2016; 8:31:21 >
  • Valla motosiklet 0km alındı plaka olmadığı için kara kara düşünüyorum 2 hafta oldu 100 km yol yaptım. Plaka olsa sigortasız kullanacağım. fakat plaka olmadığı için elinde sonunda yaptıracağız gibi duruyor. 3 ay süresi olduğu için biraz daha böyle sokak aralarında gizli kaçak kullanacağım. umarım bu süre içinde sigorta fiyatları düşer. Yoksa halimiz harap
  • Beyler sigorta fiyatların da bir yapılandırma söz konusuymuş. Dün bir arkadaş söyledi ama öyle bir haber göremedim 1 hafta içinde belli olacakmış? haberi olsun gören duyan var mı?
  • Mecliste bir paket var...sigorta şirketlerinin hasar ve ölüm sonucu oluşan giderlerini azaltacak bie bir düzenleme... Umarım sigorta şirketleri bunu bir an önce fiyatlara yansıtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta fiyatlarının düşeceği , iadelerin olacağı ve benzeri haberler maalesef bizleri oyalama stratejisinin sonucudur.

    Bir sigortacı ve motosiklet sevdalısı olarak konuşuyorum , açılan soruşturmanın sonuçlanması 6 aydan önce olmaz.Firmalar da asla ama asla geri ödeme yapmaya ikna edilemez.

    Sektörün %96 gibi bir oranı yabancı.Bu firmalar hükümet üzerinde baskı kurdukları için fiyatlar yükseldi şimdi tekrar düşürmezler.Lakin Haziran ayından sonra farklı bir sistem gelebilir.

    Ankara'dan selamlar.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Sigorta firmaları karlarını arrtırdı. Nasıl bayilerin karıda aynı oranda arttımı. Helalmi kazanıyorsunuz bayi olarak . Ne düşünüyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesmez

    Sigorta firmaları karlarını arrtırdı. Nasıl bayilerin karıda aynı oranda arttımı. Helalmi kazanıyorsunuz bayi olarak . Ne düşünüyorsun.

    Sigorta firmalarının bayisi olmaz acentesi olur.

    Acenteler ayrı şirketlerdir kısacası firmaya bağlı çalışmazlar.Helal ve haram gibi bir cümle sarf etmeniz bana çok komik geldi , bu durum araba fiyatları her gün artarken bayilerin helal kazanıp kazanmadığını sorgulamak gibi bir şey o fiyatları bayiler ya da acenteler belirlemiyor sigorta firmaları belirliyor :)

    Gelelim acentelerin kar oranına , karlar tamamen düştü.Mesela bugün 1200 liralık bir poliçede gider vergisini ve kargo ücretini düşünce 7.2 lira kazandım isterseniz belgesini de size iletebilirim

    Ayrıca belirtmemde yarar var forumda fiyatlar düşsün diye kampanya başlatıp sigorta müdürlüğüne bizzat 600 tane dilekçe teslim etmişliğim var.Sigorta şirketleri farklıdır ,sigorta şirketlerinin destekçisi olan acenteler farklıdır ve benim gibi acenteler farklıdır değerli hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 30 Mart 2016; 15:13:56 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.