Şimdi Ara

Sigortam.net rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sigortamnet aracılığıyla sıfır motosikletime sigorta yaptırdım.Henuz plaka olmadığı için 14yk şeklinde plaka girildi. Daha sonra motosikleti satmak üzere notere gittik noterdeki görevli aracın sigortası olmadığı için satış yapılamayacağını söyledi.Plaka zeyil işlemi yapılmadığı için noterde aracın sigortası yok gibi gözüktü hemen sigortamnet çağrı merkezini arayıp zeyl yapmalarını istedim telefondaki kişi zeyl departmanına acil bir şekilde mail atacağını ve işlemin yapılacağını söyledi. Noterin kapanma saati geldi araci alacak kişi şehir dışından gelmiş 3 saat bunun için bekliyoruz ve zeyl yapilmiyor. Ben de gidip acenteden başka bir sigorta daha yaptırdım ve satışı öyle gerçekleştirdik. Sigortamnet 15 gündür sinir krizine soktu. Sonradan yaptığım poliçenin iptal belgesini yolladım, aracın yeni sahibinin ruhsatını istedi yolladım, noter satış belgesini istedi yolladım şimdi gelmiş diyorki siz sonradan yaptırdığınız poliçenin satıştan dolayı iptalini saglamissiniz başka şekilde iptal yapmaliydiniz falan filan paramı hergun beni arayarak çeşitli bahanelerle ödemeye yanasmiyorlar. Sakın bulaşmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • galerici misiniz hocam, sıfır motorsikleti kimden kime sattınız :D

  • Hayır alsatci veya galerici değilim. Sıfır alırken ilk önce sigorta yaptırılıyor sonra ruhsat çıkarılıyor ruhsat çıkarıldıktan sonra artık motosikletin bir plakası olduğu için sigorta poliçesine düzeltme işlemi yapılıyor işte bu düzeltme işlemini sigortamnet yapmadığı/bir türlü yapamadığı için mağduriyet yaşatıyor. Bilgisiz çağrı merkezi çalışanları da durumu anlatamıyor veya bilinçli şekilde paranın üzerine yatmak için tezgah kuruyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edevlette sigorta şikayet yeri var ordan şikayet edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortasız araç satılamıyor mu noterde sigortaya bakılmıyor diye biliyorum

  • waitu kullanıcısına yanıt

    Hocam sigorta bu işlerin besmelesi gibidir. Sigortasız Bi işlem yapamazsın noterde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortam.net tam bir dolandırıcı gibi takılmakta. ayrıca fiyatlar orda ucuk.öyle reklam vererek olmuyor bu işler.

  • Şikayetvarcom dada bir sürü poliçe iptal edip parasını alamayan gec alan insanla dolu. Farklı alanlardan da çok şikayet var ben sorun yaşayınca farkına vardım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortamnet uzak durulması gereken bir yer.


    Geçen yıl kasko yaptırırken anadolu sigortanınkini kabul edip yaptırdık, poliçeyi düzenlediler, sonra sürekli arayıp arabanın fotoğrafını istediler. Ben de ilk kez böyle bir şey duydum dedim ve yine de çekip gönderdim ki bana bunu sigorta firması istedi dediler. Sonra gündüz çektiğim fotoğrafları beğenmediler her açıdan olmasına rağmen, yine çekip gönderdim yine beğenmediler. Sonra anadolu sigortayı aradım, onlar böyle bir taleplerinin olmadığını söylediler ve poliçe aktif dediler. Sonra bunlara döndüm eğer yeniden foto göndermezsem poliçeyi iptal edeceklerini söylediler. Lanet olsun dedim iptal ettirdim. Gördüğüm en şuursuz sigorta firması. Şaka gibiler ve pahalılar, sonrasında çok daha uyguna allianz dan yaptırmıştım.

  • Baş bas bağırdım bundan uzak durun diye yok ucuz teklifmis yok seçenek yok indirim başınıza gelince anlarsınız muhattap bulamazsınız diye onun için kimse kusura bakmasın uyardım kaç defa burada 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

    HoCam haklısın insan işin içine girip başına gelince anlıyor ben görmedim uyarıları


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt

    Sifir motorsiklet alip baskasina satinca isler karismis. Sen kendi uzerine alsan ruhsat senin uzerine olsa bu kadar karisiklik olmazdi. Alici ismi farkli satan alan farkli uzerine komisyon koyup baskasina satinca boyle uzamis isler.


    Araba aliyon sifir bayiden emniyetten plaka cikiyor ve sigorta hemen yapiyorlar hic oyle ugrastirmazlar, ruhsat ve plaka cikinca gerisi cok kolay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Hocam yanlış anlamışsın.

    Ben sıfır aldım ve süreç gereği ilk iş olarak sigorta yaptım ilk islem sigortadir sase numarasi ve motor numarasina gore yapilir . Daha sonrs Ruhsat ve plaka çıkardım. Ancak plaka çıkardıktan sonra poliçeyi bu plakaya göre düzenlemek gerekiyor. İşte bu düzenleme işini yapamadı ve yapamadigi icin aracin sigortasi yok gibi gorunuyor sistemde ve satis yapılamıyor ve şehir dışından gelmiş alıcı da ben de mağdur oluyorum sigortam.net de bu mağduriyeti iplemiyor. Acentede bu düzenleme işlemi şak diye yapılıyor.


    Bu mağduriyeti iplemedigi gibi sigorta üstüne sigorta yapmışım (trajikomik) ve bırak iade parasını fazlasını bile ödemesi gerekirken iade ücretini bile vermiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 22 Nisan 2022; 20:46:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortamnet keçili reklamı ile belleğimde yer etmeye başlamıştı henüz bulaşmamıştım. Burada yazılanları ve şikayetleri okuyunca bulaşılmaması gerektiğini öğrenmem iyi oldu...

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Valla hocam en iyisi acentede yaptırmak. Sigorta yapılmasına yapılıyor ama bir sorun olduğunda neyin ne olduğu anlaşılıyor personeller aşırı bilgisiz bir soru soruyorsun cevap vermek icin 20 dk hatta bekletiyor kendisi bilmiyor çünkü


    Bu yazdıklarımı isteyen veya inanmayan öylesine de olsa arayıp deneyip kendi gözleriyle görebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 23 Nisan 2022; 1:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt

    Motoru trafikten çekersen yaparsın. İstisna durum var...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plaka çıkar çıkmaz zeyili yaptırsaydın yumurta biryerine dayanınca uğraşmak zorunda kalmazdın. Sigortam net piyasadaki en uygun fiyatları veren firma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Hergün araç alıp satmıyorum dolayısıyla bunun gerekliliğinin ne derecede önem arz attegini bilmemem gayet doğal ama hizmet saglayicinin kaplumbağa hızıyla zeyl yapması, bunun gerekliliğinin önemini kullanıcıya aktarmaması doğal değil. Demesi lazım ki biz acenteler gibi hızlı işlem yapamıyoruz bu zeyl ruhsat çıkar çıkmaz hemen yaptır ki seni de diğer yüzlerce kişi gibi yavaş işlem yapıyor oluşumuzdan dolayı mağdur etmeyelim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 23 Nisan 2022; 14:38:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortam nette 2 sene önce bp benzin kampanyalı poliçe yaptırdım. bp hesabıma puan yüklenmedi uzun bi süre. yüklendikten sonra da kullanamadım. şifre gelecek vs diye beklerken kasadaki eleman dedi ki abi sigortam net puanı mı bu evet dedim. sabahtan beri sen kaçıncısın. sigortamnet in puanlarında sıkıntı var kimse kullanamıyor dedi. daha da yanaşmam. zaten şikayetvar a bakın sigortam netin nasıl bir firma olduğunu görürsünüz.

    mahalle sigortacısı candır :)

  • Bradley Cooper kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle ben de kullanamadım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.