Şimdi Ara

SIK SORULAN SORULAR (Bad Company 2) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
22.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: musAKka

    quote:

    Orijinalden alıntı: donanim248

    Benim Bildiğim silinmez hesaba giriş yaparken Create kısmından bi tane daha acabilirsin.Benim sorum Kücük helikopterde roket disinda taramalıyla ateş ediyo Alt+v deniyorum olmuyo bi yardım edermisiniz.


    Spec 3 özelliklerinden Alternate Firing modunu seçmen lazım. Ondan mouse sonra sağ butonla tarayabilirsin.

    Düzenleme: M@v3rick__09 vermiş zaten cevabı.

    Nerelerdesin Musakkacım gel oynayalım




  • herkese merhaba,

    level atladıkça verilen silahlar zırhlar vs feci bir eşitsizlik yaratmış. yeni başlayanın vay haline. bunun bir çözümü varmı mesela seviyeye göre serverler varmı?
  • YAW ARKADAŞLAR BEN SİZE SORULAR SORCAM:
    1-ŞİMDİ OYUNU ORJİ ALDIK İÇİNDEN CD KEY BİR DE REEDEM CODE MU ÇIKIYOR
    2-OYUNU AÇARKEN GİRMEDEN ÖNCE UPDATE YAPINCA HARİTA MI YÜKLÜO
    3-Bİ DE BU OYUNU ONLİNE OYNAMAK İÇİN ADSL İNTERNET ÖZZ.. TAVSİYE EDERMİSİNİZ TABİ FİYATIYLA
  • saolun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cristiono

    YAW ARKADAŞLAR BEN SİZE SORULAR SORCAM:
    1-ŞİMDİ OYUNU ORJİ ALDIK İÇİNDEN CD KEY BİR DE REEDEM CODE MU ÇIKIYOR
    2-OYUNU AÇARKEN GİRMEDEN ÖNCE UPDATE YAPINCA HARİTA MI YÜKLÜO
    3-Bİ DE BU OYUNU ONLİNE OYNAMAK İÇİN ADSL İNTERNET ÖZZ.. TAVSİYE EDERMİSİNİZ TABİ FİYATIYLA



    1-Limited edition alırsan cd key + redeem code çıkar. Cd keyi oyunu kurarken ve ea hesabını açarken kullanıcaksın. Redeem code'u bu iki işi yaptıktan sonra oyun içinde multiplayer menüsünden gireceksin
    2-Oyun açılırken update çalışıyo sadece güncel patch var mı bunu kontrol ediyor. Patch yoksa direky oyunu açıyor. Yeni harita çıktığı zaman map yüklenirken indiriyor, indirdiğini bile görmüyorsun yani
    3-Dediğini tam anlayamadım ama standart 1 mbit adsl'le oynayabilirsin




  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLADIIN İÇİN SAOLUN AMA BEN BİMEKS E BAKTIM 50 TL LİMİTED FİLAN YAZMIO YANİ LİMİTED EDİTİON YERİNE 50 TL OLANI ALSAM ORJİ İÇİNDEN REEDEM BİRDE CD KEY ÇIKMAZ MI. BİR DE LİMİTED EDİTİONUN FARKI SADECE İLAVE TAN ZIRHI BAŞTAN BAŞLARKEN AÇILAN SİLAH VERMİYOR MUYDU...
  • Dediğin gibi sadece bazı silahlara ve kitleri normaline göre daha önceden kullanabiliyorsun.
  • ARKADAŞLAR OYUNU ALDIM DÜN OYUNU YÜKLEDİM MULTİ YE GELDİM CD KEY İ GİRDİM İLK SERVER BROWSERE TILKLAYINCA HİÇ SSERVEER ÇIKMADI MEĞER UPDATE ETTMEM LAZIMMIŞ ETTİM AKŞAM 2 SAAT ONLİNE OYNADIM HİÇBİR SORUN ÇIKMMADI FİREWALL GÜVEN.. DUVARI AÇIKTI AMA BU GÜN FAİLED TO CONNECTİON TO EA ONLİNE HATASI ALIYORUM MULTİYE GİRERKEN NEDENDİR ACABA.
    SON OLARAK DÜN OYNADIM AMA BUGÜN OYNAYAMADIIM İÇİN PC DE SORUN FELAN MI OLUŞMUŞTUR HABERİM OLMADAN YOKSA EA SUNUCULARINDAN MI KAYNAKLANIODUR DÜZELİR Mİ?
    NET TEN ARAŞTIRDIM URDATE EDİN DİYO AMA BEN ZATEN EN GÜNCEL VERSİYONU KULLANIOM. AYRICA NETTEKİ FORUMLARDA EA SUNUCULARINDAN KAYNAKLANIYOR DİYOR DOĞRUMUDUR
  • ARKADAŞLAR OYUNU SİLDİM TEKRAR KURDUM ESKİ VEERSİYONLA GİRDİ PROFİLİME SİLAH MİLAH HEPSİNİ GÖSTERDİ ŞİMDİ GÜNCELLEŞTTİRİYORUM:
    1-GÜNCEL VERSİYONUNDA İNTERNETTEN 2 SAAT OYNAMIŞTIM ERTESİ GÜN GELİNCE GÜNCEL VERSİYONLA FAAİLED TO CONNECT... HATASI VERDİ
    2-EĞER '1' DEKİ OLAY TEKRAR BAŞIMA GELİRSE NE YAPMALIYIM
  • Bu oyunu multiplayer nasıl oynayabilirim?
  • Satın alarak.

    @cristiono

    Aldığın hata bağlantıdan kaynaklıdır.İnternet sağlayıcında,senin modeminde veya EA sunucularından kaynaklı bir problem varsa,bağlantı kurulamadığından 'failed to connected' hatası alırsın.Büyük ihtimal EA sunucuları bakım için kapandığında almışsındır.Tekrar böyle bir problem olacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 19 Kasım 2010; 23:18:40 >
  • oyunun çözünürlüğünü settings.ini dosyasında 800x600 e getiriyorum ama oyuna girerken bir kaç saniyeliğine bu çözünürkükte kalmasına rağmen gene 1024x768 a geri dönüyor. bu oyunu 800x600 de oynamanın bir yolu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akabeyss

    oyunun çözünürlüğünü settings.ini dosyasında 800x600 e getiriyorum ama oyuna girerken bir kaç saniyeliğine bu çözünürkükte kalmasına rağmen gene 1024x768 a geri dönüyor. bu oyunu 800x600 de oynamanın bir yolu var mı?

    bütün forumlara baktım cevap yok :( laptop olduğu için sistemi de yükseltemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdaryildirim
    herkese merhaba,

    level atladıkça verilen silahlar zırhlar vs feci bir eşitsizlik yaratmış. yeni başlayanın vay haline. bunun bir çözümü varmı mesela seviyeye göre serverler varmı?

    seviyeye gore serverlar var. yanliz bazilarinda, 1-20 level only demesine ragmen level 50 adam girebiliyor. ama cogu level kisitli serverlarda sorun yok.
  • ARKADAŞLAR EA BATTLEFİELD BAD COMPANY 2 RESMİ SİTESİNDE KENDİ OYUNCUMUN İSTATİSTİKLERİNİ GÖREMİYORUM OYUNDA YAZIYO AMA SİTEDE YAZMIYO SİLAHLAR RÜTBE HEPSİ İLK HİÇ DOLMAMIŞ ÖLME ÖLDÜRME OYUN SÜRESİ HERŞEY SIFIR NASIL DÜZELTİRİM BUNU YARDIM LÜTFEN............:((((((
  • Update icin bir link varsa ona tıkla ve bekle :?:
  • arkadaşlar pompalı tüfeğin hedef işareti nasıl değişiyor acaba perklemi yoksa level ilemi değişiyor
  • Perkle ama o perkte belirli bir levelde açılıyor.
  • bir soru daha oyun esnasında serverdan çıkarsak o oyunda yaptığımız puanlar silinirmi veya herhangi bir bağlantı kopmasıda olabilir bu
  • Arkadaşlar format atacağım. Ama bc2 cdsi şu an yanımda değil. program filesdaki bc2 i d ye koyalasam. sonradan gene program files a atsam çalışırmı oyun. daha önce bunu deneyen olmuşmuydu. bazı oyunlarda bu yöntem oluyor ama bc2 den emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.