Şimdi Ara

Silent Hill 2 REMAKE?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstation tarihini gelmiş geçmiş en iyi korku oyunlarından biridir.
    Resident evil 2,her ne kadar Silent Hill 2'nin yanında şeker çukulata kalan bir yapımda olsa,ben dahil RE2 fanı çok olduğu için seviyoruz ama Silent Hill 2 başka bir seviyedir ve Remake'i ŞARTTIR.



  • En korkuncu Silent Hill 1 bence. Şahsi fikrim ilk oyunun Remake'i ile başlanmalı. Tabi Konami'nin şuanki durumu bunu becerebilir mi ondan şüpheliyim. AAA oyun hiç yapmıyorlar neredeyse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    En korkuncu Silent Hill 1 bence. Şahsi fikrim ilk oyunun Remake'i ile başlanmalı. Tabi Konami'nin şuanki durumu bunu becerebilir mi ondan şüpheliyim. AAA oyun hiç yapmıyorlar neredeyse.
    1'de güzeldi bitirmiştim ama 2'nin yeri ayrıdır ve çok başka bir seviye oyundur.
    Bu seriyi Konami asla beceremez..

    Korku oyunu nedir tanıtmak lazım..bunu film sektöründe conjuring ile james wan başardı,oyun sektörü neden Silent Hill, başarılı bir ekiple başarmasın?
    Millet Metro serisine korkar olmuş aman yarabbi şaka gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digital Reaction -- 21 Ağustos 2019; 4:2:48 >
  • Konami beceremez değil de Konami bu işe girmez. Japonya'da jetonlu makineler ve mobil oyunlardan götürüyorlar parayı. Büyük platformlara bulaşmazlar artık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Silent Hill severlerin yerden yere vurduğu Homecoming benim seride en beğendiğim ve defalarca bitirdiğim oyun olmuştu :) Hangisi olursa olsun Silen Hill efsane oyundur. İnşallah PS4'e çıkar da bir Silent Hill özlem gideririz.
  • yapmazlar daha doğrusu yapamazlar elindeki en iyi ekibi kaybetti konami artık telefon ve tablet ağırlıklı çalışıyorlar
  • Yayın haklarının başka bir firmaya geçmesi lazım. PESonami den bu saatten sonra cacık olmaz.
  • En sevdiğim 10 oyun listemde bulunmakta Konami denilen firma haklarını elinde bulundurduğu sürece ne yazık ki tarihin tozlu raflarında kilitli kalacak.

    Neyse konuyu görünce o efsanevi parçası aklıma geldi konuya atayım kulaklarınız şenlensin.

  • Capcom ile alakalı bilgileri daha önceden bilen AestheticGamer, Konami'nin iki tane Silent Hill oyunu üzerinde iki yıldır çalıştığını söylemiş. Oyunlardan biri reboot olacakmış. Bunu Capcom'un son Devil May Cry'da yaptığına benzetebiliriz. Klasik karakterlerin, mekanların korunduğu yeni bir Silent Hill, belki SH'nin en ikonik karakteri olan Pyramid Head'i tekrar görebiliriz. Diğeri de Until Dawn tarzında ama bölüm bölüm yayınlanan bir yapıya sahip olacakmış. Oyunlardan birinin bu sene içerisinde ortaya çıkacağını da eklemiş.

    https://www.eurogamer.net/articles/2020-01-26-report-konami-has-two-new-silent-hill-games-in-development
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1219571472751947776?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 26 Ocak 2020; 22:29:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melkor23

    Capcom ile alakalı bilgileri daha önceden bilen AestheticGamer, Konami'nin iki tane Silent Hill oyunu üzerinde iki yıldır çalıştığını söylemiş. Oyunlardan biri reboot olacakmış. Bunu Capcom'un son Devil May Cry'da yaptığına benzetebiliriz. Klasik karakterlerin, mekanların korunduğu yeni bir Silent Hill, belki SH'nin en ikonik karakteri olan Pyramid Head'i tekrar görebiliriz. Diğeri de Until Dawn tarzında ama bölüm bölüm yayınlanan bir yapıya sahip olacakmış. Oyunlardan birinin bu sene içerisinde ortaya çıkacağını da eklemiş.

    https://www.eurogamer.net/articles/2020-01-26-report-konami-has-two-new-silent-hill-games-in-development
    https://twitter.com/AestheticGamer1/status/1219571472751947776?s=20
    Bilgilendirme için teşekkürler.
    Şahsen Silent hill 2, remake'i yapılması gereken oyunların başında geliyor;bir korku oyunu'nun atmosferi,müzikleri ve ürkütücü karakterleri nasıl olmalıdır diye gösteren ders niteliğinde bir oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizde yıllardır Parasite Eve 1 ve 2 için Remake bekliyoruz ama boşuna bekliyoruz. Silent Hill içinde aynısı geçerli bence.
  • 4 yıl olmuş konuyu açalı hala oyun yok ortada,ki benim umudum da yok iyi çıkacağından da neyse..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.