Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
13
Favori
8.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU


    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU



    Konami ve Bloober Team, klasik korku oyununu PS5 için nasıl yeniden tasarladıklarını anlatıyor.


    Merhaba, ben Konami yapımcısı Motoi Okamoto. Silent Hill'i canlandırmak söz konusu olduğunda en önemli gördüğümüz şey bunu diziyi sevenlerle birlikte yapmaktı. Silent Hill, uzun yıllardır “sessiz”di. Ancak bu sessizlik sırasında bile yeni yapımlar ve yeniden yapımlar için teklifler alıyorduk. Bu gerçekten pek çok hayran tarafından sevilen bir franchise.


    Bloober Ekibi, teklifler konusunda en tutkulu ekiplerden biriydi. Korku oyunlarını gerçekten seven ve bu oyunlarda uzmanlaşmış bir stüdyo. Silent Hill'i seven içerik oluşturucularla birlikte, kalbinde Silent Hill için özel bir yeri olan hayranlar için Silent Hill 2'yi yeniden yapmaya karar verdik. Bloo Takımı.



    Klasik yeniden dönüyor



    Silent Hill 2 sevilen ve zamansız bir klasiktir – yüksek sesle söylemek neredeyse bir klişedir, ancak Bloober Ekibi üyelerinin çoğu için çok doğru. Bu aynı zamanda yeniden yapım üzerinde çalışmaya bu kadar büyük bir özenle ve orijinal oyuna saygı duyarak yaklaşmamızın nedenidir.


    Bunu akılda tutarak, birincil hedeflerimizden biri Silent Hill 2'yi olağanüstü yapan atmosferi korurken oyunun genel oynanışının birçok yönünü modernize etmektir. Akira Yamaoka ve Masahiro Ito da dahil olmak üzere orijinal yaratıcılarla yakın bir şekilde çalışıyoruz ve bu benzersiz Silent Hill hissini sağlam tuttuğumuzdan emin olmak için çalışıyoruz.


    Tanıtım fragmanında görebileceğiniz yeni unsurlardan biri, bir omuz üstü kameranın benimsenmesidir. Bu değişiklikle oyuncuları oyuna daha da derinden sokmak, onları bu gerçek dışı dünyanın bir parçası gibi hissettirmek ve onlara daha içsel bir deneyim sunmak istiyoruz.


    Bir değişiklik çoğu zaman bir başkasını getirir. Yeni bir bakış açısıyla, diğer şeylerin yanı sıra savaş sistemini ve belirli set parçalarını yeniden inşa ediyoruz. Artık temelde James'in görebildiğini gördüğünüze göre, oyuncuyu tetikte tutmanın yeni yollarını bulabiliriz.


    Silent Hill 2'nin PlayStation 2 için piyasaya sürülmesinden bu yana yirmi bir yıl geçti ve teknolojideki büyük sıçrama, Team Silent'ın oyunlarının 2001'de geri gelmesini nasıl isteyeceğine - en azından bazı yönlerden - daha da yakın olmamızı sağlıyor. Son teknoloji hareket yakalama oturumları sayesinde, serinin tarihindeki en iyi yüz ifadelerini sunabiliyor ve bir karakter tek bir kelime söylemeden önce bile çok çeşitli duyguları gösterebiliyoruz.



    Unreal Engine 5 ile oluşturuldu


    Silent Hill 2 deneyimini kapsamlı bir şekilde güncelliyoruz. Unreal Engine 5'in sunduğu olanaklarla, sisli, uğursuz kasabayı bu noktaya kadar imkansız olan şekillerde hayata geçiriyoruz. Oyun, PlayStation 5 oyuncularını görsel, işitsel ve duyusal olarak memnun edecek.


    Gerçekten parlayan Unreal Engine 5 özelliklerinden bazıları Lumen ve Nanite. Onlarla birlikte, oyunun kendine özgü sinir bozucu atmosferini on bire çevirirken, grafikleri yeni, son derece ayrıntılı ve gerçekçi seviyelere çıkarıyoruz.


    Lumen, sahne ve ışık değişikliklerine anında tepki veren tamamen dinamik bir küresel aydınlatma çözümüdür. Bu, ışığın gerçek dünyada olduğu gibi çevre ile gerçekçi bir şekilde etkileşime girdiği anlamına gelir. Tüm oyun ortamı bu şekilde daha doğal bir şekilde aydınlatılır. Nanite teknolojisi ise seviye tasarımcıları için harika bir araçtır. Bununla, neredeyse gerçekçi görünen ve hissettiren inanılmaz derecede ayrıntılı dünyalar ve daha gerçekçi ortamlar yaratabilirler.



    Yeni PS5 özellikleri


    Yine de sadece grafik değil. Silent Hill'in rahatsız edici atmosferinin çoğu müzik ve ses tasarımından geliyor. PS5'in 3D ses yetenekleri sayesinde oyuncular, sesin geldiği yönü tam olarak belirleyebilecekler. WWise ses motoru, oyuncuların gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissetmelerine yardımcı olan gerçekçi ve inandırıcı bir ses ortamı yaratır.


    Tabii ki DualSense kontrol cihazını da unutmuyoruz. Bir önceki başlığımız The Medium ile, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler söz konusu olduğunda oldukça yaratıcı olabileceğimizi zaten göstermiştik. Silent Hill 2 için daha da fazla yeni fikir getiriyoruz ama şimdilik bir sürpriz yapalım.


    Bahsetmek istediğim son bir büyük gelişme de SSD depolama teknolojisi. Süper hızlı veri akışı, oyuncuların Silent Hill kasabasının tamamını sorunsuz bir şekilde keşfederken herhangi bir yükleme ekranı görmeyeceği anlamına geliyor.




    Bu teknolojilerle donanmış olarak Silent Hill 2'yi eski ve yeni hayranlar için daha da üzücü ve unutulmaz bir deneyim haline getirmeyi umuyoruz. Bu kült klasiğin hakkını verebileceğimizden ve oynanışına yeni bir soluk getireceğimizden eminiz. Sonuç, kendisinden önce gelen her şeyden daha iyi görünen ve ses veren bir Silent Hill oyunu olacak. Geliştirme henüz bitmemiş olsa da, hayranların bunu deneyimlemesi için şimdiden sabırsızlanıyoruz.




    Yeni bir bölüm başlıyor



    Silent Hill serisinin yeniden canlanması Silent Hill 2 ile bitmiyor. Sadece eski bir klasiğin yeniden yapımını değil, aynı zamanda yepyeni hikayeleri olan birden fazla oyunu da duyurduk. Yeni oyunların yaratılması, franchise'ı gerçekten geri getiren şeydir.


    Silent Hill'in bir parçası olanlarla ve aynı zamanda seriyi seven yaratıcılarla birlikte seri için yeni oyunlar yaratacağız. Dünyanın dört bir yanından diziyi seven ekiplerle birlikte ortaklıklarımızı genişletecek ve Silent Hill dünyasını genişleteceğiz.


    Her şeyden önce, uzun süredir Silent Hill hayranları ve yeni hayran adaylarıyla birlikte Silent Hill serisini yeni zirvelere çıkaracağız.




    GELİŞTİRİCİ: Bloober Team SA


    YAYINCI: Konami Digital Entertainment


    Çıkış Tarihi : Açıklanmadı!!




    Duyuru Fragmanı :



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    Having received a letter from his deceased wife, James heads to where they shared so many memories, in the hope of seeing her one more time: Silent Hill. There, by the lake, he finds a woman eerily similar to her... "My name...is Maria," the woman smiles. Her face, her voice... She's just like her. Experience a master-class in psychological survival horror―lauded as the best in the series―on the latest hardware with chilling visuals and visceral sounds. #ps5games #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=pyC_qiW_4ZY


    Görseller :



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 21 Ekim 2022; 23:44:43 >







  • Oyunu Bloober firmasına teslim eden Konami'nin allah cezasını versin! Rezil etmişsiniz güzelim oyunu. Video da oyun resmen 15 fps görünüyor. Optimizasyon firmanın önceki oyunlarında olduğu gibi yerlerde resmen. Silah tepkileri sesleri, düşmanlar rezil duruyor. REZİL. Korktuğumuz başımıza geldi cidden. Dead Space ve RE Remake'leri gördükten sonra gerçekten beklentim 0 oldu şu an. Oyunun ciddi bir şekilde yeniden elden geçmesi lazım. Yazık edecekler yoksa. Çıkış tarihi vermemelerinden belli zaten. 2 yıldır Coming Soon diyip duruyorlardı. Capcom bu işin babası, biraz babanızdan bir şeyler öğrenseydiniz. REZİLLER SİZİ!

    Bloober team, Layers of Fear 1 ve Observer gibi hayatımda oynadığım en yaratıcı, en atmosferik ve güzel korku oyunlarını yapmış bir firma. Oynamadıysan bir bakmanı tavsiye derim. Ozellikle ürkütücü ses ve imge kullanımı denince üzerlerine firma tanımam. Bence Silent Hill 2 Remake'in de altından kalkabilirler ki orijinal takımdan kişilerle yakın çalışıyorlarmış zaten....

    Oyunu beğenenler ya göz doktoruna gitsinler acilen yada her çıkan oyuna harika muazzam diyen kişiler. Olay sadece grafik değil, mekanikler oynanıs çok ucuz maliyetli indie gibi öğrenci prototipi gibi sanırım alfa aşaması daha hazır olmayan oyunu gösterdiler herhalde. Hele düşmanlar 2D ps2 oyunu gibiydi. Çıkış tarihi yok, çıkana kadar bunun üzerinden geçerler herhalde bu göründüğü şekilde çıkarılması demek yazık demek.
  • Daha fazla bilgi içeren bir Slayt sayfası var.



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • "Fear Fest: Black Summer'ın bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. 6 Eylül yaklaşıyor! Bir hatırlatıcı ayarlamayı unutmayın!"



    Bloober Teamtwitter
    “We're excited to be a part of Fear Fest: Black Summer. September 6th is coming up! Don't forget to set a reminder! #BlooberTeam #Horrorgame”
    https://twitter.com/BlooberTeam/status/1565375752308424704
  • Sakın ha FPS olmasın TPS olsun. Slent Hill 1 ve 3 de yapılıyor ise süper.Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

  • ps ex olacakmış gene alıştık artık:)

  • Buradan Layers of Fear çıkar.


    Silent Hill haberi PS Showcase de gelir. Sony ile time exc anlaşmalı yapılıyorsa.

  • layers of the fear zaten duyuruldu.

  • Birde daha önce ki açıklamaya göre birden fazla SH projesi olduğunu söylemişlerdi. İçlerinden birisi Time Exc. olacak gibi duruyor.:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 5 Eylül 2022; 12:20:30 >
  • aynen hocam 3 tane olduğunu duymuştum birisi telltale oyunları gibi olucaktı galiba, diğeri ise yeni bir silent oyunu ve remake projesi. Daha önce de bir sızıntı olmuştu, siyahi bir hatun vardı çizim fotoğrafları yayımlanmıştı acaba o sıfır bir silent hill oyunuydu mu? ben silent hill 2 de siyahi bir hatun olduğunu hatırlamıyorum.

  • Silent Hill 2 bildiğim kadarı ile ana Silent Hill senaryosuna bağlı olmayan ama bir o kadar da başarılı bir yapım. Bütün SH serilerini oynamış biri olarak, SH2 yi hep ayrı bir yere konumlandırdım, benim için yeri ayrıdır. Kaç kez bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.

  • "Silent Hill: The Short Message" Kore'de derecelendirildi (platform belirtilmedi)



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU



    Kaynak : https://www.gematsu.com/2022/09/silent-hill-the-short-message-rated-in-korea





  • SH2 Remake Part - part mı yayınlayacaklar acaba.



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • hikaye olarak o kadar uzun oyun değilki

    kasaba-apartman-alternative kasaba-hastane-kasaba-müze-eski cezaevi-otel

    sayarken çok gözüküyor olabilir ama hepsinde ne yapacağını biliyorsanız en fazla 4 5 saat sürüyor oyun 2 bölüme bölersen oyun 2 saat olur part başına hadi iyice detaylandırılar senaryoyu uzatırlar desek senaryo ona uygun değil anlatmak istediğini zaten anlatabiliyor 4 saatte.

    Yada şeyde olabilir Orjinal oyunun sonradan çıkan versiyonlarında Maria karakterini oynadığımız bir ek senaryo var onu ayrı çıkarabilirler bilemiyorum

  • Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUOkami Gamestwitter
    “Konami has leaked their own Silent Hill Transmission livestream with a list of projects to be revealed. • Silent Hill 2 • Silent Hill: Ascension (Project Sakura) • Return to Silent Hill (movie) PlayStation and Steam releases have been confirmed.”
    https://twitter.com/Okami13_/status/1582682546785390593
  • Beklemedeyiz. :)



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
  • Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 Remake'in PS5 ve PC için çıkacağı duyuruldu



    SILENT HILL 2 Teaser Trailer (4K: EN) | KONAMI



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUKonamiyoutube
    Having received a letter from his deceased wife, James heads to where they shared so many memories, in the hope of seeing her one more time: SILENT HILL. There, by the lake, he finds a woman eerily similar to her... "My name...is Maria," the woman smiles. Her face, her voice... She's just like her. Experience a master-class in psychological survival horror―lauded as the best in the series―on the latest hardware with chilling visuals and visceral sounds. - SILENT HILL PORTAL SITE https://www.konami.com/games/silenthill/ - Twitter(EN) : https://twitter.com/silenthill - Twitter(JP) : https://twitter.com/silenthill_jp - Facebook(EN) : https://www.facebook.com/silenthill - Facebook(JP) : https://www.facebook.com/silenthill.jp - Souvenir shop “Sweet Factory”: https://sweetfactory-store.com/ #SILENTHILL #KONAMI ©Konami Digital Entertainment
    https://www.youtube.com/watch?v=8qPdInnvMzg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 20 Ekim 2022; 0:20:45 >
  • Ekran Görüntüleri



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU


    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU


    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU




  • Sonunda şu oyunu oynamak nasip olacak. Pc için Enhanced versiyonu kurmayı beceremedim bir türlü. Bilen varsa remake gelmeden eski versiyonu da oynayabilirsem şahane olacak.

  • Çeviridir :


    Bazı Silent Hill 2 Remake detayları


    - Masahiro Ito ve Akira Yamaoka dahil; oyunda Bloober Ekibi ile yakın çalıştı

    - yeni müzik tarzı ve ses tasarımı

    - Mateusz Lenart (The Medium'un yaratıcı yönetmeni) baş yönetmendir

    - omuz üstü kamera ve modernize edilmiş oyun.



    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUNibeltwitter
    “Some Silent Hill 2 Remake details - Masahiro Ito & Akira Yamaoka involved; worked closely with Bloober Team on the game - new musical style & sound design - Mateusz Lenart (creative director of The Medium) is the lead director - over-the-shoulder camera & modernized gameplay”
    https://twitter.com/Nibellion/status/1582842327990575105
  • O kadar duyuru yapıldı serinin en iyi oyunu olan Silent Hill 1 duyurulmadı. Çok ayıp.Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.