Şimdi Ara

Silent Hill 3'ün Lakeside Eğlence Parkı Unreal Engine 5'e Aktarıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Korku ve gerilim temalı bir yapıyı içeren Silent Hill 3 için yeni içerikler ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise YouTube platformu üzerinde bir içerik üreticisi olan Da_Drood – Digital Art adlı kullanıcı oyunda yer alan Lakeside Eğlence Parkı'nı Unreal Engine 5 oyun motoruna taşıyor.
     
    Eski oyunlar Unreal Engine 5'e taşınmaya devam ediyor
     
    '' 
     
    Yaklaşık 4 dakikalık görüntülerle beraber bizleri karşılayan içerik herhangi bir oynanış unsuru içermiyor. Sadece ortamın nasıl göründüğüne dair çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. Klasik bir Silent Hill oyununun Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görüneceği aslında bu içeriklerle beraber ortaya çıkıyor.
     
    Açıklanan detaylara göre bu konsept projenin tamamlanması yaklaşık olarak 4 hafta sürdü. İçerik üreticisinin aktardığına göre videoda yer alan her bir unsur 3 boyutlu bir şekilde yeniden oluşturuldu ve hayranların ilgisini çekecek bir yapıyla bizlere sunulduğunu söyleyebiliriz. İçeriğin ne yazık ki orijinal vs. yeni sürüm karşılaştırma görüntüleri bulunmuyor.
     
    Son olarak bu projenin herhangi bir indirme bağlantısı ne yazık ki bulunmuyor. Sadece konsept görüntülerden ibaret diyebiliriz.
     
    İşte görüntüler 
     
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.