Şimdi Ara

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
0
Favori
47.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emptyrean dostum sen de olmasan bu oyunu oynayamayacağız valla.
    Limana sızınca baktım görevi yapamıyorum ben de ne kadar gemi varsa hepsini batırıp kaçtım. Sonyol ( flank) hızıyla gidince topçu bataryalarının yakalaması zor oluyor. Bir de zikzak şeklin de bi rota çizince rahatça kaçılabiliyor. Benim karşılaştığım en zorlu düşmanlar uçaklardı. Aniden ortaya çıkıyorlar ve denizaltı daha dalamadan 2 atış yapacak kadar süreleri oluyor. İsabet alırsan da büyük ihtimalle batıyorsun.
    Dostum verdiğin bilgiler için çok teşekküler. Bu arada 4. görevdeyim ve 80000 tonu aştım. Hedefim 1 milyon.
  • Çok garip, normalde 1941 yılında bile hava radarı var, muhtemelen görev öncesi bu hava radarını gemine yüklemeyi unuttun. Hava radarı sayesinde normal hava koşullarında rahatlıkla uçakları kilometrelerce öteden tespit edebiliyorsun. Görev öncesi bir oda var, karşıdaki haritaya tıklayarak göreve başladığın, işte o oda ekranında tam önünde bir denizaltı maketi olmalı, onu tıklayınca gemiye yapabileceğin güncellemeleri görebilirsin. Sol tarafta bulunan (yanılmıyorsam) SD Radar'ı sürükleyerek sağ ekrana bırak belirli bir puan karşılığı gemine takılmalı.
  • O kısmı biliyorum. Hatta 3/50lik güverte topunu 4/50 ile değiştirdim çok daha etkili atışlar yapabiliyorum. Radarı da daha önce yüklememe izin vermemişti ama artık o da var. Çok uzaktan görebiliyorum uçakları.
    Bugun ilk kez adam gibi bir Japon filosuyla karşılaştım. Komuta, kruvazör ve muhriplerden oluşan 15 parçalık bir filoydu. Şilep vurmaktan sıkılmaya başlamıştım. Komuta gemisini batırmak çok keyifli birşey. 2 tane de ağır kruvazör yanında çezer oldu tabi.
    Hava durumu biraz daha iyi olsaydı birkaç tane de muhrip batırcaktım ama olmadı. Başka sefere artık.
  • Merhaba silent hunter 4 çıktı, sanırım 99YTL fiyatı orijinal olarak. SH3 ise 15YTL, acaba alsam internetten multiplayer oynayabilir miyim, halen destek veriyor mudur? Daha önce hiç internetten oyun oynamamıştım...
  • Bence SH3'ü bu kadar ucuza bulmuşken sakın kaçırmayın. SH4 grafik olarak bir kaç yenilik getirmiş olabilir ancak oyun kalitesi (atmosfer, oynanabilirlik, vb) olarak karşılaştırdığımızda SH3, SH4'ten çok çok ileride. Ayrıca SH3'ü Ubisoft'un sunucularından online olarak oynayabilirsiniz, nedeni ise Alman denizaltılarının çekirdek bir oyuncu kitlesi var ve SH5'te yine Atlantik'e dönülene kadar SH3'den vazgeçilmeyecektir. Bence SH4'ün SH3'e göre tek artısı Starforce yerine bilgisyarınıza bulaşmayan bir kopya korumasıyla gelmesi. SH3 oynanmasa bile bir kenarda elinizin altında bulunması gereken bir oyun.
  • Sağ olun empytrean. Ben de almayı düşünüyordum zaten, en azından yamalarını yükleyebilmek için. Bu kadar ucuz olmasına şaşırdım, kuşkulandım, bir eksiği vardır diye düşündüm... oyuna artık multiplayer desteği vermiyorlardır gibi...
  • SH3'ü SH4'ten daha iyi bir simülasyon yapan tabii ki muhteşem Grey Wolves eklentisi. Tamamen fanatik oyuncular tarafından hazırlanan bu ücretsiz yama oyunu inanılmaz seviyelere getiriyor. Yamayıhttp://www.users.on.net/~jscones/GWX/download.html adresinden indirebilirsiniz. Ayrıca şu an için sadece İngilizce yaması olan sesli komut programı da var, bu program ve dosyaları için akşam arşivimi bir karıştırmam lazım ancak kesinlikle denemelisiniz. SH3/4'ü sesle komuta etmek gerçekten sizi geminin içine sokuyor.
  • Tekrar sağol. Biraz araştırdım "Grey Wolves" eklentisini... Heyecan verici gözüküyor...
  • Merhaba arkadaşlar .Bende bir sh 3 hastasıyım:) yakında sh4 de edinecegim ancak bilen arkdaşlara bir sorum olacaktı.Bn grey wolwes modunu sh3 e yukluyorum ve biraz oynadıktan sonra oyun exe hatası verip kapatıyor.acaba cevabını bilen varmı simdiden tesekkurler
  • Grey Wolves son yama yüklenmiş halde yapıldığı için eğer 1.4 yamasını yüklemeden Grey Wolves kurarsanız sorun çıkartabilir. Bu nedenle önce oyunu kurmalı, sonra son yama olan 1.4'ü kurmalı, ondan sonra Grey Wolves'u kurmalısınız. Ancak hala hata vermeye devam ediyorsa bu ya sisteminizden (ram, vb( kaynaklanan bir durumdur ya da klasik SH 3/4 buglarından birisidir.
  • Benim şöyle bir sorunum var.
    Sh 4 edinmeden grey wolvesi deniyeyim dedim fakat benden sh 3'ün v1,4 yaması olmasını istedi ama ubisofttan vb. sitelerden indirdiğim kadarıyla sadece 1.3 oluyor ama indirirken hep 1.4 olarak görüyorum.Fakat 1.3 oluyor her zaman.

    ACaba bunun nedeni nedir?Ayrıca acaba grey wolwesten sonra ilaç değiştirmek gerekirmi oyunun yoksa 15 ytlye orjinal mi alayım?
  • Bence 15 YTL gibi fiyata kaçırılmaz ancak üzerindeki Starforce kopya korumasıyla ilgili baya bir sorun yaşandı ve şu anda çeşitli forumlarda Ubisoft'tan toplu halde NoCD yaması yayınlaması isteniyor. Yine aynı şikayetler nedeniyle Ubisoft SH4'te Starforce'tan vazgeçmiş ve şu anda kullanılan zararsız kopya korumasına geçmişti. Kısaca orijinalini alın ve kurun, 1.4 yamasını yükleyip üzerine Grey Wolves'u kurun, ondan sonra NoCD yaması, vb ile Starforce'un sisteminize kurulmasını engelleyin.
  • Orjinalini alayım ama internettten indirdiğim 1.4b yaması sadece 1,0'ı 1,3 yapıyor ben nasıl 1,4 yapayım onu anlamadım.
  • Eğer resmi sitesinden 1.4 diye indiriyorsan öyle bir sorunu vardı nedense halletmemişler. Ancak bu gerçek bir sorun değil sadece kurulum ekranında 1.3 yazıyor, o kadar, aslında 1.4 dosyaları kuruluyor.
  • bilgiler için tesekkurler arkadaşlar.bende 1.4 patchi kurulu ancak crackledigimden sorun oluyor sanırım.
  • Grey wolwesi indirdim acaba bu GWX Patch 1.03 kurulması şart mı?
    Ayrıca şu an şöyle bir sorunum var bölüm açamya kalktığımda(Grey wolwes yüklü iken)son anda sh3 takılıyor kaç kere denediysemde olmadı acaba bunun nedeni nedir?
  • Aslında şart değil, 1.03 yaması Grey Wolves için hazırlanmış bir yama ve GW için hazırlanan son güncellemeleri içeriyor, bence kursanız iyi olur. Takılmanın sebebini tam olarak bilemiyorum, SH3 tüm yamalara rağmen hala bug dolu bir oyun, oyunu komple silip baştan yüklemeniz sorunu çözebilir.
  • Millett yetişin çıldırdımmm!!!!!:D

    ya kariyerde görevi yapıyorum bitiriyorum tekrar aynı görevi veriyor offf zaman ilerliyor yani yeni görev yeni tarihte veriliyor ama aynısı!!!offff
    sürekli aynı görev 2kez yaptım 3.de aynı görevi aldım 2 yıldada aynısı oldu birinde 2kez patrol yaptım 3.de aynı görev verdi,diğer 2 kez ajanı yaptım gene 3.kez aynı şeyi verdi

    vs 1.2 ondan mı acaba ?? ya böle bi hata nasıl yapılır bir pakette akıl ermiyor tıbki AKP ye oy vermek gibi bişi




  • aynı sorun bndede var,birkaç msj üstte arkadaş cevabı vermiş,gözlem yapılacak grid'in içinde 24 saat boyunca turlaman lazımmış..deniycem bende şimdi
  • bu arada olmadı arkadaşlar Honshu adasının patrol off diyor,24 saat devriye gezdim,gelen uçakları fln savuşturdum ama bir işe yaramadı tam olarak ne yapmak lazım?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.