Şimdi Ara

Silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestamit -- 7 Nisan 2019; 18:44:32 >



  • İyi satışlar hocam çok seviyodun aracı satmana şaşırdım. Scorpio sedan değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 2 Haziran 2012; 12:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarıyla , yaptığınız masrafa ve aldığınız fiyata göre baya zararına satıyorsunuz, 8 bin tl ye mi almışdınız ben öyle hatırlıyorum.Belli bi bütce olmadan avrupa araba alınmazmış demekki :) İyi satışlar kolay gelsin.
  • Teşekkür ederim. Bu araç hatchback versiyon. Sedanı daha yaygın piyasada. Kaporta aksamı olarak bagaj tarafı hariç kapısı, kaputu vs. sedanıyla aynı diye biliyorum. Aracı 4.500 e aldım ancak lastiğiydi, benzin pompasıydı orasıydı, burasıydı işçiliğiydi derken 5500 ü geçti. Daha da masrafı var ama artık uğraşmak istemiyorum. Düzenli bir gelirim olsa yavaş yavaş yaptırırdım ama taşıma suyuyla değirmen dönmüyor.


    Hatırladığım masraflar;

    4500TL Aracın kendisi
    500TL 4 adet lastik
    120TL lpg ayarı + lpg hortum değişimi + lpg gaz kesici valf + işçilik (lpg enjektör temizliğini kendim yaptım. hortumların sıcaktan bozulduğunu fark edince değiştirttim)
    130TL sağ-sol rotilli kollar (alt tabla olarak ta geçer) + burçlar + işçilik
    200TL Benzin pompası + filtresi + işçilik
    50TL 6 adet buji + işçilik
    150TL Yağ + yağ filtresi + hava filtresi (2 Kez)

    Bu araca her servis, her usta bakmıyor. Birçok servisin-ustanın dediği şu; Biryerini söksek elimizde kalır. Parçası yok. Biz bu araçlara bakmıyoruz/anlamıyoruz. (Ford servisleri diyor bunu). Granadalara bakan bir usta buldum. O da en ufak iş için kapıyı 50 den açıyor ve işe göre 50 nin katları olarak artmaya devam ediyor. Diyeceğim o ki tanıdık ustanız yoksa işiniz zor. Parça konusuna gelince, parçası bulunuyor. Bulunuyor dediysem, bulunan yerler zaten sayılı. Telefonda sorup, hangisinde varsa gidip alıyorsunuz.

    Ayda yaklaşık 2000km yapıyorum ve şimdiye kadar beni yolda bırakmadı. Dur kalk trafikte manuel yorduğu için otomatik vitesli bir araç almayı düşünüyorum. Bu araç bir ihtimalle Toyota Camry olabilir.

    sahibinden.com da araç için en dip fiyattan ilan verdim ama 4000 tl üzerinden hala fiyatı öldürmeye çalışanlar var. Birde mezarcılar var. 2000tl vereyim falan diyorlar. Bende sildim ilanı, buraya açtım. Aracın sıkıntılarını yazdım ki almak isteyen bilerek alsın, kimse gereksiz yere telefon etmesin, gereksiz vakit kaybetmesin, kaybettirmesin. Çok okudum araca bakmaya gidip te satıcının dürüst davranmadığını aracı görünce anlayanları. Aracın sıkıntılarını belirtmiş olmamı insanlar fiyatı öldürmek için koz olarak kullanmaya çalışıyor. Yok neymiş her yeri dökülüyormuş, çürükmüş işte 2000 den fazla etmezmiş vs vs... E araç 25 yaşında. Ben 20 yaşındayım. 4.000 TL ye satılan 25 yaşında bir aracın mükemmel kondüsyonda, herşeyinin çalışır durumda olmasını beklemek ne kadar doğru? Gördüğüm kadarıyla zor olan araç almak değil, satmak. Alırken bir kişiyle muhattap oluyorsunuz ve işiniz bitiyor. Satarken gerekli gereksiz birçok kişiyle muhattap olmanız gerekiyor.

    Herkese iyi forumlar...




  • http://www.arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3749803
    Camry ile aynı performansı vermez ama biraz daha hesaplı olur, tabi karar sizin, umarım alacağınız araba içinize siner :D
  • günceldir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.