Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tuş kaydedici yazılım olabilir mi sorunum yoksa nedir ?
    dün herhangi bir sitede ( haber sitesi ) birden tüm dosyalarınız şifrelendi vs vs gibi bir yazı çıktı kapatmak istesemde olmadı yeniden başlattım laptopı. Bugün Win 10 a yükselttim ve yazı yazarken duraklaya duraklaya yazıyorum ( bu yazıyı da öyle ) Örneğin dh forum yazmak istiyorum dh f şeklinde kalıyor devamı gelmiyor 2 sn bekleyip tekrar yazıyorum en çok boşluk ve silme tuşundan sonra yapıyor bunu, internet notepad word hepsinde durum aynı çok sinir bozucu ne yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SİYAH SANCAK -- 15 Eylül 2015; 1:58:58 >



  • Görev yöneticisini aç tüm işlemleri görüntüle w8 de bilmiyorum adı ne sonra cpu / ram /disk hangisi EN çok kullanılıyor.Hangi program kullanıyor onu bulup resmini at daha çok kasma gibi bende de svchost.exe sıkıntısı var 1 gb ram yiyor sistem deliriyor. Kasıyor. Bir bak ayrıca konu başlığını değiştir yoksa kilitler yetkililer /Virüs mü var / yapabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 9 Eylül 2015; 20:02:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RisKoF

    Görev yöneticisini aç tüm işlemleri görüntüle w8 de bilmiyorum adı ne sonra cpu / ram /disk hangisi EN çok kullanılıyor.Hangi program kullanıyor onu bulup resmini at daha çok kasma gibi bende de svchost.exe sıkıntısı var 1 gb ram yiyor sistem deliriyor. Kasıyor. Bir bak ayrıca konu başlığını değiştir yoksa kilitler yetkililer /Virüs mü var / yapabilirsin.

    teşekkürler sorun çözüldü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.