Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yellow -- 25 Temmuz 2017; 16:11:52 >



  • Merhaba ,
    Öncelikle geçmiş olsun.

    Araçlar servislere teslim edilmeli öncelikle. Servisler sigorta üzerinden dosya açtıracaklar Ve kusur dağılımları 3 güne kadar belli olacaktır.Sizin durumunuzda kusur takip mesafesini korunmadığı için %100 arkadan çarpan Araca verilecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tutanak tuttunuz mu, çarpışma anının fotoğraflarını koyabilirseniz net birşey söyleyebiliriz, arkanızdaki araç size dönüş esnasında vurduğuna göre büyük ihtimalle kusur ona çıkacak gibi.
  • Karşılıklı olarak anlaşmalı tutanak tuttuysanız tutanak ve araçların plakaları gözükecek şekilde çektiğiniz resimlerle "Özel Servise" yani "Sanayiye" gideceksiniz. Onlar hasar dosyası açıp SBM(Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi) ye dosyası gönderecekler. Kimin kusurlu olduğu SBM tarafından sigorta şirketlerinin uzlaşması ile belirlenecek. Cep telefonunuza mesajla kusur oranları içeren link gönderilecek ordan öğreneceksiniz ortalama üç gün sürer. İstanbuldaki sel ve bodrumdaki deprem nedeniyle bu süre uzayabilir diye tahmin ediyorum. Tırnak içine aldığım özel servis konusu açmak gerekirse. Aracınızın ne olduğunu yazmamışsınız. Aracınız yeniyse servise götürmek isteyebilirsiniz bence öyle de yapmalısınız. Markaların kendi servisleri kaskosu olmayan aracı almıyorlar almak istemiyorlar. Trafik sigortasına bakmıyoruz diyip başlarından atıyorlar. Serviste hasar gören parçalara asla onarım yapmazlar hafif yamulmuş bile olsa parça değişir onarım yapılmaz. Bu yüzden serviste parça ve işçilik fiyatları yüksek olur ve hasar kaydı sanayide yapılan araca göre baya yüksek olur. Serviste değişen parçalar 2 yıl garanti kapsamında olur ve orijinal parça kullanılır. Eğer aracınız yeniyse gönül rahatlığıyla teslim alırsınız aracınızı herhangi şüpheniz olmaz. Artısı eksisi aklıma gelen bunlar yazdıklarımın çoğu benimde başıma geldi. Öğrenmiş oldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.