Şimdi Ara

Silinebilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Git arabasının lastiklerini doğra çiz gece sprey boyayla küfür yaz süper olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .IsTanBul.

    sende anlattıgın kadar mahsum bırısı değilsin zannımca

    http://forum.donanimhaber.com/m_38850072/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38852432


    Bunun masumlukla bir alakası yok.
    O günün 1 Nisan olduğunu hatırlatmama gerek yok zannımca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KissAndKill

    Yorumlarınız için teşekkür ederim ...
    Okulun adını açıklamak istemiyorum böylesi daha iyi.
    Şimdi biraz daha rahat hissediyorum kendimi.
    Aileme haber vermeden önce müdürle ve öğretmenle bizzat konuşacağım. Eğer bir çözüm yoluna varamazsak aileme haber veririm daha sonra gereği yapılır zaten.
    Şimdilik herhangi bir yasal yola başvurmaya gerek yok diye düşünüyorum.

    İyi Geceler DH.

    Acaba o namussuzlar senin haricinde kaç kişiye daha böyle davrandılar...Hiç tırsmadan müdüre söyle.Seni yine kovarsa "tamam o zaman sen görcen..." türünden birşeyle de çık git.Gerisinide halledersin
  • Bir kaç kişi toplanıp kar maskelerini giyin.Alın beyzbol sopalarını,dalın müdüre yahut almanca öğretmenine.
  • Sinirimden şuan birini dövmek istiyorum, ne biçim iştir bu! Valla iyi dayanmışsın. O alman öğretmeni ve müdür çoktan elimden gelene kadar döverdim, yumruk sallardım. Yemin ediyorum deliricem burada. Bana yapıldığını hayal ettim de! Arkadaşım boş durma, aile'yi boşver okul çıkışı grup topla dövdür bunları! Gerizekalı herifler.
  • Çok kötü bir durum senin yerinde olsam herhalde kendimi kaybederdim.
  • Mutlaka ailenle konuş al babanı git müdürüm yanına sert olması lazım babanın.Yoksa lisede de benim arkadaşların başına geldi.Annen veya baban "haklısınız hocam" "yapmıştır bizimkisi" gibi düşünüp yumuşak tavırla girerse odaya haklıyken haksız duruma düşersin.Kendi arkadaşlarımın başına geldi ordan söylüyorum.Ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlat yoksa velin senin aleyhine olan birşeyi okulda öğrenirse daha kötü olur.Sana destek çıkamaz.
  • Düz lise mi anadolu lisesi felan mı ?
  • Arkadaşım ya bütün arkadaşlarını ve ailelerini örgütle okulda isyan çıkar. Kesinlikle sonuç alırsınız benim asıl anlamadığım bütün bunlar olurken arkadaşların seni nasıl yanlız bırakıyor. Bizim burda bir hoca öğrenciye gerizekalı dediği anda bütün sınıf üstüne yürür. Nasıl böyle yanlız bırakmışlar seni anlam veremedim.

    Eğer bu durumdan sonuç alamicağını düşünüyorsan ailen okula gidicek ve hakkınızda suç duyurusunda buluncaz falan diyecek. Öyle bir dönerlerki sen bile şaşırırsın.

    Ve tabiki eğer araba çizmeyi ya da kundaklama her zaman geçerli bir yöntemdir ancak bunlar için yazı beklemen gerek. Yazın yapcaksan da mutlaka yazın sonunda olmalı ki senin olay iyice unutulmuş olsun.
  • Okurken sinirlendim ya. Polise git. Milli eğitim bakanlığımız bu gibi durumlarda ilgilenmez. Hatta okuldan çıkar çıkmaz hemen gitseydin karakola. İfadeni verseydin. Adli tıptan darp raporu alır binerdin tepelerine. Olayı medyaya taşı. Bana böyle bir şey yapılsaydı ilk polise oradan da hatırı sayılır haber kanallarına uğrardım. Eğer imtikan almak istiyorsan yap bunları. Ailene anlat. Arkadaşlarına anlat. Durma yahu sende. Eline böyle koz geçmiş ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki. Büyüt olayı. Hemen kapanmasın.

    Bir hocanın derste ''şu çöpü kaldır'' deme yetkisi bile yoktur. Bakmayın korktuğumuzdan veya nezaketten yaparız. Okula öğrenim görmeye gidiyoruz. Ders anlatma, sözlü yapma, sınav ve en fazla ders ile ilgili soru sorma yetkisi vardır.




  • Ben de aşağıdaki konuda bi laf dalaşı yaşamıştım hoca her zaman haklı diyen kişiler olmuştu.

    http://forum.donanimhaber.com/m_38848096/mpage_1/key_/tm.htm

    Acaba şimdi de haklı mı? İnan ben sinirlendim, bence meb'e şikayet et. İpin ucunu bırkma elbet sonuca varırsın. Sanki karşındaki eşek de artistlik yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.