Şimdi Ara

silinebilir (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
6
Favori
22.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu sorun hepinizde varmı?
    Bir silahı gp karşılığında undestructible(bir daha asla tamire ihtiyaç duymuyor) yaptıktan sonra w-task yapamıyorum. Oyun içinde wtask puanlarımı işliyor ama oyun bitiminde saymıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EnemyTarget

    Arkadaşlar oyunda Coins' i daha hızlı kazanmak için ne yapmalıyım, hangi haritalarda oynamalıyım. Ayrıca KAC PDW mi almalıyım yoksa FN-SCAR-L mi almalıyım ?



    Benide Eklermisin Dostum Oyun Nick : UJohnLAue



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allinhfs -- 11 Ağustos 2014; 22:09:23 >
  • red crucible 2 oynayan var mı bence bundan daha güzel ayrıca bu oyunda tkpd storm ve glock tam otomatik silahım var satıyorum fiyat olarak 20tl diyorum arkadaşlar 500.000 cr var 55gp de var arkadaşlar paypal ile satıyorum sadece 20 tl iyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

    red crucible 2 oynayan var mı bence bundan daha güzel ayrıca bu oyunda tkpd storm ve glock tam otomatik silahım var satıyorum fiyat olarak 20tl diyorum arkadaşlar 500.000 cr var 55gp de var arkadaşlar paypal ile satıyorum sadece 20 tl iyi günler
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:40:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benide ekleyin hocam
  • 4. slottaki 30 level için olan hangi silah en iyi silah, öneri yapacak olan var mı? Şu an 27 level'ım, yakında açılır 4. slot da, hangisini alayım? Gerçi silahların isimleri görünmüyor şu an da görününce bakarım konudan. Silahın tamirde ne kadar para istediği önemli değil. Gold'la sınırsız tamir olayını alırım ona. AUG A3'e öyle yapmak zorunda kalmıştım, yoksa adamın iflahını kurutur valla. Bir de ben şimdiye kadar bu silah kadar zor W-Task isteyen bir silah daha görmedim. 250 tane Long Shot nedir. Zaten onu kasana kadar 10 level atlıyorsunuz ve bir sonraki set açılıyor. Eğer bu silaha W-Task kasacaksanız, bay5 haritasında oynayın, cidden çok iyi Long Shot kasılan bir map, ben çok iyi Long Shot kasıyorum, bu map'te daha doğrusu en çok Long Shot kastığım map, bu map. Bir de bende 40 kredi varmış önceden. Şu an 486 GP'm var. GP ile satılan silahlardan alacam, muhtemelen, CR ile satılan silahlardan alıp, onu yok edilmez yapmaktan daha mantıklı bence. Param yetmezse bir 5 dolara daha 50 kredi çekerim, o da zaten 500 GP'ye denk geliyor. 100 GP 10 kredi zaten. Bir de oyunu oynayacaksanız kongregate.com'dan oynayın. Facebook'ta oynarsanız bildirimlerin gelmemesi için sesi kısmak zorunda kalabilirsiniz. Ha Facebook'u zaten bildirimlerin sesi kısık olarak kullanıyorsanız sorun yok da, benim gibi sürekli bildirim geldiğinde ses duymak istiyorsanız zırt pırt ses aç-kapa yapmakla uğraşmak gına getirebilir. Hem yazan olursa falan ESC'ye basınca Full Ekrandan çıkıyor oyun, o zaman da yazan kişinin mesajını veya gelen bildirimi göreceksiniz, dikkatiniz dağılacak. Gerçi F10 ile ana menüye dönülüyor ama neyse. Yanlışlıkla ESC'ye basarsanız bu dediğim yine olacak, kaçışınız yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 15 Aralık 2014; 7:45:49 >




  • 52600 ve 162000 diye 2 tane EXP var oyun bitince 2 tane EXP geliyor, onlar ne?
  • Off, salaklığıma yanayım ya, 800 gold harcadım, mal gibi 4. seti açmak için. Direkt 800 Gold'a tıklayınca açılacak mı diye merak ettim ama neyse fazla pahalı değilmiş itemler. Hayır yani zaten 2 level sonra açılacaktı, bir halta yaramadı. Tekrar bir 5 dolara daha 50 kredi alıcam mecburen, bilseydim baştan $10'lık paketi alırdım ki +10 bonus kredi veriyor. :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 14 Aralık 2014; 22:53:16 >
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:40:50 >
  • Hayır şimdi o setten alacağım silah da yok yani, boşa gitmiş oldu altınlar da sorun yok. AS VAL Kobra olan modeli alıcam, en iyisi o, ondan daha iyi bir silah var o da 2. slotta ama o da 1100 Gold. Şimdi annem de laf yapıyor "kredi kartı çok birikti" diye, malum dolar kuru da bir hayli yüksek. Bir de AS VAL Kobra da öldürdükçe 1.5 katı EXP veren paket var 30 günlük, onunla 40 level olsam, 5. seti açarım diye düşünüyorum. Daha iyi yani benim için. Bir de şu AUG A3'ün W-TASK'ini açmadan da almayacam bu yeni silahı çünkü EXP paketi olayı var bir de EXP paketi kazanmıştım bugün, 6 saatliğine sabah saat 8 gibi falan da bu EXP paketini bulamadım. Nerede gözüküyor bu paketler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 20 Aralık 2014; 6:08:23 >




  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    bay5 tam Long Shot'lık map, diğer map'lere bakmaya bile gerek duymadım, bu map'te biraz oynadıktan sonra. Ama diğer map'lerde daha iyi olan vardır fakat station veya bay7 mi day7 mi ne o kadar iyi gitmiyor Long Shot için. terminal_dm falan da güzel değil. Bu arada 3. setteki Shotgun nasıl bir şey öyle ya 7 tane kurşun var tek şarjörde, mükemmel ya, 215 de damage'i var. Tabi bende +5 main weapon damage skill'i açıktı. Ama süper yani, 2. setteki Shotgun'ın 7 kurşunlu ve daha çok damage veren modeli ve 2. setteki Shotgun'ın W-Task'i 25.5 damage düşürüyor, bununki düşürmüyor ve zoom yapınca da görüşü olumsuz etkileyen bir dürbünü yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 16 Ocak 2015; 22:59:17 >
  • Beyler, sakın ola silahların W-Task'siz hâlleri ile, W-Task'li hâllerini kıyaslamadan, silahları W-Task'li olarak kullanmayın. Gerçi kullanınca aradaki farkı hissedersiniz, büyük ihtimal ama, eğer farkı hissetmezseniz diye diyorum, W-Task'i açtıktan sonra, W-Task'i silahınıza takın, sonra bir el oyun oynayın, sonra W-Task'i çıkarıp, tekrar bir el oynayın, daha sonra kullanım bakımından hangi hâli daha çok hoşunuza gittiyse silahınızı o hâliyle kullanın. MP-133 Tac'ıma 125 HeadShot kill yaparak W-Task kastım ve bu W-Task'in tek eksisi, Mobility'i 4 puan düşürüyor ve Accuracy'i 5 yükseltip, Recoil'ı da düşürüyor ama gelin görün ki oyuna girince, W-Task taktığım zaman, W-Task'siz hâliyle öttürdüğüm Shotgun'la 32'ye 16 oynadığım oyunda 2'ye 22 anca oynayabildim. Bu Shotgun'a W-Task takınca silah sapıtıyor, attığınızı vuramıyorsunuz, accuracy yerlerde geziyor, her ne kadar daha fazla yükseldiği yazsa bile.

    W-Task'siz hâli:
    silinebilir

    W-Task'li hâli:
    silinebilir

    "Öyle saçmalık mı olur?" falan demeyin, oluyor. İnanmayan denesin. W-Task'leri kasmak zor değil zaten Shotgun'la HeadShot yapmak çocuk oyuncağı.

    Ya Benelli M3 mod.3'teki hayvani damage düşüşü gibi bir accuracy düşüşü var ve adamlar yanlış yazmışlar -ki öyle bir şey söz konusu olamaz çünkü W-Task'ler stabilizasyonu artırmaya yarar- ya da oyunda bug var. Adam dibimde ama vuramıyorum abi şaka gibi. İlla hedefin ortasına denk getirmek zorundasınız ama aynı şekilde W-Task'siz hâliyle çok rahat yüksek skorlar yapabiliyorum ama bir tane keleş var, o keleşle çok fazla yattığım bir adam oldu ama o adam pro sanırım bir de benim uykum var + ses kasma durumum yok, kulaklıkla oynamıyorum, mouse dandik vs. Yani arkadaşlar sırf dürbün için yakından kullanılan silahın isabetinden vazgeçmeyin, ufak map'lerde kullanın bu Shotgun'ı gerekirse veya kendinize güveniyorsanız zoom yaparak da kullanabilirsiniz ya da Benelli M3 mod.3'ü kullanın ki onda böyle bir sorun yok. Gayet düzgün çalışıyor, W-Task'i.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 1 Ocak 2015; 16:31:23 >




  • Aklına uydum, AS VAL Kobra alacakken M4A1 aldım, kırılamaz özelliği ekledim ama W-Task 4.95 damage düşürüyor. Bu silahın damage'i 38, AS VAL Kobra'nın ise 45.

    Neyse ya, ona W-Task da satın aldım 220 Gold'a fıstık gibi oldu. Kurşunlar etrafa dağılmıyor, artık. 32 level olunca da +10 damage skill'i açılacak 48 damage olacak -4.95 43 damage olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 15 Aralık 2014; 4:22:29 >
  • Neyse ya ben parayı bastırıp, direkt 6. seti açtıracam bir ara. O 70 level'lıklarla aynı silaha sahip olunca o zaman görücez onları bakalım. Gerçi adamların skilleri falan var ama farketmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 15 Aralık 2014; 6:10:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raptak

    Aklına uydum, AS VAL Kobra alacakken M4A1 aldım, kırılamaz özelliği ekledim ama W-Task 4.95 damage düşürüyor. Bu silahın damage'i 38, AS VAL Kobra'nın ise 45.

    Neyse ya, ona W-Task da satın aldım 220 Gold'a fıstık gibi oldu. Kurşunlar etrafa dağılmıyor, artık. 32 level olunca da +10 damage skill'i açılacak 48 damage olacak -4.95 43 damage olacak.
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:40:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok be abi. Abartacak olsam 150 armor + 1 headshot protection olayından alırdım. Gerçi süresiz olsa alacaktım ama süreli satıyor adamlar. Ben 5. ve 6. silah slotlarını açıcam, 1000 gold istiyor 5. slotu açmak için, 800 Gold'um gitmeseydi, ah ah. Bir de ben zırt pırt tamir işiyle uğraşmak istemiyorum ve silahları kullandıkça özellikleri düşüyor. Kırılmaz olarak yapınca veya GR ile satın alınan silahlarda böyle bir durum söz konusu değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 15 Aralık 2014; 8:17:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyrito

    Abi cok zor o güçlendirme 150 tane longshot yapmam lazım hangi harita ve hangi modda önerirsiniz?
    Atıyorum Deatmatch mı Team Eleminasyon mu bir de hangi harita :)


    Eğer Longshots kasman gerekiyorsa Deathmatch modunu öneririm ve bay5 haritasını öneririm.
  • Pc kaldirirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben skiller'i sıfırlamıştım daha önce. Skilleri sıfırlayınca bütün skill pointler geri geliyor mu? Gelmediğine dair şüpheye düştüm de ya da skiller'i sıfırlarken öyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.
  • Kaldırır kaldırır. Oyun tarayıcı tabanlı zaten. Eğer PC'n çok kötüyse grafikleri ve çözünürlüğü düşür.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.