Şimdi Ara

Silinen Resimleri Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarınızda bulunan önemli fotoğraflarınızı anılarınızı istenmeden yanlışlıkla bilgisayarınızdan sildiniz ve geri getirmek kurtarmak için ne yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazımızda ayrıntılı olarak bilgisayarınızdaki silinen resim dosyalarını nasıl kurtarıldığını anlatacağız. Anlatımda bir yazılım üzerinden nasıl yapıldığını görsel olarak belirtilmekte fakat bu yazılım daha önceki karşılaştığınız Recovery yazılımlardan çok farklı. Farklı olan tarafı ise diğer bazı Recovry yazılımları gibi yüksek veri boyutuna sahip olmaması ve kullanımı oldukça kolay. Bilgisayar kullanmayı yeni öğrenen bir kullanıcı bile bu yazılımı rahatlıkla kullanabilir.

    Yazılımın en ilginç yani çok düşük veri boyutunda olan bu yazılım çok başarılı ve etkili sonuçlar elde etmemizi olanak sağlaması. Yani diğer Recovery yazılımların yanı sıra eğer sadece bir resim dosyası kurtarmak istiyorsanız bu yazılım sizin için en ideal diyebiliriz. Çünkü tarafımca test edilmiş ve yazılımdan beklenmeyen başarılar elde edilmiştir. Bu sebepten help724.com ziyaretçilerimize tavsiyede bulunabileceğim bir resim dosyası kurtarma yazılımıdır.

    Diğer Recovery yazılımların bazı karmaşık arayüzleri bazı kullanıcıları kullanımdan yana zorlayabilir ve kullanımdan yana zorladığı için etkili sonuçlar elde etmeye bilirsiniz. Bu durumun yanı sıra daha basitleştirilmiş kullanımı kolay yazılımlar tercih edebilirsiniz. Kullanmanızı tavsiye ettiğim Digital Image Recovery yazılımın kullanımı oldukça kolay istediğin işlemi kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Digital Image Recovery yazılımı sadece 2.71 MB Veri dosya boyutuna sahiptir.

    Digital Image Recovery Programı ve Kullanımı İçin Tıklayın: https://help724.com/silinen-resimleri-geri-getirme-kurtarma/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.