Şimdi Ara

silinsin (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    dikkatli bakarsan kkyi desteklediğin için o resmi atmadım sana.

    nasıl insanlar oldunuz bilmiyorum fakat kurucu partide seçilmiş her genel başkanın gayesi ülkenin o dönemki seçimde başkan olmaktır. ''seçim kazanamıyor diye adamı başarısız olarak görmeniz yanlış'' söylemin bir görüşten çok hakarete giriyor.

    zira chp hiç bir zaman bu kadar alçalmadı. alıştırılmışsınız 8 seçimdir kaybetmeye artık seçim kazanamıyoruz lafını bile utanmadan söyleyip, yağ gibi üste çıkıyorsunuz. sen şimdi utanmadan '' sanki chp 70-80 yıldır iktidarda '' diyerek üste çıkmaya da çalışırsın.

    sizlerden utanıyorum. chp nin kitlesi hiç bir zaman bu kadar umutsuz, çaresiz olmadı; parti de bu kadar ele ayağa düşmedi.
    kimse chp nin içinde yer aldığı bu vahim sonuçları anlatırken bu kadar rahat olmamalı. özellikle bu rahat kişi bir chp liyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 4 Şubat 2018; 2:1:23 >




  • Yıllardır oyumu CHP ye veriririm. Kemal Kılıçdaroğlu'nun dürüst bir insan olduğundan şüphem yok fakat bugün anladım ki bu partinin delegeleri halkı temsil etmiyor. Bu 790 delege koltuğunun ve cebinin derdinde.. 40 bin kişilik devasa anketteki sonuçta insanlar ezici çoğunlukla Muharrem İnce'yi isterken, Muharrem İnce gibi bir seçenek varken (ki daha vasat biri bile bu karşılaştırmada değişim için seçilmeliydi) 8 seçim kaybetmiş Adamı tekrar seçmenin tek açıklaması koltuk sevdasıdır.

    Sevgili Delege Sen beni bu seçimde temsil etmiyorsan 2019 Seçimlerinde de temsil etmene ben izin vermiyorum.
    İYİ ki başka seçeneklerimiz var!
    Size geri kalan şakşak siyasetinizde başarılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumSperoSpero -- 4 Şubat 2018; 2:5:27 >
  • Oy vermiycem diyenlerin hepsi gene koyunluk yapacaklar. Bence liderinizin başarısını kutlasın chp seçmeni 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına cevap vereyim tek tek,

    başkan olmak herzaman gaye değildir, benzer düşünceye sahip insanların temsilcileri mecliste olur ve başka düşünceye sahip insanların temsilcileri ile uzlaşma kültürü( komisyonlar) ile orta yollar bulunur ve demokratik olarak ülke yönetilmiş olur (tabiki ülkede yaşayan insanlar saygılı olursa kendi temsilcilerininde saygılı olarak orta yol bulunmasını isterler, tabiki öyle bir durum yok) ,



    Seçimin kaybedileceğini türkiyede yaşayan insanların ahlaki, kültürel yapısına bakıp kendileri gibi temsilci isteyeceklerini tahmin ettiğim için söylüyorum,



    Chp tam anlamıyla temizlenmeden hiçbirşey olmaz, diğer insanları küçümseyen, onları anlamayan , cumhuriyeti ve inkılapları anlamayan , atatürkçülüğü ve modernliği kavrayamamış, daha aklıma gelmeyen bir çok yozlaşmaya uğramış büyük bir çogunluk var, bu sebeple chp ye oy vermemekte haklı insanlar , bizim kafalar değişmeden , chp içi temizlenmeden bu iş istediğimiz gibi gitmez,



    Muharrem incenin bunu yapabileceğine inanmıyorum, yarın öbür gün inanacağımız biri gelirse desteklenir ama şuanda KK siyaset yapmaya çalışıyor ve ona inanan oy verir, ben inanıyorum , yapılabileceğin en iyisini yapacaktır, iyi sonuç alaması düşük ihtimal ( mevcut bahsettiğim bulunduğumuz durumlardan dolayı) ama beni temsil edecek ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deniz Baykal'da secim uzerine secim kaybeden bi liderdi KK'nun. %18 lik oy oranini %20 ye cekmesinin en buyuk nedeni kan degisiminde chp'ye gonul veren insanlarin tekrar bi moral motivasyonla chp'ye geri donmeleridir. Yoksa kimse alinip gucenmesin KK'nin o koltukta hic basarisi ve adam akilli bi muhalif tavri yoktu ziyadesiyle omurgasizdi. Deniz Baykal o koltuga daha cok yakisiyordu cark etmiyordu. Ne dese oydu.



    Ayrica chp'nin iki kisim oy aldigi kesim var. Birincisi Mustafa Kemal'i sevip ona vefa borcunu oddmek isteyen bir kesim ve ulkeyi islam ulkesi olarak gormek istemeyen bi kesim. Her firsatta laiklige ve cagdasliga gonderme yapan bir kesim var. Diger kesim ise kendilerini cumhuriyetin sahibi olarak goren beyaz Türkler. Beyaz Türkler konusunu detaylandirmayacagim.



    İyi parti hic bir sekilde bi tabani olmayan bir parti. Sozde mhp'den kopan bi guruh. Chp'nin tabani belli, mhp'nin tabsni belli ,Akpartinin tabani belli eski saadetciker ve milli gorusculer. Ama iyi parti tabani ve bir ideolojisi olmayan alternatif bi parti. Eger chp secmeni kk ve chp ye cephe acarsa iyi partinin chp den alaxagi oy %2-4 arasi en baba tas catlasin %5 bi oyu var chp den. Mhp den alacagi pek bi oy yok gozuyle bakiyorum 1 en fazla 2 puan ki oda zor ve akparti secmeninde en fazla 5 -6 puan cijartabilir gozuyle bakiyorum ki bu dagilima gore %11 ile meclise zor zahmet girer. Hdp'yi zaten 2019 da yok sayiyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi parti 15 16 ları hatta belki 18+ alabilir bugünden sonra.
  • 70 yaşına gelmiş hadi yürü hadi!! bi 10 yıl sonra çatalı zor tutarsın hala parti yönetiyorsun. Ülkede 80 milyon insan var yarısını çıkar 40 milyon insandan bir tanesi sıyrılıp başa geçemiyor. Nasıl bir lobileşme varsa artık biji ap.. şey yani kılıçdaroğlu!!
  • Forum yonetimi zart zurt konu salladigi icin, alintilayamiyorum mesajimi.

    Neyse, 4 5 gun once KK'nin TTBile ilgili aciklamasina dair bir konu acilmisti oraya yazmistim.


    CHP'deki delege sistemini bozan KK'dir bu senelerdir boyledir. Her secimden blok adam cikarmasinin da olayi budur. CHP'de delegelik de oy pusulasi da satiliktir. Ortaya 50 tane adayin cikmasi birseyi degistirmiyor. KK doneminde delege sayisinda degisiklige gidildi ve sabit delege sayisi degistirelerek simdiki sayiya cikildi. Acilan delege kontenjaninin nereye gitttigini tahmin edersiniz.

    Bir CHPli cikip yalan desin.

    KK, delegeleri satin almis bir adamdir. Satin alinan delegeler de gorevlerini yerine getiriyor.

    CHP'linin, GERCEK CHP'linin, Ataturk'e inanan CHP'linin sonraki secimde yapmasi gereken postayi koymaktir. Ince'nin konusmasini dinledim, ve uzun zamandir duymadigim bir konusmaydi, eski CHPyi hatirlatti, kazanirsa surpriz olur dedim kendi kendime nihayetinde malumun ilani oldu.

    Bu saatten sonra, CHP'li gercek secmen aklini basina alirsa, gider oyunu IP'ye atar. Yok benim dedem CHPlydi diyecekse, buyursun koru korune icinde Sezgin Tanrikulundan, bekarogluna, erenine kadar her turden adam olup ataturkcu adam olmayan CHPye oyunu atmaya devam etsin.

    Olur da bir mucize olur, konsolosluga gidersem secim zamani, damga iyi partinin logosuna atilacak. turkiye'deki dandik ysk ve secim sistemini dusunursek, kazanayamacaklar ama onemli degil.




  • Birde adama seçim kazanamıyor diyorsunuz kazandı işte

    Şaka bi yana chp biteli çok oluyor partiyi tunceli tayfası basmış durumda malum kesime yakın.
  • Chp su muhafazakar soylemleri artik kabak tadi verdi neymis ataturkun partisiymis



    Hadi gecin artik bunlari Atatürk yasasa ilk sizi kapatir Ataturk ü bir partiye indirgiyorla Atatürk bu vatanin has evladidir chp sadece bir alet chp yi bu kadar buyutmeyin



    Su anda oyum İYİ den yana ha ilerde sapitirlarsa onlarada vermem



    Birisi Ataturk un adini kullaniyor

    Digeri ALLAH in adini kullanan münafık partisi



    Bunun ikisindende bi yol olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümranlığa karşıyız diyip kendi partisinde böyle hareketler yapmak çok ironikmiş.
    Bu seçimlerde akşenere bi şans vericem oyumu iyi temsil edebilirse devam ederim ha oda milletvekili maaşına tav olursa boş oy atarım.
    Şu ülkede 75 yılına kadar olan nesil o kadar berbat bi şekilde yetişmiş ki komplesi çöp.Yetişmiş insan sayısı gerçekten çok az yaşlı nüfus çok bilinçsiz.
    Koyun muhabbeti filan yapmıyorum parti ayırmaksızın hepsi öyle.
    2025 yılında 75 nesli 50 yaşına girene kadar böyle gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilas

    silinsin

    Çöküşü artık kimse durduramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Partilerin genel başkanını, kurultay delegeleri seçiyor. O delegeler zaten genel başkanın seçtiği adamlar. Benim seçtiğim adamlar, beni seçiyor. Bunun sağlıklı bir sistem olduğunu söyleyen, savunan bir beyni; kefenin bir tarafına, diğer tarafına da kuşun beynini koyun. Kuşun beyni daha ağır gelir.."
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Ben %25 alan kürtçü CHP yerine kendi tabanına hitap eden Atamızın izinden giden, milliyetçi %18 alan CHP yi tercih ederim. Kendi tabanına, Atamıza ve TÜRK halkına ihanet etmez en azından. Şuan Atatürkçü olup da CHP ye atmayı düşünen varsa Allah acil şifalar versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    İyi parti %15 den düşük alırsa hesabımı kapatırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trouble48

    Ben %25 alan kürtçü CHP yerine kendi tabanına hitap eden Atamızın izinden giden, milliyetçi %18 alan CHP yi tercih ederim. Kendi tabanına, Atamıza ve TÜRK halkına ihanet etmez en azından. Şuan Atatürkçü olup da CHP ye atmayı düşünen varsa Allah acil şifalar versin

    Kurtcu ne demek arkadasim? Pkkci de.

    Dun sehit olan tankcilarin 2 si kürttu. Ve emperyalistlere karsi ulkemizi savunmak icin sehit oldular.

    Adamlar kurt olarak bu ulke icin canini verdi. Sen turk olarak ulke icin ne yapsan bunun karsiligi olmaz.

    Hicbir partinin kurt vatandasla sorunu olamaz,olmamali.Niyetin farkli olabilir ama kürtcü demeni yadirgadim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trouble48 T kullanıcısına yanıt
    forumu kullanıcısına yanıt
    Ha kürtçü ha pkkci. Pkk kurt oluşumu değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trouble48 -- 4 Şubat 2018; 3:44:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYİ parti mutsuz seçmen için çok doğru bir alternatif olacaktır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trouble48

    İyi parti %15 den düşük alırsa hesabımı kapatırım

    :) haha komik olma senin hesabinin ne ehemmiyeti var. Gel dise dokunur bi iddaya girelim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi parti de benim için istemeyerek oy vereceğim bir parti olacak kahvede vatan kurtaranları toplamışlar ilçe başkanlıklarına mhp bozması bir parti gibi olmuş umarım ilerleyen dönemlerde merkez anlayışını güçlendirerek ilerler.



    Chp için ise söyleyecek mantıklı bir söz yok 8 kez kaybeden birini tekrar seçtiler işin kötüsü kaybeden şahsiyet demokrasiden bahsedip duruyor halen koltuğundan kalkmadı ısrarla o koltukta oturuyor. Yazık harbinden de CHP Mhp gibi Türkiye nin en önemli partileri ele geçirilmiş danışıklı dövüş oynuyorlar ülke felan umurlarımda değil alan memnun veren memnun balını afiyetle yiyen de bir iktidar var oh mis kendi burjuvasını yarattı adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.