Şimdi Ara

silinsin (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
1
Favori
32.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
283 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tepedekilere 2 sövüyorsam bunlarada 2 sövüyorum.

    Akepeye oy atmadım ama listede iki parti olsa cehapeye gene oy atmam.

    Halkla muhalefetle yakından alakası yok. Nosyonu yok.

    Lider bile çıkartamıyorlar ezikler.

    Ama dinozor seçmeni var. Mahalle bakkalı gibi her seçim az olsun benim olsun.

    Sol ile zaten alakaları yok monşerlerin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alftalen

    CHP'ye oy atmayanlar akpmhp koalisyonuna oy atarlarsa vatana büyük zarar verir.



    KK yine daha çok oy alır İnce'den.İnce gelse sanki herkes Chp'li olacakmış gibi algı yaratmaya gerek yok.

    Ince'nin etkisi iktidara gelmek olarak degil, ilk etapta hukumetin kendine cekiduzen vermesini saglayacak bir muhalefet yapilmasi ve bir sonraki secimde duzgun ve donanimli bir kadroyla %50+1 oy alabilmesi seklinde olacakti.

    Ama olmadi. Chp delegesi, aynen devam dedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden akp dışında ki oylar chp ve mhp ye bölünürdü o yüzden akp hep kazanırdı , şimdi de oylar chp ve iyi partiye dağılacak ikisinden biri yine kazanamayacak ve akp kazanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: İl teber


    quote:

    Orijinalden alıntı: ali222


    quote:

    Orijinalden alıntı: interior designer

    Yıllarca hem burada hem başka mecralarda hem dost akraba sohbetlerinde malum şahsın çapsız, güdümlü, ırkçı ve mezhepçi olduğunu. Malum partinin gün geçtikçe kurucu birleştirici parti olmaktan çıkıp etnik mezhepçi bir partiye dönüşeceğini söyledik.

    AK Parti koyunu, tayyibin köpeği gibi yakıştırmalar yaptılar.

    Haklı çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum.

    Körü körüne sırf Atatürkün partisi diye icraatler vaadler ve parti lideri geçmişi göz ardı edilip gözleri kapatıp mühürü basarsanız sonunda olacağı budur.

    kurultayın kazananı AK Parti ve IYI partidir.

    Başkanlık sistemi sayesinde de bundan sonra ülkemizde inşallah SOL bir partinin iktidara veya ittifaka gelmesinin imkanı kalmadı.

    Tayyip Erdoğana karşı olan tüm sağ parti liderlerinin son düzlükte arkasında duruyor olmasının sebebi budur.

    Tayyip Erdoğan da sizler ve benim gibi ölümlüdür. Elbet bir gün bu dünyadan göçecek.

    Amacı bir daha asla SOL bir partinin söz sahibi olamayacağı bir yapı bırakmaktır.

    MHP, BBP, Saadet başta olmak üzere Merkez sağ, muhafazakar ve milliyetçi tüm parti ve liderleri 2019 de büyük oranda AKP adayını destekleyecektir.

    Meral Akşener bu senaryoyu gören ellerin öne sürdüğü bir piyondur.

    Tayyip Erdoğanın kurmaya çalıştığı devlet düzeninin çapsızlar ile engeleyemeyeceğini anlayanlar Anıt Kabirde iman tazeleyenler ile denemeye çalışacaklar.

    MHP, BBP, Saadet gibi partiler bu oyunu bozacak.

    İyi parti projeyse Akparti 10 kati projedir. Hazine yardimi almayan, sifirdan kurulmus parti kurulduktan 1 yıl sonra yuzde 34 oy alip iktidar oluyor. Bu nasil oldu? Akpartinin programi Abd de yazılmıştır.

    Türk siyasi tarihinden bir haber olduğun belli ve ya yaşı büyük ihtimal 20 bile yok.

    Yasim cok daha fazlası. Yazdiklarimda en kucuk yanlislik yok. Yanlisim varsa duzeltin ogrenelim. 2001 de Akparti kuruldu. Kurulmadan once defalarca Erdogan ve ekibi Abd ye gidip cesitli gorusmeler yapti. 2002 de 1 yillik parti iktidar oldu. 5 kurus parasi yoktu ama.

    Ak Parti 2001 de kuruldu ve ilk secimlerinde basari gostermesinin sebebi, Recep Tayyip Erdoğan'ın istanbul belediye baskani iken halkta buyuk bi teveccuhe sahip olmasiydi. Cezaevi'ne girisi ve cikisinda kapilarda insanlar sevgi gosterilerinde bulunuyordu. Bilmem hatirlarmisiniz.

    Abd destekli bi proje olan partinin lideri neden şiir okudugu icin cezaevine kondu. Ozgurluk demokrasi cigirtkanliklari yapanlar nerdeydi?

    Rte'nin halk nazarinda muhabbeti hocasi Necmettin erbakan'in doneminden geliyor. Milli nizam milli selamet refah fazilet vs.



    İyi parti hicbir sekilde tabani misyon vizyon ve bi ideolojiye sahip olmayan bir parti. Meclisteki partilerin secmenlerine goz dikmis durumda. Ak partiye oy verenide bu sene merale oy verecegim diyor chpliside bu sefer merale oy verecegim. Tabanda bi kere bi uyumsuzluk var.

    Ak parti iktidara gelirken saadet mhp dyp anap gibi sag partilerin oyunu alarak geldi. Dsp'den tkp'den oy alip iktidar oldugunu hic sanmiyorum.



    Ayrica chp kurultayinda ince ipi gogusleseydi ne olaxakti? Chp pusni 2 ila 5 puan arasi artardi en fazla. Muhalefette kalmaya devam edecekti.



    KK, Chp'nin başındaki bi kan emicidir. Kimse kusura bakmasin Mustafa Kemal gibi bi degerle anilan parti zaman sonra pkk ile ayni saflarda ve satirlarda aniliyor. Bundan buyuk hicap duyuyorum. Aslina bakarsan ne chp liyim nede ataturkcuyum. Ama oyle yada boyle bazi degerlere sahibiz ve o degerlere sahip cikilmali. Laiklik cagdaslik demokrasi ataturkcu dusunce demekle ataturkcu olunmuyor. Ulkedeki sol guruh her yaptigi usulsuzlugu ve birtakim saygisizligi hep mustafa kemale mâl etmistir. Arkadina siginilan bi duvar ve bi mevzi olarak gormustur mustafa kemali. Mustafa kemalin ismi dusunce sekli vs herseyi bunlar yuzunden silinmeye yuz tutacaktir. Sadece ve sadece ne oldugu bile bilinmeden arkasina siginilacak ve sahte cumhuriyetcilerin ne oldugunu bilmedigi bi kutasili olarak kalacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dribblingmaster

    Ahahah sanki muharrem seçilse hemen chpyi ikdidar yapacaktı. chpnin maksimum oyu budur kk, muharrem, ahmet, mehmet farketmez. Dönem itibari ile ülkenin %70 küsürü sağcı ve dindardır bunun dışında bi görüşü seçmene dikte edicek bi örgütlenme, kolluk gücü, medya gücü, sermaye falanda eskisi gibi yok ve giderekte azalıyo bu şartlar altında ben akpnin çok az oy aldığını düşünüyorum şimdiye kadar %60 küsür oyu çoktan almaları gerekirdi bence akp iyi yönetilmiyo rte görevi daha uygun bi lidere bırakırsa akp rahat %60 üstü oy alır.

    %70'i dindarmı 5 vakit namaz kılanların oranı bile %25 falan muhafazakar kültürcü desen anlarımda dindar demen biraz komik olmuş




  • Chp seçim kaybetti, başarısız derken ciddi misimiz yaşı 35-40 ve üstü olanlara soruyorum?



    CHP alacağı maximum oy %35 dir.

    yani maximum %35in %25ini almak çok da başarısızlık değildir.



    Son 50 yılda USA'nın Türkiye'de yaratmaya çalıştığı kötü gomünist, yasakçı özgürkük karşıtı gomünist, dinsizler, algısı ile büyüyen, %65 oranında merkez muhafazakar sağ kesim var, ve olacak. bunlar ağzıyla kuş tutsa chp ye oy vermezler.



    ya kötü gomünist Rus,, ruhsuz, buz gibi suratlı ivan dragon modern aletlerle çalışıp, iğne ile kimyasal alırken, Sevimli espirili duygulu Rockymiz karlı dağlarda kızak çekerek antrenman yaptı ve gezen organik tavuk yedi. ve dövdü onu yaa. Hala mı inanmazsınız



    %65 bu kesimle ilgili Bahçelinin eskiden sağ kolu olan, ama gizli kameralarda "bazı" kadınarla bi evde sohbet ederkem söylediği sözler nedeniyle işi biten Recai yıldırımın dediklerine bakınız :

    Türkiyede şu merkrz muhafazakar kısım var, %60heo varlar,, değişmezler..Onların oylarını alan yaşadı, bu kesim yuvarlaktır, bi ara DYP kaptı bu oyları, sonra anap, şimdi akp, bu oyları bi alabilsek...,, Bu sözler benim değil, önemli bir sağ parti politikacısının,, kelimeleri aynen yazamamış olabilirim, ama yuvarlak veya dönek, birini kullamdı ve siyasal yaşamı bitti, internetten bulabilirsiniz.

    ülkeyi uçursa bile, başkanı namaz kılmıuor diye o partiye oy vermeyecek çok kişi var..

    geçen güm tvde tekrarını izledim de, hayat güzeldir, life is beautiful,, filmin sonunda yakışıklı güleruüzlü amerikan askeri nasıl tankla birden çıkıp da çocugu kucaklayarak hrpimizin yüreğine su serpti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 4 Şubat 2018; 14:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Kazananı iyi parti oldu diyene kadar iyi gidiyordun taaki bütün sağcılar akpyi destekleyecek akşener piyon demene kadar çelişki dolu saçma bir yazı olmuş
    https://www.aydinlik.com.tr/saadet-partisi-nden-iyi-parti-ye-ziyaret-politika-subat-2018-2

    Ayrıca saadet şu an iyi partiye yakın sürekli birbirini ziyaret ediyor bu iki parti bbpmi kaldı son seçimde %0.4 falan aldı ?

    Mhp desteklese ne yazar mhp tabanının çoğu hayır oyu kullandı

    Milliyetçiler akpyi destekleyecekmiş peh 3.5 milyon suriyeliyi ülkeye yerleştirenmi destekleyecek milliyetçiler ?

    Gerçek milliyetçilik nedir önce onu araştır

    ayrıca sürekli bu sağ sol muhabbetini dillendirenlerin art niyetli olduğunu düşünüyorumn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 4 Şubat 2018; 14:29:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    chp nin başına apo yu bile oturtsalar devam diyon yani, zaten istanbul il başkanın çok farkı yok allah bilir akplilere koyun diyosundur sen birde

    zamanında vatansever solcuları, gomünist dindiz vatan haini diye astığınız gibi..



    yine laf değiştiriyorsunuz, Atatürkün partisi ile apo ismini yine yan yana kullanarak kıçınızı yırtsanız, kendinizden başka kimseye yediremezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE bunu beğendi 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi partiye oy verip vermemeniz umrumda değilde bu Meral Akşener bir tek banamı itici geliyor yahu?Chp nin oyunu bölmesi işime gelir açıkçası ama chp seçmeninin bu kadar düşmeside garip.

    Kadın tüm konuşmaları, hareketleri,ses tonuyla falan çok yapmacık ve itici.Konuşurken görmeye dayanamıyorum.Bu haliyle Chp yi baraj altına çekerse çok gülerim.

    Gerçi adını ilk defa duyduğu ekmelettine oy vermeye koşan chp seçmenine şaşırmamak lazım.Beter olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu kemale oy veren delegelerden razı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP yi bitirme plani tıkır tıkır işliyor. MHP zaten bitti....... Yaziklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben CHP'den umudu keseli çok oldu CHP Atatürk çizgisinden uzaklaşalı uzun zaman oldu
    Parti yönetimini kripto kürtçüler ve ermeniler ele geçirdi seçmeni de Atatürk'ün partisi diye kafalarını kuma gömüp oy vermeye devam etsinler
  • Tayyip'e vereceğime tuvalete atarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serial206

    İyi partiye oy verip vermemeniz umrumda değilde bu Meral Akşener bir tek banamı itici geliyor yahu?Chp nin oyunu bölmesi işime gelir açıkçası ama chp seçmeninin bu kadar düşmeside garip.

    Kadın tüm konuşmaları, hareketleri,ses tonuyla falan çok yapmacık ve itici.Konuşurken görmeye dayanamıyorum.Bu haliyle Chp yi baraj altına çekerse çok gülerim.

    Gerçi adını ilk defa duyduğu ekmelettine oy vermeye koşan chp seçmenine şaşırmamak lazım.Beter olun.

    Tipik parti fanatiği bir yorum

    Kk varken chpyemi versinler ?

    Tabi sizin işinize gelir kkli chpnin ana muhalefette kalması bu sayede akp daha çok iktidar olur değilmi korkunuz bu yüzden bu yüzden iyi partinin ana muhalefet olmasını istemiyorsunuz

    Akşeneri ekmeleddinle kıyaslamak kadarda saçma bir şey olamaz biri 20 yıldır siyasette aktif rol alan tecrübeli bir isim diğeri adı sanı bilinmeyen bir isimdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 4 Şubat 2018; 14:40:13 >




  • serial206 S kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de ki vergileri veren sen değil misin? Sen beter olmuyor musun? Yoksa gurbetçicik misin? Çok memnunsun da iktidardan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

    Ben CHP'den umudu keseli çok oldu CHP Atatürk çizgisinden uzaklaşalı uzun zaman oldu
    Parti yönetimini kripto kürtçüler ve ermeniler ele geçirdi seçmeni de Atatürk'ün partisi diye kafalarını kuma gömüp oy vermeye devam etsinler

    chp nin parti programı, ideolojileri ve tavırlarında hiç bir değişiklik yoktur.

    Aldığı oylarda eğitimli kesim oranı diğer partilere göre açık farkla yüksektir. şu anli en modern görüşlü , en Atatürkçü partidir hala.



    dünya lideri diyerek, 180derece dönüş rekotlarını görmezden gelmek, kafayı gömmektir asıl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ......................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyi İsim -- 9 Şubat 2018; 23:12:3 >
  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    senin kafanmı güzel arkadaşım chp nin neresi Atatürkçü partide ermeni alevi soykırmına zırlayanlar var partide,atatürke dolaylı yoldan laf atan dolu nerde yaşıyon sen uranüsdemi? ütopük chp ye inanıyon resmen...atan yerinden kalksa başta chp yi öper zaten..
    Atatürk chp yi kurdu bitti kafalar halen 1930 larda yaşıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Şubat 2018; 14:50:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34


    quote:

    Orijinalden alıntı: serial206

    İyi partiye oy verip vermemeniz umrumda değilde bu Meral Akşener bir tek banamı itici geliyor yahu?Chp nin oyunu bölmesi işime gelir açıkçası ama chp seçmeninin bu kadar düşmeside garip.

    Kadın tüm konuşmaları, hareketleri,ses tonuyla falan çok yapmacık ve itici.Konuşurken görmeye dayanamıyorum.Bu haliyle Chp yi baraj altına çekerse çok gülerim.

    Gerçi adını ilk defa duyduğu ekmelettine oy vermeye koşan chp seçmenine şaşırmamak lazım.Beter olun.

    Tipik parti fanatiği bir yorum

    Kk varken chpyemi versinler ?

    Tabi sizin işinize gelir kkli chpnin ana muhalefette kalması bu sayede akp daha çok iktidar olur değilmi korkunuz bu yüzden bu yüzden iyi partinin ana muhalefet olmasını istemiyorsunuz

    Akşeneri ekmeleddinle kıyaslamak kadarda saçma bir şey olamaz biri 20 yıldır siyasette aktif rol alan tecrübeli bir isim diğeri adı sanı bilinmeyen bir isimdi

    Kıyaslamıyorum.chp seçmeninin geçmişte yaptığı saçma hareketlere bir örnekti sadece.İyi partiye gelince hiç bir şey olmaz o oluşumdan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serial206 -- 4 Şubat 2018; 14:51:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.