Şimdi Ara

Silinsin!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Suç Türkiye dışında bir yerde işlenmişse soruşturması çok zor kovuşturmaya yer olmadığı kararı geliyor, olurda dava açılırsa bile delil yetersizliği vs dava istenilen sonucu almıyor.



    Türkiyede olsaydı şahıs bulunabilirdi, ordan sonrası kolay hırsızlık veya dolandırıcılıktan bir soruşturma adamla uzlaşır ve en azından paranın bir kısmını alabilirdin veya ayrı bir hukuk davası veya icra takibi vs yapılabilirdi.



    Bilişim sistemlerinde vpn konusunda nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum ama mesela facebook twitter üzerinde ip talep edilince bu kurumlar talepleri dikkate almıyor. Türkiyede bir merkezi olmadığı için yaptırımıda yok yani gerçek ip sinin bulmak için vpn sunucu şirketi ile irtibat kurulması gerekiyorsa ordan bişey çıkmayacak. Bilişim uzmanları başka bir şekilde bulabiliyorsa belki ordan yürürde bu iş çok uzun zaman sürer...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Binance gibi Türkiyede şubesi olmayan yerlerden işlem yapıldığı zaman hiç bir şey yapılamıyormuş. Yapacakları tek şey buradaki bir kaç btc borsasına btc min aktarıldığı hesabın onlara ait bir hesap olup olmadığını sormak. Çalan türkse ve tecrübeli biriyse zaten(ben türk olduğunu sanmıyorum) btc yi bir kaç yabancı borsalar arasında dolaştırır ve takibi imkansız hale getirdikten sonra türk borsalarına aktarır. Vpn kullanımında da büyük bir şey olmadığı sürece hiç bir şey yapılamıyormuş galiba . Polisinde anlamadığı şey hattım kopyalanmadığı halde nasıl sms şifresiz hesabıma girildiği. 2FA uygulamasının haclenmesi de düşük ihtimal geliyor.
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Madem miktarı açıklamıyorsun, şunu cevapla.



    Hangi vpn’i kullanıyorsun? Ücretsiz vpnler üzerinden bankacılık işlemleri yapılmaz. Ücretsiz miydi ve adı neydi?



    Soruna gelirsek zaten hırsızlık yapan kişi emin ol ingiltereden değildir. Bunun hırsızlığını yapan kişi kılıfını hazırlar zaten o da vpn kullanıyordur. Polise gitmen ancak teselli olur bu kadar derin bi mevzuyu çözemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    Hotspot shield vpn yi kullanıyorum ama devamlı değil sadece lazım olduğu zaman kullanıyorum. O gece Netfilixte bir şeyler izleyecektim vpn açıkken netfilixteki videolar bile açılmıyor diye kapatmıştım. Bugün binance hesabımı geri açıp hareket zamanlarına filan baktım. Adamlar ilk önce tüm şifrelerin kayıtlı olduğu gmail hesabıma giriyorlar. Buradaki en büyük şansızlığım onlarca borsa içinden direk para olan hesabı bulabilmeleri(google geçmişten faydalanarakta bulmuş olabilirler) 20 dakika sonra başka bir borsa hesabıma girmeye çalışıyorlar. Adamlar benim hesapları iyice karıştırmışlar ama anlamadığım tek şey 2fa veya sms işini nasıl hallettiler. Bilgisayarda 2fanın yedek olarak kaydettiğim bir dosya var ama dosyalarıma ulaşıp içinden bulmaları aktarmaları çok kolay bir şey olmaya bilir. Teamwiver tarzı bir programla karıştırmış olma ihtimalleride zor geliyor.
  • Binance en güvenilir borsalardan biridir. Muhtemelen siz airdrop formu va doldurdunuz. Numaranıza bir bayiden yedek sim çıkarttılar. Gsm operatörü ile iletişime geçip maddi tazminat talep edeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    hattım kopyalanmış olsaydı şuan ben kendi hattımı kullanamıyor olurdum.
  • ugurkiller U kullanıcısına yanıt
    Pardon siz başkasının olayını yazmışsınız pek dikkatli bakmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.