Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beres damla 1970 yılında Dr. József Béres tarafından bulunmuş ve halen tüm Avrupada çok iyi bilinen ve çok sık kullanılan bağışıklık sistemini güclendirici vazgecilmez bir elementler zinciridir.

    Avrupa ve Amerika'da sağlık problemlerinin aşılmasında, yapılan tedavilerde Beres Damla ile hastaların bağışıklık sistemleri güçlendirilmiş ve hastanın iyileşme süreci sırasında güzel gelişmeler elde edilmiş ve bunlar kanıtlanmıştır.

    Günümüzün en yaygın hastalıkları olan meme kanseri, prostat kanseri, lösemi kan kanseri, HİV virüsü gibi önemli saglık sorunları sayesinde hastaların hergün bağışıklık sistemi zayıflamakta ve yapılan tedaviler, kemoterapi yada Radyasyon (ışın) tedavisi gibi durumlarda alınan ilaçların yan etkileri sayesinde bağışıklık sistemi biraz daha zayıflayarak, kanser hücrelerinin hızlı yayılmaları nedeniyle vücudu bu hastalıklara karşı koyamamakta ve malesef hasta kaybedilmektedir.

    Beres Drops Plus kanser tedavi edici bir ilaç değildir. Sadece vücutta karşılaşılan bagışıklık sistemi zayıflığını güçlendirip hastanın tedaviye daha olumlu cevap vermesi icin kullanılacak önemli bir iksirdir.

    Kanser yada HİV gibi direkt sağlam hücreleri ele geçirip tüm vücuda çok çabuk yayılabilen hastalıklara karşı ciddi bir önlemdir. Bu hastalıkların getirmiş oldugu vücuttaki mineral, vitamin kaybı bu şekilde önlenmektedir.

    Beres Drops Plus vücutta anti oksidan etkisi gösterip zararlı artıklardan vucudu temizleyip aynı zamanda vücudu güçlendirecek taze hücrelerin üremesine yardımcı olur. Bu da kanser yada HİV gibi hastalıklarda bulunmaz bir nimettir.

    Avrupada insanlar hastalık sahibi olmadan günlük hayatın stresine, yorgunluğuna daha dirençli olabilmek icin Beres Csepp kullanmaktadırlar. Çok yoğun şekilde sigara kullanan insanlarda da günlük vitamin kayıpları ve hücre ölümleri had safhada olup beres sayesinde vücutlarını tazeleme imkanına kavuşmuşlardır.https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=16837128&a_bid=49610ac7
     silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARMA1986 -- 16 Nisan 2014; 1:39:12 >







  • Nerde satılır.kaça satılır.nasıl kullanılır. Ne gibi endikasyonları vardır gerçi biraz bahsedilmiş yukarda ama asıl soru.. Bilinen ne gibi kontrendikasyonları vardır.

    kullanan bilen var mıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünün kullanım şekli hazırlanışı endikasyonlarını kendi internet sitesinde anlatılmış,
    https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=16837128&a_bid=49610ac7 bu adresten web sitesine gidebilirsin ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsin
    ürünü kullananlar var facebok sayfasındanhttps://www.facebook.com/pages/BERES-DAMLA/124190314282818 ve
    http://kullaniciyorumlari.com.tr/beres-drops-plus-kullanan-var-mi-syf3.html ulaşabilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARMA1986 -- 22 Kasım 2013; 5:18:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.