Şimdi Ara

silinsin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX


    quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Arkadaşlar Merhaba
    Çalıştığım avmde d-smartin standi var. Ordaki gençlerle samimi olduk. Abi kotayı tutturamıyoruz personel indiri yapalım sana verelim dediler. (Yalan doğru bilmem:))
    79tllik maxi paket maçlar ve diğer bütün kanallar açık. + 8mb sınırsız net 65tl ye verecekler. Kurulum modem ücreti her ay 15tl ödenen extra para hepsi dahil. Sadece 65tl.
    Sizce iyimi arkadaşlar ne diyorsunuz?

    Beş para etmez bir platform d_smart üye oldum bende taahut bitsin kapısından geçmem. Full üyelikte bile sonradan kanal çıkarıp full mega üyeliklere dahil etmiyor. Sinema Kanalları iyi değil. HD kanallar SD kalitesinde. Belgesel olarak national g. Yok animal planet ise anca hayvan koruma. Spikerler futbol anlatmıyor katlediyor. Fiyata gelince 65 TL 5 TL'lik indirim anca. Birde Digiturk ile konuş cazip teklifleri oluyor.

    Yıllarca Digiturk denen karaktersiz firmanın yayınlarını aldım. Dsmart a geçince digiturk un ne kadar adi yayin yaptığını gördüm. HD kanal sayısı digiturkten daha fazla bir kere. Aksine dsmartın hd leri digiturk ten daha net.
    Ayrıca digiturk gibi karakter yoksunu firmadan üyelik iptalinde bulunamıyorsunuz. Ben o ahlaksızlarla şuan mahkemeliğim, kazandığımda da herkesle paylaşacağım kararı. çünkü şikayetvar a girin bakın iptal edilmeyen binlerce üyelik var digiturk te.


    Dsmart a o fiyata ulaşıyorsanız bence gayet güzel. 4 yıl da dsmartnet kullandım, toplamda 4 kere kopma oldu. 8mbit sınırsız hattım vardı ne kota aşımından hızım düştü ne de başka bir sorun oldu. hatta internet fiyatı yüksek düşürün diye kaç kez indirim yaptırdım. normalde 59tl olan 8mbit sınırsızı 39tl ye kullanıyordum. superonline a geçmeden önce de aynı hıza 30*tl demişlerdi. Sonuçta interneti gayet iyi, ttnet kadar sorumsuz değil. ayrıca digiturk denen rezil firma dsmart a yaklaşamaz, ikisini de gördükten sonra bu yorumu yapıyorum.




  • Şartlar böyleyse kaçırmayın hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intercorem


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lookmania

    Dsmart maxi + 8 mb sınırsız (50 akk) 2 yıllık taahhülu almıştık 1,5sene önce her ay 68-70 geliyor aradan o kadar zaman geçti bence daha ucuz olması lazım

    ttnetle kıyaslayınca hız nasıl,kopma oluyor mu?

    Valla söyle söyliyim ttnet kullanırken 2mb geçemiyordum kopmalar oluyordu bayagi sıkıntılı idi ama dsmart da 7-8 mb kullanıyorum kopmalar çok az ama evdeki internet kablosunu Değiştirmiştim ondan kaynaklı olabilir yada altyapı yenilendi emin degilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bende şuan D-smart kullanıyorum ve memnunum. Arada bir yayın gidiyor, o da hava şartlarından kaynaklanıyor.
    Ama şu taahhüt yok lafına ben pek itibar etmiyorum açıkçası. Niye derseniz;
    2010 Dünya kupasını TRT HD den izlemek için D-Smart almıştım ve bayii bana 2 yıllık abonelik sonunda kutu sizin olacak, sonrada istediğin uydudan kanalları izleyebileceksiniz dedi. Neyse bizde o gün, Türkiye'nin maçı vardı galiba, alelacele sözleşmeyi imzaladım ve hemen evde kutu montajını yaptım. Daha önce Digitürk kullandığımdan ve uydu Türksat'a baktığından kutuyu takıp kullandım. 2 yıl geçti abonelik bitmek üzereyken D-Smarttan aradılar. Abonelik yenilemek ister misiniz, şöyle bir kampanyamız var... tabi o zaman aboneliği uzatmak istemedim. Bunun üzerine telefonda ki yetkili kişi şu tarihe kadar kutuyu en yakın bayimize teslim etmeniz gerekiyor o zaman dedi. Tabi bende , bi saniye ama ben bu aboneliği başlattığımda aldığım bayideki kişi "kesinlikle kutu sizin, abonelik sonrası istediğiniz uydu yayınını izleyebilirsiniz...." diye sattı, bende öyle aldım dediğimde "efendim öyle bir şey söz konusu değil, zaten D-smart kutuları kartlı çalışır.... normal yayın alamazsınız vs."

    Sonuç kutuyu götürdüm ve kendime başka bir uydu alıcı aldım. Tabi sonra yine öteki odaya D-smart aldım. Memnunum yani.

    Bu bayilerin söylediklerine itibar etmeyin ve madem taahhüt yok, "YAZILI" olarak bayiden beyan alın.
    Aksi bir durum da taahhüt bozdunuz diye hem D-smart üyeliği hem de D-smart net üyeliğinden kazık yemeyin.




  • ademtulu kullanıcısına yanıt
    Taahhüt yoktur, doğrudur ama size D-Smart kutuyu birşey imzalatmadan teslim etmezler, sonuçta abonelik için bir sözleşme imzalayacaksınız ve 8-10 puntoda yazılan 5-6 sayfa yazıyı okurum, sonra imzalarım diyorsanız eyvallah. Şu forumda binlerce üye var, acaba kaç tanesi bir "sözleşme" imzalarken baştan sona okuyup imzalamıştır? Buna kendim de dahil soruyorum. Ben kendim için cevap vereyim, alış verişte şimdiye kadar hiçbir sözleşmeyi tam okumadım. Başlıklarına baktım sadece ve kafama takılan yerleri sormuşumdur.
    Taahhüt yoksa kaçırılmayacak fırsat ama, bunu da belirteyim.
  • Bende ttnet tahatümü kontrol edeyim bitti ise alayım direk her ay standard nete zaten 72 tl ödüyorum kapatayım da bari hem tv hemde nete daha uygun bir fiyat ödeyeyim. Valla Allah razı olsun senden şans işte öylesine gezinirken fırsat mırsat derken gözüm çarptı gördüm :D

    Yarın ttnetin akibetini öğrenir öğrenmez buraya dönüş yapayım da bana da alalım d-smart dan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonkayhan

    Bende ttnet tahatümü kontrol edeyim bitti ise alayım direk her ay standard nete zaten 72 tl ödüyorum kapatayım da bari hem tv hemde nete daha uygun bir fiyat ödeyeyim. Valla Allah razı olsun senden şans işte öylesine gezinirken fırsat mırsat derken gözüm çarptı gördüm :D

    Yarın ttnetin akibetini öğrenir öğrenmez buraya dönüş yapayım da bana da alalım d-smart dan.

    bulunduğunuz yerde fiber altyapı varsa telefon tivibu limitsiz internet 49tl ye kampanyalı fiyattı.bir araştırın belki işinize yarar(ttnet için fiyat)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 1 Aralık 2013; 23:45:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell superonline yalın paket (ev telefonu 100 dk+sınırsız internet 8mb 50gb tan sonra hız düşüyor ev telefonuna sabit ücret yok) yoksa bu mu?
  • Taahhüt olduğu için Smile Adsl kullanıcısıyım mart ayında bitecek dört gözle bekliyorum kurtulmayı. Bana fikrimi sorarsanız bulaşmayın.. Müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor sürekli yok hatta parazit var yok sorun var diye hızınızı düşürüyorlar.. 9 günlük bayram tatilinde internet baglantim gitti muhattap bulamadim. bir sorun oldugunda siz onlara bildiriyorsunuz onlar telekoma bildiriyor iş cok uzuyor, siz telekomu veya ttnet ararsaniz smile uyesi oldugunuz icin ilgilenmiyorlar (smile da ttnet altyapisi kullaniyor)... internetten biraz arastirin smile hakkindaki yorumlari..
  • Ben 1 senedir dsmart + net kullanıyorum. Memnunum, Hd kanallara sd gibi diyen arkadaş Scart kablosuyla Hd tv izliyorsa sd gibi göstermesi normaldir. Ben tüm Hd kanallarından memnunum.
  • 1 yıl dsmart hd kullandım- şu an aboneliğim yok ama hala verdikleri uydu alıcıyı kullanıyorum- ayrıca yaklaşık 3 yıldır da smile adsl internet abonesiyim. bugüne kadar bir yamukluk görmedim. önceden dsmart aboneliği olup, hala smile adsl kullanıcısı olarak bu paketten faydalanabilir miyim ben de merak ettim. ahizesine elimi bile sürmediğim sabit telefona her ay en az 16 tl vermek koyuyor.
  • iyi fiyat
  • güzel kampanya arkadaştan haber bekliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: az sakallı dede

    Ben 1 senedir dsmart + net kullanıyorum. Memnunum, Hd kanallara sd gibi diyen arkadaş Scart kablosuyla Hd tv izliyorsa sd gibi göstermesi normaldir. Ben tüm Hd kanallarından memnunum.

    Bende 1 sene oldu kullanıyorum aynı şekilde Hd kanallardan çok memnunum, internette ne bir sıkıntı var ne bir kopma var hiçbir sorun yaşamadım.Ttnet'deyken ayda kaç kere aradıgım belli degildi müşteri hizmetlerini fakat dsmarta geçince, şuana kadar aramadım yani o kadar memnunumki şuan.
  • Merak etmeyin arkadaşlar smile adsl iptalinde de baya eğlenirsiniz çay içmeden valla göndermezler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekolibs

    quote:

    Orijinalden alıntı: az sakallı dede

    Ben 1 senedir dsmart + net kullanıyorum. Memnunum, Hd kanallara sd gibi diyen arkadaş Scart kablosuyla Hd tv izliyorsa sd gibi göstermesi normaldir. Ben tüm Hd kanallarından memnunum.

    Bende 1 sene oldu kullanıyorum aynı şekilde Hd kanallardan çok memnunum, internette ne bir sıkıntı var ne bir kopma var hiçbir sorun yaşamadım.Ttnet'deyken ayda kaç kere aradıgım belli degildi müşteri hizmetlerini fakat dsmarta geçince, şuana kadar aramadım yani o kadar memnunumki şuan.

    Evet, aranmama konusunda bende çok memnunum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Şimdi konustum cocuklarla dedim isteyen arkadaşlar var yararlandırabilecekmisin. Toplu bir şekilde yapalım bekletme bizi dedim. Oda pazartesi müdürle konuşayım dedi. Pm atan 5-6kişi oldu. İsteyen varsa yararlanabilecek arkadaşlar. Başka sehirdede olsa olur dedi sorun yokmuş. Mega paket. 8mb sınırsız internet ve cihaz hd. Hersey dahil 65tl. Ve tahadüt yok. Hepsini bir daha teyit ettirdim:))

    hocam 15 tl yalın ınternet ucretı dahıl mı acaba?
  • ademtulu kullanıcısına yanıt
    ben hazirandan beri hd + 8mb 50akk olanı kullanıyorum. bende bir tek smart ntv spor yanı basket ve ıspanya lıgı yok +10 lıra dedıler kabul etmedım.

    ınternetı ıcın konusıyım: ttnet alt yapısı hıc fark yok sadece bazen hatalar oluyor pıng yukselıyor.

    d smart ıcın konusıyım: turkıyede belgesel kanalı olarak d smarttan daha ıyısı yok. hd kanal sayısıda en fazla. sırf 46 inclik tvm var dıye hd kanalları seyretmek amacıyla aldım bu paketı ılk amacınız ınternet ıse hiç girişmeyin sonuçta tahahut var. kısa vadede avantajlı olabılır ama ıkı seneye yayıldıgında mantıklı degıl.
  • 8 mbps'ye kadar sınırsız internet + Maxi HD pakete(UEFA, Avrupa Ligi, La Liga...vs dahil) 65TL ödüyorum. 2 yılım dolmak üzere. Taahhüdüm Mayıs gibi bitecek. Ilk zamanlar yayın kalitesi ile ilgili sıkıntım vardı ama bu benim LNB'den kaynaklanıyormuş! O dönemden beri hiç sıkıntı yaşamadım. Özellikle belgesel kanalları ve BBC HD 10 numara! Tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu


    quote:

    Orijinalden alıntı: kfy20

    quote:

    Orijinalden alıntı: ademtulu

    Şimdi konustum cocuklarla dedim isteyen arkadaşlar var yararlandırabilecekmisin. Toplu bir şekilde yapalım bekletme bizi dedim. Oda pazartesi müdürle konuşayım dedi. Pm atan 5-6kişi oldu. İsteyen varsa yararlanabilecek arkadaşlar. Başka sehirdede olsa olur dedi sorun yokmuş. Mega paket. 8mb sınırsız internet ve cihaz hd. Hersey dahil 65tl. Ve tahadüt yok. Hepsini bir daha teyit ettirdim:))

    hocam 15 tl yalın ınternet ucretı dahıl mı acaba?

    Hersey dahil

    hocam yok mu bir gelişme somut adım atmak için




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.