Şimdi Ara

Silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ubisoft’un uzun zamandır adını yarış oyunlarında duymuyorduk, ama firma yeni nesil yarış oyunlarına kendi adını da eklemekte kararlı. The Crew, bizlere yepyeni bir açık dünya deneyimi sunuyor. Amerika Birleşik Devletleri çevresinde, aracımızla istediğimiz gibi dolaşabileceğimiz gibi, Co-op özelliği ile arkadaşlarınızla birlikte gruplar halinde yarışlara girebileceğiz.

    Önceki yarış oyunlarının aksine The Crew’in oyunculara sağladığı imkanlar çok güzel. Örnek vermek gerekirse, oyunu eğlenceli kılan unsurlardan biri de haritanın büyüklüğü ve bölgelerin birbirine uzaklığı. Mesela bir bölgeden diğer bir bölgeye yaklaşık 90 dakika gibi uzun bir sürede varmış olacaksınız, bu da oyuncuların oyunu sıkılmadan oynamasını sağlayan unsurlardan biri.



    Oyun açık dünya olduğu için görev yapmak istemediğiniz zamanlarda haritada özgürce gezme imkanınız oluyor. Tek kişilik mod yaklaşık olarak 20 saat sürecek ve görevleri birkaç şekilde tamamlayabileceksiniz.İsterseniz yalnız başınıza oynayacaksınız, isterseniz arkadaşlarınızla ya da çevrimiçi olarak internet üzerinden başkalarıyla co-op oynayabilirsiniz. Görevler, Driver: San Francisco tarzında gerçekleşecek yani yarı arcade türünde bir yarış yapacağız.

    Amerika üzerinde istediğimiz gibi gezeceğiz fakat bu gezebildiğimiz yerler New York City ile Los Angeles arasında geçiyor. Oyun içerisinde herhangi bir loading ekranı ya da durdurma olayı bulunmayacak. Kesintisiz olarak oyununuza devam edebileceksiniz.


    Aracımızda Google Maps tarzında bir navigasyon sistemi bulunacak ve bu sayede yolumuzu kaybetmeden rahatça istediğimiz yere gidebileceğiz. Oyuncular kendi aralarında Crew adında bir çete oluşturabilecekler ve bu çete ile birlikte yarışlar yapacaklar. Bununla birlikte oyuna RPG faktörü eklenmiş oluyor. Bir yarış oyununda beklenmeyen bir özellik bakalım satışları ne kadar etkileyecek? Multiplayer modunda ise 8 kişiye kadar yarışlar yapabileceksiniz. Co-op olarak da yarışmak mümkün.Arkadaşlarınızla birlikte girip diğer yarışçılara kendinizi kanıtlayabilirsiniz. Ayrıca The Crew’in bir de mobil uygulaması bulunacak. Bu uygulamanın henüz ne için yapıldığı bilinmiyor fakat önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağı söyleniyor. The Crew’in 2014 yılında çıkışını yapması bekleniyor. Çıkacağı platformlar ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One.
     Silinsin Silinsin Silinsin Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokkabaz06 -- 11 Haziran 2014; 19:10:24 >







  • Oyun duyuralı yıl oldu, ne yenisinden bahsediyorsun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.