Şimdi Ara

silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
52.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitgraphic -- 19 Mart 2021; 17:9:27 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinceTheBeginning

    Alın keyfiniz yerine gelsin

    Neyi alayım keyfim yerine gelsin anlamadım
  • Ben paxil cipealex kullandim memnundum ama size tavsiyem hic bir ilac kullanmayin
  • Olmuyor işte bazen aşamayacağın sıkıntılar oluyor geçen gece yine atak geçirdim ölüyorum dedim ne bilim kullansan bi dert kullanmasan bi dert
  • 4 veya 5 gün oldu ben kullanmaya başlayalı. Daha önce hiç anti-depresan kullanmadım. Şimdilik iştahım biraz daha açıldı, sürekli bişeyler içip yeme isteğim var, çenemi ara sıra gereğinden fazla kasıyorum farkında olmadan, cinsel olarakda bahsettikleri geç boşalma olayı etki etmeye başladı, psikolojik olarak gözle görülür bi değişme yok sayılır, biraz daha olayları normal akrşılıyorum artık, bende de panik atak ve takıntı vardı. Baş ağrısı, tansiyon düşmesi gibi bi etki olmadı daha, ki 10 gün 25mg kullan dedi ben, 3gün 25mg kullandım , sonra ilacı kırmaya üşendiğim için 50mg devam ettim.
  • Şuan salak gibiyim dedim ya ilk panik atak yıllarıma geri döndüm sanki cumayı zor kıldım gittim eczaneye tansiyonum düşmüş başımda çatlıyor zeytin yedim epey ağrı kesici içtim şükür şimdi iyiyim benim merak ettiğim bu duygular tesadüfmü ilaçla aynı ana denk geldi yoksa lustralinmi etkisi ben ilk cipralexe başladığımda çok ama çok kötüydüm her günüm ataklarla geçiyordu belki o durumumdan dolayı cipralexin etkilerini hissetmemişimdir bilmiyorum ama lustral sanki bana iyi gelmedi birde diyelimki cipralexe geçicem anidenmi geçiliyor yoksa lustralı dozajlı bırakıpmı geçiliyor yani antidepresan değişince ani geçişte sıkıntı oluyormu?
  • Alın keyfiniz yerine gelsin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinceTheBeginning

    Alın keyfiniz yerine gelsin

    Neyi alayım keyfim yerine gelsin anlamadım




  • Videoyu gormemiştim özür dilerim sağol ama keşke bi videoyla geçse yinede sağol
  • hitgraphic kullanıcısına yanıt
    Valla dostum bildiğim tek şey, lustral hemen etki eden bir ilaç değil, belki senin kriz zamanına denk geldi ve sende lustrala yeni başladığın için hemen etkisini görmedin bu yüzden sana etki etmemişdir diye düşünüyor olabilirsin. Doktroun verdiyse eğer , en az 1 ay düzenli kullanmanı tavsiye ederim. Etkisini yavaş yavaş gösterecektir.
  • Lustralin etkisi daha geç geldiği için böyle oluyorsun.2 hafta sonra etkisi gelir...
  • İlk başlarda etki etmiyor pek. Hatta daha kötü oluyorsun diyorlar. Bende sadece depresyon olduğundan daha kötü olup olmadığımı hatırlamıyorum. Sadece cinsel istekte azalma oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acrobat83

    Valla dostum bildiğim tek şey, lustral hemen etki eden bir ilaç değil, belki senin kriz zamanına denk geldi ve sende lustrala yeni başladığın için hemen etkisini görmedin bu yüzden sana etki etmemişdir diye düşünüyor olabilirsin. Doktroun verdiyse eğer , en az 1 ay düzenli kullanmanı tavsiye ederim. Etkisini yavaş yavaş gösterecektir.
    kardeş hepsine eyvallahta baş ağrısı mahvediyor beni belkide yıllarca beynim cipralexe alışıktı şimdi buna alışamıyor bilmiyor 2 haftayı geçti çünkü
    bir kaç gün daha bekleyeyim öyleysede olmazsa cipralexe geçeyim ne bilim karmakarışığım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

    Lustralin etkisi daha geç geldiği için böyle oluyorsun.2 hafta sonra etkisi gelir...
    2 haftayı geçti kullanalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by-ko

    İlk başlarda etki etmiyor pek. Hatta daha kötü oluyorsun diyorlar. Bende sadece depresyon olduğundan daha kötü olup olmadığımı hatırlamıyorum. Sadece cinsel istekte azalma oldu.
    etki etmesin ama beni kötü etti yada denk geldi bilmiyorum cinsel isteksizlik umurumda bile değil
  • Hocam ilk başlangıçta normal sayılır bu belirtiler. Devam et. Doktorun haberi olmadan ilaç filan bırakma. Daha da fenalaşırsın.



    Etkisi 1 - 2 ayda anca gösterir. Biraz sabır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kreat

    Hocam ilk başlangıçta normal sayılır bu belirtiler. Devam et. Doktorun haberi olmadan ilaç filan bırakma. Daha da fenalaşırsın.



    Etkisi 1 - 2 ayda anca gösterir. Biraz sabır.
    kardeş 7 yıl antidepresan kullanmış birisiyim aniden asla bırakmam doktoruma geçen cebinden aradım sabahın köründe
    anlattım dediki istersen cipralexe geçebilirsin dedi bana ama 1 hafta daha kullan istersen geçmezse şikayetlerin gel yanıma dedi
    özel hastanede gitsem yine bir sürü para bayılıcam:))) birde o var ben sadece lustral cipralexten dahamı yan etkileri fazla yada daha uzun
    sürüyor onu merak ediyorum birde mesele lustral içerken yarın aniden cipralexe geçersem ne olur onu merak ediyorum




  • Lustral a en az 2 ay ver , 3. ayında tam verim almaya başlarsın
  • Bu konu hakkında bir uzmandan yardım almalısın gerçi almış görünüyorsun seni yönlendirirken biraz çekimser davranmış uzmanda bunu yapıyorsa işimiz var.
    Kişilik yapısı gereği her insan hayata karşı pozitif olamayabiliyor aslında sıkıntılar ve dertler herkeste ortak fakat bazılarımız yapı gereği daha zayıf.
    İlaç hakkında ise takıntı yapmışsındır muhtemelen sen bu yazdığın düşünceler üzerine yoğunlaştıkça beyin bunları sana gerçekmiş gibi yaşatır.
    Krize gelince bundan ne kadar korkarsan o kadar avucuna alır seni, nihayetinde hepimiz öleceğiz, ne olursa olsun rahat ol biraz farklı uğraşlara yönel.
  • Başlarda baş dönmesi yapıyor zamanla geçiyor. bende ki yan etkisi sabaha kadar rüya görüyorum. Normalde insan rüya görür hatırlamaz ama ben hatırlıyorum sanki yaşıyorum. Hissetiğin yan etkilerin çoğu yeni başlayanda oluyor doktorlar yazmadan önce söylüyor genelde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.