Şimdi Ara

silinsin lütfen (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
15.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gecmıs olsun hocam. Turkıyede yasayanları antı depresan kurtarmaz kımse bosuna kullanmasın bu tarz seylerı canınıza yazık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bu arkadasin doktoruna kesin ulaş bence.Böyle doktorlar cok nadir bulursun bu rahatsızlıkta annemin gitmedigi doktor kalmamisti ki böyle doktor bulamadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlaç rapor bilgisinden ulaşabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bak hocam kafan göre rica ediyorum ilaç kullanma. Sana tavsiyem neyin var neyin yok maddi manevi bu yolda harca ama yeter ki doğru bir doktorla onun gözetiminde ilaç kullan. Ben doğru yolda ilerledim şu an ilaç bile kullanmıyorum, eskisi rutin hayatımdan 1000 kat daha randımanlı ve konforlu bir hayat sürüyorum. Hepsi doğru ilaç ve doktor seçimi sonucu oldu. İlaçları kafama göre eksiltmedim, yeni bir ilaca başlamadım veya doktor değiştirmedim sürekli. Bir doktor seçtim yeterliliğine inandığım ve onunla devam ettim. Tamam fiyatı yüksekti ama sağlık mevzu bahis olunca insanın gözü para vs görmüyor.




  • Birde tekrar hatırlatmakta fayda var lütfen rica ediyorum burada veya çevrenizde " aman ne kafana takıyorsun, spor yap - diyet yap geçer, abartıyorsun ne dertler var sen kendini dertli mi sanıyorsun, herşey kafanda bitiyor takma kafana, ibadet et iyi gelir vs " tarzı önerilerde bulunanları ciddiye almayın.

    Ruh ve sinir hastalıkları bilimi ve bunun uğraştığı hastalıklar bambaşka bir boyut. Evet spor yapacaksınız, diyet yapacaksınız, terapi alacak kafanızda bitirecek ve inançlarınıza sarılarak bu işi çözeceksiniz ama bunları hekim kontrolünde onun tavsiyesine uyarak ve eğer uygun görürse ilaçları alarak yapacaksınız. Yoksa her geçen gün içinden çıkılamaz bir bataklığa saplanırsınız. Bu anlattıklarım işkembeden sallanmış şeyler değil. Birebir yaşanarak tecrübe ettiğim şeyler.

    Şunu da unutmayın her futbolcu, her kaporta ustası, her sıhhi tesisatçı nasıl aynı işi yapıyor gibi gözükse de farklı yetkinlik ve tecrübeleri varsa bu işte aynen böyle. Siz gidip uyku problemleri ve bunun üzerine uzmanlaşmış bir psikiyatr dan yardım alırsanız derdinize çare olmaz. Rahatsızlığınız ne ise o konuda uzmanlaşmış bir doktordan yardım almanız gerekiyor.




  • hocam nefes egzersizlerini denemenizi öneririm. Buna ek olarak, EFT (emotional freedom technique) diye bir uygulama var, videoları mevcut, günümüz kimi NLP uzmanları da uyguluyor danışanlarına. bunlar çok fayda sağlayacaktır size, nefes egzersizi favorim ama. TAbi bu süreçte beslenmenize çok dikkat etmeniz gerekir, vücudunuzu dolaylı olarak da psikolojinizi etkiler yalnış beslenme. şekeri, işlenmiş gıdaları, hamur işini, paketli abur cuburları kesin. dediklerimin hepsini yaparsanız farkı göreceksiniz 1 ay içerisinde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.