Şimdi Ara

Silkarodta Son Tarih 2015'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaynak: silkroad secrets

    Türkçe translate ceviri ve orjinal tam metni verdim. Benim anladıgım kadarı ile 2015 te Silkroad sona eriyor demek istemiş. silkroad secrette önceden verilenlerin %90 u gerceklesti suana kadar.

    http://silkroadsecrets.blogspot.com/2013/05/the-future-of-silkroad-leak.html

    4. Güncellemeler 2015 yılına kadar Silkroad verilecektir. (Bu bu Joymax Silkroad (veya her ikisi) bir Kore ya da uluslararası sürümü kapanacak ya da daha doğrusu onlar sadece içerik eklemeyi durdurmak ve statik sunucuları gibi onları tutmak yıl muhtemelen anlamına gelir.


    Silkroad geleceği (kaçak)

    NOT: Bu bir sızıntı olduğu, içerik% 100 teyit değildir ve değiştirilebilir olabilir, ya da asla olabilir.

    Merhaba, benim bir arkadaşım MEGAMAX bir süre önce önümüzdeki yıl Silkroad hakkında sahip stratejisinin bir parçası içeren bir Joymax sunucu üzerinde bir dosya bulunamadı denir. Dosya şimdi kayıp, ama üzerinde yer alan küçük bilgi böyle bir şey (her şey Korece oldu) oldu edilir:

    1. Biz yapıyor gibi, oyun sistemi bu önümüzdeki yıllarda yerine tesviye içerik odaklanmak için gidiyoruz. (Bu, bazı oyun anlamına gelir ve sistemleri eklenecektir, biz başarıları, hayatta kalma arenada ve başlık sistemi ile zaten bu görüyoruz)

    2. Jelly sistemi (bu ne anlama geldiğini hiçbir fikrim, MEGAMAX XD kötü çeviri / kötü bellek) gelecek yıl eklenecek gidiyor

    3. Biz oyundan botlara engelleme durur. (Ben kadar ellerinden geldiğince ayakta tutulmaya için olacak herhalde, onlar botlara karşı savaşı kaybetti)

    4. Güncellemeler 2015 yılına kadar Silkroad verilecektir. (Bu bu Joymax Silkroad (veya her ikisi) bir Kore ya da uluslararası sürümü kapanacak ya da daha doğrusu onlar sadece içerik eklemeyi durdurmak ve statik sunucuları gibi onları tutmak yıl muhtemelen anlamına gelir)

    5. Yeni bir motor yapımı ile ilgili bir şey mi? (Fikrim yok)

    Hepsi bu. Kendimi tam olarak geldi yerden orijinal metinleri ya da kaynak yok çünkü ben bu düşünün size onun tüm vazgeçmek istiyorum bir sızıntı ve doğruluğu. Joymax zaman Silkroad karlı kalacak ne kadar bilmiyor çünkü bu şeyler, özel kapanış tarihi, çoğu, muhtemelen gerçek bir zamanlama ile gelecek planları vardır.

    Yani muhtemelen son kap / harita / derece güncelleştirme Bağdat lvl 130 olacaktır. Belki de yeni sistemde kullanmak, ya da sadece onlar zaten biliyor kapağı 130 veya başka bir şey, için yaptık D14 kullanmak için yeni derece katacak.


    The future of Silkroad (leak)


    NOTE: This is a leak, content is not 100% confirmed and can be subject to change, or may never happen.

    Hi, a friend of mine called MeGaMaX found some time ago a file on a Joymax server containing part of the strategy to have about Silkroad on the upcoming years. The file is lost now, but the small information contained on it was something like this (everything was in Korean):

    1. We are going to focus on the game system this coming years rather than on leveling content, like we have been doing. (This means some gameplay and systems will be added, we are seeing this already with the achievements, survival arena, and title system)

    2. Jelly system is going to be added the next year (no idea what this means, bad translation/bad memory from megamax XD)

    3. We will stop blocking the bots from the game. (I suppose it will be for keep it alive as much as they can, they lost the battle versus bots)

    4. Updates will be given to Silkroad until 2015. (This means probably this is the year where Joymax will close the korean or international version of Silkroad (or both) or rather they just stop adding content to it, and keep them as static servers)

    5. Something about building a new engine? (No idea)

    That's all. Since I dont have myself the original texts or the source from where it came exactly I consider this just a leak and the veracity you want to give it its all up to you. Most of this things, specially the closing date, are probably future plans with no real schedule, since Joymax doesn't know how much time Silkroad will stay profitable.

    So probably the last cap/map/degree update will be Baghdad lvl 130. Maybe they will add new degrees for use them on their new system, or just use the D14 they have already made for the cap 130 or something else, who knows.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz0796 -- 4 Temmuz 2013; 13:40:25 >







  • Buda 2015 Tarihini onaylayan baska bir makale

    http://aaspot.net/forum/showthread.php?2126-Silkroad-Online-kapan%C4%B1yor

    JOYMAX CO. LTD. teker teker resmi yabancı sürümlerle sözleşmelerini iptal ediyor.
    Bazı yabancı sürüm yayıncıları yazışmaları paylaştı paylaşanlar, Chinese Silkroad online, Russian silkroad online ve Thaıland Silkroad online
    hepsinde gerekçe aynı JOYMAX diyorki artık size oyun için güncelleme göndermeyecez çünki mobil cihazlar dünya bilgisayar piyasasını eline alıyor
    ve ekibimiz artık masaüstü oyunları geliştirmek yerine mobil oyunlar geliştirmekle ilgilenicek.
    Şu an silkroad online'ye güncelleme hazırlayan ekip yeni bir mobil oyun yazıcak o nedenle Silkroad Online güncellemeleri iptal olucak güncelleme yapıcak
    eleman olmadığından JOYMAX artık Silkroad'ı güncellemeyi gereksiz buluyor.


    Şimdilik sadece resmi yabancı sürümlerden geliyor bu haberler ve resmi global sürümünden yani İSRO'dan bu tür bir bilgi gelmedi.
    Fakat durum çok ciddi görünüyor büyük ihtimalle JOYMAX önceden hazırladığı ve elinde son kalan güncellemeleride İSRO'ya yapıp (genelde bir yıl sonra gelecek olan güncelleme bir yıl önceden hazır oluyor) artık İSRO'yu güncellemeyi bırakacak bu yaklaşık olarak 10ay sonra olucak uzun süre güncelleme gelmeyince
    daha çok oyuncu private sunuculara yönlecek veya silkroad'ı tamamen terkedecek 2014'un başında sunucular tekrar birlesicek oyuncu eksikliği nedeniyle ve geriye kalan 21 sunucudan sadece 7 sunucu kalıcak. Yapılan hesaplamalara göre bu güncellemeden sonra her sunucuda 2000 oyuncu kalıcak yani toplamda 14,000 bin oyuncu.
    Fakat iş burda bitmiyor hala güncelleme gelmediğinden dahada çok oyuncular oyunu bırakmaya başlıyacaklar ve 08.05.2014 tarihinde sunucular bir daha birlesicek toplamda 2 sunucu kalıcak ve her birinde 3000 online olucak yani Silkroad dünyasında sadece 6000 aktif oyuncu kalmış olucak fakat onlarda hızla düşmeye devam edecek ve 01.01.2015'te yani yaklaşık bir buçuk yıl sonra JOYMAX bit metin yayınlayacak bu metinde artık Silkroad Online ürün satışlarını durduklarını ve oyunun kapanacağını açıklayacaklar fakat bir tarih belirtmeyecekler.
    15.02.2015 Silkroad Online için bir dönüm noktası olucak çünki bu tarihte Silkroad Online servislerinin ne zaman kapanacağı açıklanacak oda 01.03.2015.
    01.03.2015 tarihinde JOYMAX Silkroad sunucularını bir daha açmamak üzere kapatacak ve bir efsane sona erecek.
    Belki kapanistan birkaç yıl veya ay sonra başka bir şirket oyunun lisanslarını satıp alıp kendisi geliştirmeye devam eder ama yinede
    sizin orjinal silkroad sunucularındaki karakterleriniz burada olmayacak.




  • 1 an önce kapansada millet hayata atılsa iple çekiyorum
  • kapanırsa 1 gram üzülmem ...
  • Yazilanlarin hicbiri gercek olmadigi gibi konu hakkinda yazilan baska yazilarda bunun kaniti olamaz.Silkroad'in gelecegi ne olur diye dusundugumuzde zaten sona yaklastigini anliyoruz.Herseye ragmen silkroadin kapanip charlarin bosa gitmesi imkansiz.En kotu ihtimal baska bir firmaya satmak olacaktir.Silkroad 2 gelebilir.Gelse bile isro acik kalacaktir uzun sure.Bir diger konu mobil oyunculugun bilgisayar kadar tutacagini sanmiyorum.Bu tarz online oyunlar mevcut mobilde.Ufacik ekranda o oyunu oynamak imkansiz.Zaten isinma problemi en buyuk dert.Tablettede durun farkli degil.Ayrica suan bile silkroaddan fazla gelir saglayan bir online oyun oldugunu dusunmuyorum.Bombos oyunlar bile yillarca acik dururken gidip silkroadi kapatmak sacmalik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makalede yazanların aynısı, rSRO'da (iSRO gibi official server'lardan birisi) gerçekleşti. Joymax, rSRO'ya yenilik getirmeyeceğini açıkladı ve şu anda rSRO diye bir şey yok. kSRO'nun da adı sanı duyulmuyor hiç. Silkroad Online inanılmaz derecede oyuncu kaybetti, kabul ediyorum. Son 3 aydır iSRO oynuyorum ve Joymax'ın eskiye göre daha çok para kazandığını düşünüyorum. Proof ile inanılmaz derecede para kazanıyorlar. Bir item'i +12 yapabilmek için, 2 bin silk harcayan bile var. Gerisini siz düşünün. Bir de adamların sattığı şeyler, gerçekte var olmayan şeyler. Yani herhangi bir maliyeti olmayan şeyleri satıyorlar. "premium_plus.exe, proof_stone.exe, avatar.exe" satıyorlar bize. Kâr-maliyet arasında inanılmaz bir uçurum var. Kısacası; iSRO will never die!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Bu makalede yazanların aynısı, rSRO'da (iSRO gibi official server'lardan birisi) gerçekleşti. Joymax, rSRO'ya yenilik getirmeyeceğini açıkladı ve şu anda rSRO diye bir şey yok. kSRO'nun da adı sanı duyulmuyor hiç. Silkroad Online inanılmaz derecede oyuncu kaybetti, kabul ediyorum. Son 3 aydır iSRO oynuyorum ve Joymax'ın eskiye göre daha çok para kazandığını düşünüyorum. Proof ile inanılmaz derecede para kazanıyorlar. Bir item'i +12 yapabilmek için, 2 bin silk harcayan bile var. Gerisini siz düşünün. Bir de adamların sattığı şeyler, gerçekte var olmayan şeyler. Yani herhangi bir maliyeti olmayan şeyleri satıyorlar. "premium_plus.exe, proof_stone.exe, avatar.exe" satıyorlar bize. Kâr-maliyet arasında inanılmaz bir uçurum var. Kısacası; iSRO will never die!

    Off moralim bozuldu bu konuyu gorunce.
    Arkadasla 115 char alip 8 li pt kasmaya baslamistik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Phreak LoL kullanıcısına yanıt
    iSRO'ya bir şey olmaz...
  • Level cap max 140 biliyorum.
    Şuan galiba isro'da level cap 125. her sene 5lv eklerlerse, en az 3 senesi daha var.

    He bide islam fln diyorlardı ona ne oldu?
  • synaX:Lecter kullanıcısına yanıt
    Şu anda maksimum level sınırı 120.

    Tam iki yıldır level sınırı 120.

    İslam ırkının ekleneceğini düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Şu anda maksimum level sınırı 120.

    Tam iki yıldır level sınırı 120.

    İslam ırkının ekleneceğini düşünmüyorum.



    Ohoo zaten hiç bir senaryoları başarıyla bitmedi. Anca konuşuyorlar.
    Eu 90capte gelcek dediler, 80de soktular, islam gelicek dediler oda yalan.

    Unique eventları vardı, 90cape kadar oynadım o oyunu bi kere bile yapıldığını görmedim.
    2 kere oyun buga girmişti, 150 tg,uri,isy atmıştı.

    Hatta 60cap zamanı bile, hotan civarına lv 71lik moblar atmışlardı.
  • synaX:Lecter kullanıcısına yanıt
    Silkroad 2 muhabbeti de vardı, ondan da ses çıkmıyor.
  • şu an hala boşmu serverlar
  • _baron_ kullanıcısına yanıt
    En boş server'da 1500 on-line var. Centaurus 3K'yı geçiyor. Aquarius, Eridanus, Lepus, Orion gibi server'lar 2500+ durumda. Toplamda 50K'dan fazla oyuncu on-line durumda.
  • Konuyu açan arkadaş alınmasın ama, çok saçma bir yazı olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    Konuyu açan arkadaş alınmasın ama, çok saçma bir yazı olmuş.

    +1 Önercim.
    Bu oyunun tek sınırlaması oyun motorunun anlaşması gereği max 150 lvl, Süre sınırlaması yok biliyorum.
  • _aNaToLia_ kullanıcısına yanıt
    Herkesin bildiği üzere, oyun ilk açıldığı zamanlar çok kişi ban yemişti. O hesaplara log-in olunmak istendiğinde, 100 yıl sonra açılacağı yazıyordu. Yani daha çok var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Herkesin bildiği üzere, oyun ilk açıldığı zamanlar çok kişi ban yemişti. O hesaplara log-in olunmak istendiğinde, 100 yıl sonra açılacağı yazıyordu. Yani daha çok var...

    kafadan bi 92 yılı var diyon yani
  • _aNaToLia_ kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

    Konuyu açan arkadaş alınmasın ama, çok saçma bir yazı olmuş.

    yaşıyomususn sen :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.