Şimdi Ara

Silkroad Hesap Bloke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karakterime Girdigimde; her seferinde Alttaki uyarıyı alıyorum.
    "Sık sık yanlış giriş nedeniyle 3 saat süreyle bloke edilmiştir. Lütfen 3 saat sonra tekrar deneyin veya blok kaldırmak için şifre arama sayfasını ziyaret ediniz. "

    Şifre sıfırladıktan sonra bir kere giriş yapıyorum. Çıkıp tekrar denedigimde tekrar bloklanmış oldugunu görüyorum. 7/24 Aralıksız bu Şeklide oluyor.

    Reticulum serverinde Bu şeklide bildigim 15-20 char var. Hepside bu sekilde 7/24 bloklanıyor. Acaba neden olabiliğr Joymax a bildirdim bu cevap geldi.

    Bize göndermiş olduğunuz ileti elimize geçmiş bulunmakta.
    Bahsettiğiniz bu hack lerin sebebi tamamıyla yasa dışı olan programların kullanmanımı ve kişisel bilgilerin iyi korunmaması ile ilgili . Buna ek olarak bu tarz programları sizde kullanmayın(bot programları gibi) kendi bilgiyararınızın güvenliğini tehlikeye soktuğunuzu ve hesabınızın çalınması yada karakterlerinizin soyulmasının yanında kişisel bilgilerinizin çalınarak sizi maddi ve manevi çok büyük hasarlara uğratabileceğini hatırlatmak isteriz. Bununla birlikte lütfen resmi web sitemizde yayınladığımız Hesap Koruma Rehberini okumanızı tavsiye ederiz. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı size teşekkür eder, iyi günler dileriz.


    Karakterim Hala Bloklanıyor ne yapabilirim.







  • Birileri ID'yi biliyor ve sürekli yanlış şifre giriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SixSixSix

    Birileri ID'yi biliyor ve sürekli yanlış şifre giriyor.

    Evet 3-4 kişiden gecti char ama 7/24 hiç durmadan bloke edilmesi birz kafamı karıstırdı. birde Salı gunleri patch gelince normal giriyorum chara ama sbot geldikten 3-5 dakika sonra yine bloke olayı baslıyor. :S
  • Tamam işte, ID'yi bilenler yapıyor bunu. Haftalık bakımdan sonra gir ve hiç çıkma.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.