Şimdi Ara

Silkroad Online sıfırlansa nasıl olur ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bu sorduğum soruyu bir kendinize sorun ? Silkroad sıfırlansa ne olur ? Sizce daha iyi olmaz mı ? Düşünsenize en ilk hali, en canlı olduğu haline geri dönse, serverlar yine dolu olsada girmeye çalışsak, ama eu olmayacak ilk başlarda yine, ya daha fazla herkesin aklına gelen tüm güzellikler geri gelse nasıl olur ya ben tahmin ediyorum; Süper olmaz mı ? Bunun için joymax ile iletişime geçebilecek var mı ? İmza kampanyası düzenlesek tüm dünyada gerçekten oynayanların %90 ı en az geri döner kendimce düşüncem abartmıyorum ya %90 ı geri döner değil mi ? İmza kampanyası yapalım bi sonuca varır mıyız ? Yapalım ya denemekten zarar gelmez ama bunun için irtibata geçebilecek biri gerekli ? Düşünün en eski zamanlara dönsek nasıl olur ?..



  • İyi güzel olurda işin ucunda gelir olmaz ise olumsuz cevap vereceklerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Gelir illaki olacak şuan her serverda adamlar para yatırıyorlar dünyanın parasını hemde tabikide gelir olacak, gelir olmaması imkansız yani. Sadece yeniden açmayı kabul etseler iş bitecek.
  • Aslında dediğinizi uygularsak başarma olasılığı var. Bir fon oluşturacağız. Dh sro tayfasını bir konuda topluyacağız facebook, twitter, sözlüklerdd ve diğer sosyal ortamlarda sesimizi duyursak onlara da iletirsek olabilir.

    Birebir 80 cap dönemindeki aynı özelliklerde server isteği En az 2-3 sene cap yükseltme de yok Hayaller de bunlar var da icraatte de başarsak...

    Rev 6 daki serverlerin kırmızı olduğu günleri özledim .

    Birde bunla uğraşıpta hiç sonuç alamazsak. Aklıma akk konusu geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 11 Şubat 2016; 23:29:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Ahahaha :D Ya ama uğraşsak deneriz yinede bişey kaybetmeyiz ancak zaman, yada para :) Böyle oturup joymaxın halen daha oyunu daha berbat hale getirmeyi izlememiş oluruz. Nasıl yapacağız bu konu ile yani joymaxla irtibat kurulup aynı zamanda imza kampanyası olsun, anketler vs. şeyler yapabilcek arkadaşlar konuyu görüp birer fikir üretip uygulamaya geçsek bir an önce süper olur.
  • Oynayanların %90ı dönmez. Eskiden herkes ortaokula-liseye giderken oynuyordu kimsenin işi gücü yoktu. Artık o oynayanlar büyüdü üniversiteye geçti çoğu hayata atıldı çalışıyor. Milletin oyunla falan uğraşacak vakti yok maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey gidihey şuan bi private serverda oynuyoruz adam askerde oradan oynuyor sen ne konuşuyosun, çalışanlardan adamların teki 12 de işe gittiydi vardiyeli çalışıp gelip oynuyorlar falan filan gene oynarlar evli barklı adamlar yeni nesil oyunları oynuyorlar ya ? Yok oynamazlar böyle şeyler boş yani oynayan oynuyor sana 100-200 örnek gösteririm. Oynacaklar abi şu iş bi olura bi nihayete ersin bak bakalım nasıl oynanıyor. Unutmaki 10 sene öncede evli barklı adamlar oynuyordu ;) İş güç sahipli bunları unutarak konuşma lütfen.
  • Joymax kabuğuna çekilmiş vaziyette icraat sıfır...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MavisMahia

    Hey gidihey şuan bi private serverda oynuyoruz adam askerde oradan oynuyor sen ne konuşuyosun, çalışanlardan adamların teki 12 de işe gittiydi vardiyeli çalışıp gelip oynuyorlar falan filan gene oynarlar evli barklı adamlar yeni nesil oyunları oynuyorlar ya ? Yok oynamazlar böyle şeyler boş yani oynayan oynuyor sana 100-200 örnek gösteririm. Oynacaklar abi şu iş bi olura bi nihayete ersin bak bakalım nasıl oynanıyor. Unutmaki 10 sene öncede evli barklı adamlar oynuyordu ;) İş güç sahipli bunları unutarak konuşma lütfen.

    Geri dönen elbet olur ama eski doluluk hiçbir zaman olmaz. Ayrıca önemli olan doluluk da değil o zamanki zevki alamayız artık. Bambaşka bir atmosferdi vardı. Gerçi bunları konuşmaya gerek yok silkroad maalesef bitti bir daha da geri dönmeyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2010-2011'de oyunu bırakmış oyuncuların, Joymax'ın SRO'yu sıfırlaması gerektiğini söylemesi, onlar açısından normal. Siz oyunu yıllar evvel bıraktınız, ama oyun orada kalmadı. Devam eden oyuncular oldu, dünyanın parasını yatırıp item dizenler oldu, job level'ını bile 125 yaptı oyuncular, job set dizdiler, fellow pet kastılar, fellow pete buff aldılar... Bu kadar bencil olmayın. İsterseniz 1 milyar imza toplayın; Joymax o dediğinizi yapamaz. Neredeyse bütün elemanlarını işten çıkardılar, Digimon Masters Online'ı bile sattılar. Silkroad Online'ı alan bir enayi bulsalar, onu da satacaklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir sro var arkadaşlar
    PionSRO 80 cap eski sistem
    pionsro.com
  • SyronLastikleri S kullanıcısına yanıt
    kaç onlıne ı var
  • ben meslek sistemi değişmeden hemen evellki silkroadı hatırlıyorum...

    abi kimse kervan çekmiyordu. herkes çar kasıyordu. alexander serverinde hatırladığım en son kervan jşklkjşdkjaslkdj gibi bir trader niki olan birinin koca bir fille sürekli pot basarak çektiği kervandı ki gold satan bir sitenin çektiği kervan olduğu belliydi. pvp vardı ama kimse ne kervan çekiyordu ne doğru düzgün global atıyordu. ne gm ortalıktaydı.. velasılı eğlence kalmamıştı...

    bende isronun en büyük sorunu (dahası tüm mmoprg oyunların sorunu) belirli bir seneden sonra doygunluğa ulaşmaları ve yapacak birşeyin kalmaması. e iş birazda maddiyat işi sonuçta gaymax hayrına çalıştırmıyor sro'yu. biz adamlara kazıkı, paracı, bilmemneci diyoruz ama kar yapmayınca işleri sallamasyona çeviriyorlar... bu durum bence oyunlar doygunluğa ulaşınca oluyor diye düşünüyorum..

    sro-r'nin yıldızının şu aralar parlamasının en büyük nedeni de bu. doygunluğa ulaşmadı. (gerçi r-sro bayadır vardı) isro doyunca, millet privatelere güvenmeyince geriye kalan tek resmi sro olan r-sroya yüklendiler. gobideyim ve herkes çar kasıyor. item ve gold fiyatları diğer isro serverlerine nazaran düşük. üstelik oyunu yeni öğrenen birçok yabancıya denk geliyorum ben. yani pro olmayan ama parası olupta oyuna ilk hevesleriyle, amatör ruhlarıyla katılan; oyunu yeni keşfeden insanlardan bahsediyorum. e haliyle server canlı ve güzel oluyor.. en azından gobide 2.5-3 haftalık serüvenimin bana gösterdiği bu.

    kısacası eski sistemin gelmesi tek başına çare olurmu bilemeyeceğim.

    benim ezik 70'i gördü bu arada :D

    COMBAT COVER !!!!!!!!!!! :d




  • abi serverlara girilmiyo ya kalabalık diyo
  • bide pnp ben iyi bi str çar isyitom böle hemen ölmicek nerde açayım çin mi avrupa mı neyi seçeyim ?? hem güçlü hem bol canlı
  • fakerzone F kullanıcısına yanıt
    rsro serveri isro gibi değil girer bekle bi 5-10 dak. (botun varsa tabi.)

    çin bow aç kasarken kolay kolay yatmazsın hemde hızlı kasarsın sonra ilerde verilen hediyelerle blader-glavier falan yaparsın. gider öyle..
  • ip limit kaldırılırsa giriş yapılabilir ama botlar çoğalır 1000 kişilik serverlar king abi
  • Joymax öyle bir işe girişmez, bırakan başlayandan çok olur..
    Ama benim planlarım var, önümüzdeki birkaç ay içinde çalışmalara başlayacağım. Server ve domain hazır, 70 ya da 80 cap adam gibi bir server açıcam. Detaylar gizli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk haline dönemez. artıkbotlar profesyonel. haftada bi baksan yine durmadan kasabiliyor botlar.
    bundan ötürü lv 80 ile yeniden başlaması birşeyi değiştirmeyecek millet 90 ı bekleyecektir.
    iyi olurdu. ama tutmazdı.
    bende joymax ın yeni bir server açmasını ve max levelin 100 veya 110 de kalmasını isterdim.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.