Şimdi Ara

Silkroad ruS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2009 Temmuz'da 01, internet üzerinde 12:30 Astrum, ve Joymax, silkroadın Rusça başlatmasını internet üzerinde Astrum'a ilan eder, internet üzerinde eğlence, Rusça'nın lideridir, işbirliğinin başlangıcını ilan etmek için, Güney Kore'nin global eğlence şirketi olan etkileşimli internet üzerinde eğlence pazarı, ve Joymax mutludur. Anlaşmaya göre, internet üzerinde eğlencenin, grupladığı Astrum'un parçası olarak partiler, o tarafından bölgeyi işaret etti şimdi, Silkroad için yayım haklarına Rusya, Channel Adalarları ve Baltık durumların terrritoryunda internet üzerinde sahip ol.
    Moskova'da Haziran, Chan Woong Jeon'un 30uncusu, Joymax'ın CEOi, ve Alexander Vashenko yer alan işaret eden tören esnasında, bölgenin olduğu onun CEOi, anlaşmaya ruhsat vermek için koşulların altında işbirliği ve Silkroad'ın koşullarına internet üzerinde başlıyor olan imzaları koydu.
    Rusça, internet üzerinde Silkroad'ın uyarlamasının (Http: Silkroad. Ru), özgür-oyun modelinde çalışacak olduğunu yerelleştirdi. Oyunun Rusça tahliyesi, 2009-2010'un bir sınırında programlanır.

    http://silkroad.ru/







  • Konulara hiç bakmıyorsun heralde. açıldı bu konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E -- 7 Temmuz 2009; 11:40:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.