Şimdi Ara

Silverline rezilliği !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;
    Eşimle beraber ankastre almaya gittik, o zamana kadar bu markayı hiç duymamıştık. Aklımızdan geçen marka Franke idi. Silverline markasıyla mağazada tanıştık. Ürünleri oldukça kaliteli görünüyordu. Firmanın Türk firması olduğunu öğrendiğimizde, yerli üretim bir markaya destek olmak istedik. Franke parasına set aldık. 3700 TL evet yanlış okumadınız. Bu paraya bir çok markadan 3 ayrı 3'lü ankastre seti kurulabilir. Franke ile yarışan bir fiyatla bu marka 3' lü set satın aldık.
    Bir süre sonra ocağın ateşleme düğmelerinin üstleri kabardı! (resimlerde görülebilir, ürünü hatalı kullanmışız!!!!) ve ateşleme çalışmaz oldu. Servisi çağırdık. Servis yetkilisi ürünü yanımızda söktü. Vok ocağına ait conta çürümüştü! Bu manzaraya rağmen eleman hemen "yemek taşırmışsınız bu yüzden ocak içerisine sıvı almış" dedi. Hayretler içerisinde kaldım. Çürüyen contayı gösterdim. Bir şey söyleyemedi. Bu contayı incelemeyecek misiniz diye sordum. Yok diyor. Üründe kullanılan conta resmen hatalı olmasına rağmen, eleman yapacak bir şey yok dedi. Pekala deyip elemanı gönderdim. Bu tarz durumlarda servislerin yaptığı hukuksuz uygulamaları firmaların merkezleri çözebiliyor. Ocağın çürüyen contasının ve sağlam olan contalarının resimlerini mail yoluyla firmaya aktardım. Sorunu detaylı bir biçimde açıkladım. Bir hafta sonra firmadan yanıt geldi "Servisimizin kararının arkasındayız"!.
    Şimdi benim şahsi kanaatim şudur ki; bu ocakta 5 göz var, sadece vok ocağındaki conta parçalanmış. Diğer contalar görevini eksiksiz yerine getiriyor. Ocakta sıvıyı vok ocağı bölgesinden içeriye almış. Vok ocağı ürettiği ısıl değeri bakımından diğer gözlerden en az 2 kat daha fazla kalori üretiyor ve daha yüksek sıcaklıklara çıkıyor. Firma vok bölgesinde ısıl bozunma değeri daha yüksek farklı bir kimyasal yapıya sahip bir conta kullanması gerekirde. Oysa Vok bölmesinde bunun yerine diğer gözlerde kullanılan contayla aynı yapıda conta kullanılmış. Bu durumda vok kısmının ürettiği ısı şiddetine dayanamayan conta kimyasal bozunmaya uğrayıp görev yapmayı bırakmış ve bu bölümden ocak içerisine sıvı girişi olmuş. Yani bir Ar-ge eksikliği söz konusu da olabilir. Ya da conta hatalı üretilen bir parçaydı ve kalite kontrol biriminin beceriksizliğinden dolayı onaylanıp ürüne montajlanmış. Her ne ise, firmanın ürünü kesinlikle incelemesi gerektiğini düşünüyorum. Halbuki ne firma, ne servis elemanı ürünü incelemeyi gerekli görmedi. Gözleriyle muayene edip hiç bir sorun olmadığına ve tüm hatanın bize ait olduğuna kanaat getirdiler.
    Evet bu durumda artık yapılacak hiçbir şey kalmadı. Çektiğim resimlerin çıktısıyla beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Artık oradan gelecek bilirkişiyi bekliyorum.
    Arkadaşlar kesinlikle bu firmanın ürünlerinden uzak durun. Servis her şeye kullanıcı hatası diyor. Firma ürünlerinin arkasında değil. Kalite kontrol berbat. Bozuk contalı bir ürünün kalite kontrolden geçip evimize ulaşması tam bir rezillik. Bu kadar paralar döküp rezil olmak istemiyorsanız asla ama asla bu markayı almayın aldırmayın. Gidin uzun süredir sektörde olan, kullandığı her parçanın kaliteli olduğu firmalardan alışveriş yapın. Yıllarca sorunsuz kullanın.
    Herkese sorunuz alışverişler.
    Bozulan ocağın modeli; Silverline cs 5223
    Silverline rezilliği !!!
    Silverline rezilliği !!!
    Silverline rezilliği !!!
    Silverline rezilliği !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namco -- 11 Ağustos 2018; 18:27:37 >







  • Rezalet Silverline fırın almayı düşünüyordum vazgeçtim Yerli üründen uzak durmak gerek anlaşılan...
  • Durumu şikayet vara yazdım. Hemen aradilar. Ocağı sifiriyla değiştirdiler. Keske bu hassasiyeti baştan gosterdilerdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverline rezilliği !!!

    Alın size silvirline. Alınmaması gereken bir marka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun, cam patladı sanırım? Umarım sizlerde herhangi bir şey yoktur.
  • Son durumda toplam deneyim olarak Silverline önerir misiniz?

  • ocak epey sıkıntılı görünüyormuş hocam

  • frankeyide silvirline üretiyor:D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.