Şimdi Ara

SilverStone ST50EF Plus+Enermax Chakra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • affınıza sığınarak çok tekrarlanmış bir soruyu yineleme gafletinde bulunacağım: acaba SilverStone ST50EF Plus + Enermax Chakra ikilisiyle mutlu olabilir miyim? burada elbette asıl soru psu'nun ne kadar yeterli olacağı.. aslında aklımda enermax infiniti 650w almak vardı, fakat kasa sorunumu da psu ile birlikte halletmek beni cezbetti. dahası overclock çılgınlığına henüz bulaşmamış olmam, beni, 650w'lık şahane bir psu'yu ne yapacağım sorunsalına sürükledi.. yani sonuç olarak 500w'lık bir psu overclocksuz güçlü bir sistemi kaldırabilir, değil mi? işte zaten soru da bu.. yardımcı olursanız sevinirim.
    şu anda kullandığım sistem intel e6600 ve ilerki dönemde bir geforce 8800gts ile bu sistemi şenlendirmek niyetindeyim. 2*1 ddr2 800mhz ramim var. kabaca 3 adet sata hdd ile iki adet dvdrw'yi de ekstralar olarak sayabiliriz.
    dediğim gibi eğer silverstone gelecek vaad etmiyor derseniz rotamı doğrudan infinitiye çevireceğim, kasayıda gelecek aya erteleyeceğim.. soru, buna değer mi?
    şimdiden teşekkürler..



    not: gelecek olayıyla alakalı takıntım daha çok dxx özellikli psu (infiniti - nasıl bir özellik çok algılayamıyorum) muhabbeti ve atıyorum geforce 9xxx gibi birşey geldiğinde 500w'ın OC'siz bir sistemde bile yeterli olmayacağı üzerine şekilleniyor.







  • Benim imzadaki sistemi oc'li olarak enermax Liberty 400W kaldırıyordu. Yani senin sistemi ST50 rahat kaldırır merak etme Chakra da güzel kasa mutlu mesut olmana yeter bu ikili, istersen oc de yap yani endişelenecek bir durum olmaz.

    Niye değiştin dersen ekran kartı alalıdır ufak ses yapmaya başlamıştı PSU, değiştim şimdi daha fazlasını dinliyorum TT sağolsun. Enermax çok çok kaliteli, ayrıca Seasonic de çok sağlam bir marka ama ikisi de çok pahalı. Sesleri rahatsız etmiyor da benim biraz takıntım olduğu için sinir oldum ama yakında geçer. Yani ST50 al için rahat olsun, çok ileri dönük istiyorsan da benim PSU'dan al baya kaliteli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 1 Temmuz 2007; 21:46:32 >
  • 500W o sistemi rahatlıkla kaldırır.. X2900 bile kaldırır. Bizim ülkemizde nedense PSU ları çok abartıyolar.. liberty 400W 8800GTS i asla açmaz felan diolardı arkadaş overclocklu bile kullanıyomuş.
  • fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar..
  • aynı ikiliyi ben de kurdum. ilk izlenimlerim iyi. henüz detaylıca testler yapmış değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.