Şimdi Ara

sim kart kaydı yapılamadı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta durduk yere N-Gage telefonuma "telefonunuz kayıtdışıdır, 1 hafta içinde kapatılacaktır" mesajı geldi. İşin saçma yanı 1 yıl kadar önce internetten kontrol etmiştim ve kaydı vardı. Neyse, faturayla aldığım yere götürdüm, devletin hatası hesaplar karışmış falan deyip halledeceklerini söylediler. Bu arada yurt dışına gittim geldim ve dün geldiğimden beri telefonum açılıyor ama "sim kart kaydı yapılamadı" diyor. Şebekeyi buluyor, hücre mesajını alıyor, ama çekmiyor. Yani 1 tane bile anten yok. Tabi bir yer aranmıyor. Bu arada AVEA hattım diğer telefonlarda çalışıyor, Turkcell hat da benim telefonumda çalışıyor. (Telsim denemedim) Ayrıca bir arkadaşımın AVEA'sı da yine bu telefonda çalıştı, ama diğer taraftan 3 ayrı AVEA hat da yine bu makinede çalışmadı. Soft formatla da düzelmedi. Yani mantıksız saçma bir iş...Sizce neden olabilir? Teşekkürler.



  • ilginç bir durum. ama bu telefonda çalışan AVEA hatlar varsa bunun telefonun kapatılmasıyla alakası olamaz
  • Bugün denedim, Telsim de çalıştı ama bilmiyorum. Yok yere iş çıktı başımıza para koparmak için mi yapıyorlar nedir...
  • Sim kartın bozulmustur ama ondan once turkcell musterı hızmetlerı bı ara ıstersen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: espinho

    Sim kartın bozulmustur ama ondan once turkcell musterı hızmetlerı bı ara ıstersen

    +1000
  • Neden Turkcell'i aramamı istiyorsunuz anlamadım...
  • Hattında sorun varmı yokmu dıye aramalısın eger hattın o telefon ımeı ıle acıksa kartın bozuk demektır cunku telefonunu gorusmeye kapatırlarsa ınan sadece turkcell de degıl avea ve telsımdede kapatılar kı telsım ve avea nın acık oldugunu soyluyorsun buda sım kartının bozuk oldugu manasına gelır ya kartını baska telefonda dene veya turkcell ı aramanı tavsıye ederım hattın ıle bır sorun olmadıgını sormak ıcın
  • Ama benim hattım AVEA, Turkcell değil ki...
    Acaba o bir yığın X-Ray'den geçerken mi oldu dicem ama, o da zor yani.
    Bu arada dün adığım yere yine gittim; muhtemelen kapatılmıştır, açılır dediler, ne zaman dedim, bilmiyoruz dediler. Ama orası Turkcell'e çalışan bir bayii.
    Yani ne yaptıklarını kedileri de bilmiyorlar. Gerçekten her ne yapıyorlarsa altyapısını oluşturmadan yapıyorlar. Biz telefonumuzu faturalı aldığımız için suçlu muamelesi görüyoruz.
    Kartın bozuk olduğunu sanmıyorum, diğer telefonlarda paşalar gibi çalışıyor... Bence her operatör ayrı kapatıyor hattı. Hepsi kapatmalı mantıken o ayrı. Muhtemelen Telsim ve Turkcell de kapatacaktır. Yani bence :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.