Şimdi Ara

Sim Yok Sorunu iPhone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonum sim yok sorunu veriyor. Bir hafta önce de başıma gelmişti ama 3-4 saat içinde kendiliğinden düzeldi ve bugün de aynı şey başıma geldi.
    Sim kartı kestirdiğimden olabileceğini düşünüyorum eğer düzgün kesilmediyse temassızlık yapıyo olabilir ya da avea ile ilgili bir sorun da olabilir çünkü bir hafta önce aynı hatayı verdiğinde avea'nın altyapı sorunları varmış diğer kullanıcılar da belirtmiş bunu.
    Ama sonuç olarak tam emin olamıyorum. Sizin de fikrinizi merak ediyorum,sizce servise göndermeli miyim ?



  • önce nano sim ile dene, sonra devam ederse avea ile iletişime geç onlardan mı kaynaklanıyor diye, gene olmamışsa servise verirsin. telefonun bişeyi yoksa boşuna servise vermiş olacaksın yok yere belki telefonun içini açacaklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bydemirci

    önce nano sim ile dene, sonra devam ederse avea ile iletişime geç onlardan mı kaynaklanıyor diye, gene olmamışsa servise verirsin. telefonun bişeyi yoksa boşuna servise vermiş olacaksın yok yere belki telefonun içini açacaklar.

    Aynen ya servise falan vermek istemiyorum zaten. O zaman başka bir nano sim bulayım etraftan diyeceğim de bu it de yarın düzelecek konu yine hallolmuş gibi olacak :D
  • Aveayatsa hocam nedeni çekmemesi olabilir.Birde aveaya ben yeni geçtim cuma günü ilk kart verdiler kesin ama kart iphone yuvasına göre kalın bende hiç uğraşmadım telefoncular zorla sokuyor genelde bende gittim nano aldım tam oturdu.Avea hattım açılana kadat turkcell imi kestirmiştim o nanoymuş gibi rahat girmişti sorun aveadan kaynaklı olabilir yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.