Şimdi Ara

Şimdi Bu Reklam Değil Mi? (Otopark)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle adminlere sesleniyorum.Konuyu belki yanlış yere açmışımdır doğrusunu bulamadım çünkü.Rica ediyorum eğer yanlış yerde ise silmek yerine gerekli yere taşırsanız sevinirim.


    Hyundai olayından sonra şimdi de Ford geldi.Hyundai ye fanlar reklam değil diyordu.Bunu izleyin o zaman.





    http://www.otopark.com/2016/02/direksiyonda-ben-varim-ford-focus-1-5-tdci/


    Şimdi şöyle diyeceksiniz."Xxx kişisi reklam yapmıyor mu?" "bu adamlar yapınca mı batıyor?"

    Kimsenin fanı değilim ben.Her yere gerektiği kadar bakarım.Hiçbirini deli gibi savunmam.Yapan reklam yapar ama söz konusu Otopark a gelince "OO onlar yapmaz eleştrir ,o yüzden araba vermezler" diyorlar.Bu konuyu onlara açtım.İyi seyirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 4 Şubat 2016; 22:09:30 >







  • Şuan siz otoparkın reklamını yapıyorsunuz istemeden orası da ayrı mevzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir reklam olmuş ki hemen bende bir focus almalıyım.
  • BUYRUN http://www.direksiyondabenvarim.com/

    GO FURTHER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 4 Şubat 2016; 22:38:48 >
  • Format olarak bu test değil. Ford'un sunduğu bir hizmetin tanıtımını yapmışlar. Yoksa testlerinde objektif olmaya çalılştıklarını biliyoruz. Ayrıca Tunahan Bey'de o ses tonuyla Ford'un reklamlarını seslendirebilir. :)
  • sanki babalarının kanalı gibi savunanlar var gerçekten. Hyundai içi yorumunuz doğru, bildiğiniz reklam yaptılar. ( Accent Blue kullanıcısıyım) Sanırım Karadeniz Turu 4. bölümdü arabayı göklere çıkartıp, eksiklerinden bahsetmediler.
  • Ah o eski Otopark, yazık yazık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reddemons

    sanki babalarının kanalı gibi savunanlar var gerçekten. Hyundai içi yorumunuz doğru, bildiğiniz reklam yaptılar. ( Accent Blue kullanıcısıyım) Sanırım Karadeniz Turu 4. bölümdü arabayı göklere çıkartıp, eksiklerinden bahsetmediler.

    Söylediğiniz gibi devam ederlerse anında düşüş yaşarlar çünkü diğer kanallar gibi lansman ve anında test durumları yok. Objektif olmaları en öne çıkan özellikleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni dünya da bu işler böyle olur başka türlü yürütemez kimse. Ne bekliyorsunuz ki? yoksa reklamlara, sunumlara aldanıp otomobil alan her sunulanı çatır çatır yiyen kitleden değil misiniz değil miyiz ki..
    Şuan dünyanın açlık altında yaşamayan kitlesinin çoğunluğu bu şekilde... Herşeyi yediği için birileri ısrarla bu yola başvuruyor. Batı da editörlük, tester işine 15-20 yılını veren adamlar bile istediğini yapamıyor yaptırmazlar kimden ne bekliyorsunuz ki. Otomobil alanında değil sadece bu işin başka bir yürüme yolu yok ya eş dostun araçlarını anlatırsın yada firmaların politikalarına açılırsın iş hayatına atılmayan gençlik bilemiyor tabi bazı halleri.
  • Arabadan çok direksiyondabenvarim projesinin incelemesi ve tanitimi yapipmis gibi sezdim ben neden derseniz bir kere aracin hic bir kotu ozelliklerinden bahsedilmemis aracın diger rakipleri ile karsilastirmalari yok fiyati nedir ne degildir yok.Ford alin rakiplerinin arasinda en iyisi vb. gibi sozlerde cikmamis agizlarindan.Benim bu gozlemlerim bana reklam yapmadiklarini dusunmeme sebeb oldu.Size reklam yaptiklarini düşündüren sey nedir?Onu da belirtirseniz medenice bu konuda ki fikirlerimizi birbirimiz ile paylaşabiliriz.

    Srf otopark fan boylari ve sevmeyenleri arasinda bir tartışma cikarmak icin açtığınızi dusunmuyorum konuyu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emreoz25

    Şuan siz otoparkın reklamını yapıyorsunuz istemeden orası da ayrı mevzu.

    Kime reklamını yapayım ki burda.Bilen zaten konuya girer.Bilmeyen de öğrensin ona göre deli gibi savunan fanları olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Arabadan çok direksiyondabenvarim projesinin incelemesi ve tanitimi yapipmis gibi sezdim ben neden derseniz bir kere aracin hic bir kotu ozelliklerinden bahsedilmemis aracın diger rakipleri ile karsilastirmalari yok fiyati nedir ne degildir yok.Ford alin rakiplerinin arasinda en iyisi vb. gibi sozlerde cikmamis agizlarindan.Benim bu gozlemlerim bana reklam yapmadiklarini dusunmeme sebeb oldu.Size reklam yaptiklarini düşündüren sey nedir?Onu da belirtirseniz medenice bu konuda ki fikirlerimizi birbirimiz ile paylaşabiliriz.

    Srf otopark fan boylari ve sevmeyenleri arasinda bir tartışma cikarmak icin açtığınızi dusunmuyorum konuyu.

    Aracın sürekli iyi yönünden bahsedilmesi,satış danışmanını arka koltuğa alıp gezdirme,direksiyondabenvarim projesinin reklamı.

    Reklam denmesi için ne bekliyorsun ki.TV de çıkmasını mı?


    edit:Sayfalarında başa tutturulmuş birde gönderi.

    Ford un reklamı olmasa bile hizmetin reklamını yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 4 Şubat 2016; 23:03:24 >




  • Hicam de dediginiz gibi hizmetin reklamı yapilmis mesela 2.5 litre yakiyor sozu havada kalmis sifirladiktan sonra benim size gercekci olarak vereceğim yakit tuketimi sudur dememis And diger testlerde bunu belirtiyordu sifirladim suan 7.1 gösteriyor ama biraz daha yol yapinca belli olur demis sonra belirtmemiş ne kadar yaktigini.

    Aracin neden hep iyi yonlerinden bahsetmisler araya hic ufak tefek eksiklikler kaynastirmamislar kendilerine sormak lazim.Dikkat ettiyseniz Asliya senin bu arabada kadin olarak begendigin ya da begenmedigin ne var diye soruyorlar ama beğenmediği bir seyi soylemiyor.Bunun sebebi galiba yanlarinda ki adam ben adamin yaninda arabayi rahatca kurcalayamadiklarini rahat rahat test edemediklerini dusunuyorum veya amaclari araci degil hizmeti test etmekti tek hatalari baslikta bunu belirtmemeleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 4 Şubat 2016; 23:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapsınlar sıkıntı yok bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracin butun negatif yonlerini,eksiklerini Objektif olarak elestirsinler de, reklam yapsinlar her turlu raziyim Cidden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 4 Şubat 2016; 23:38:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet reklam. otopark hayır kurumu değil ki, onlarda reklam alacak tabi. uzun zamandır otopark izliyorum ve and, sinan, muhip hepsi okumuş ve bilgi birikimleri yüksek olan insanlar. helal olsun diyorum. ford'a da helal olsun, gidip de saçma sapan birini oynatacaklarına böyle bi yol seçmişler gayet güzel olmuş.
  • zamanında altın elbiseli adam vardı yamahayı hep eleştirirdi eksiklerini söylerdi ducati içinde aynısını yapardı ama şimdi yamahanın ve ducatinin elini ayağını öpecek

    zamanında otopark vardı tarafsızdı bi ara vw reklam show vardı sonra hyundai shıowa başladılar kuga ile beraber ford showa başladılar bir çok yerde bmw ile karşılaştırıp bmw ye kötü bile dediler ama hepsinin altında bmw var
  • Gayet objektif çünkü focusun eski yönü yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

    zamanında altın elbiseli adam vardı yamahayı hep eleştirirdi eksiklerini söylerdi ducati içinde aynısını yapardı ama şimdi yamahanın ve ducatinin elini ayağını öpecek

    zamanında otopark vardı tarafsızdı bi ara vw reklam show vardı sonra hyundai shıowa başladılar kuga ile beraber ford showa başladılar bir çok yerde bmw ile karşılaştırıp bmw ye kötü bile dediler ama hepsinin altında bmw var

    pasatın aldığı virajda 320d spin atar dediler
  • Bu arada ANKARA da galiba bu test.
    Saat kaçta musaitmis bir bakayım dedim.
    Mh sizi arayacak diye yazı çıktı.
    Ctesi musaitse kullanırım artık..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.