Şimdi Ara

Simfer 3032 WOK OCAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    set üstü ankastre OLMAYAN özellikle WOK lu ocağa ihtiyacım var. Çok yüksek bütçem yok, en düşük bütçe ile alttaki ürünü alabiliyorum sanırım, Eminçelik markası da var ancak burada araştırdığım kadar bu marka çok tavsiye edilmiyor.. Bu ocak ile ilgili çok bilgi yok kullanan yok sanırım çok fazla.. Cam olması biraz endişe yaratıyor, ama WOK özellikli başka uygun ocak bulamadım.. Kullanan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

    Simfer 3032 DG 4G Gaz Emniyetli Woklu Setüstü Cam Ocak

    480 tl gibi fiyata buldum...



  • Bahsettiğiniz ocağın 3030 serisini yıllardır yoğun şekilde kullanıyoruz. (yoğun olarak kullanılıyor hemde) Sizin bahsettiğiniz modelden tek farkı WOK gözü olmaması.

    Enaz 4 yıldır kullanılıyor ve 1 kez cam patlaması oldu , servis garantiden sıfırı ile değiştirdi. Kullanım sırasında sürekli tencere yada çaydanlık gibi ürünlerden taşırma yapıp memeleri tıkatmayacak iseniz ve temizlik sırasında cam yüzeyden iç kısma kimyasal ürünleri bulaştırmayacaksanız uzun yılllar sorun yaşamazsınız. Sonuç olarak ocak üstünde pişen yada kaynayan gıdalar taşıp iç kısma gittikçe memelere ve çakmaklara zarar veriyor.

    Bunların haricinde WOK olmayan modeli biraz daha uygun fiyata alıp , kurulum sırasında gözlerden 1 tanesinin memesini yükselterek WOK tarzına yakın (wok olmasada) bir kullanış yakalayabilirsiniz.
  • İlginiz için çok teşekkür ederim, Cam çatlaması nasıl oluştu ? sıcaklık mı ? bir şey mi düştü ? Garanti kapsamına hangisi girer acaba ? Cam alma derdim yok ancak başka wok lu uygun fiyatlı ocak bulamadım, Özellikle Woklu istemem sebzelerin hızlı ve sağlıklı olarak WOK tava ile pişirmek istemem .. Bu iki soruyu da cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.