Şimdi Ara

Simülasyon Yönetim Oyunu Undead Inc 2 Mayıs'ta Geliyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
10
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran ve kendimizi burada bir şeyleri idare etmekle görevlendirdiğimiz bu yapımda, yüksek riskli bir görev dahilinde kendimizi buluyoruz. Oyunda kaynak yönetiminden teknolojik araştırmalara kadar oldukça farklı kısımlarda yönetim sahibi olabiliyor ve ipleri tamamen kendi elimize alabiliyoruz.
     
    Son teknoloji tıbbi tedavilerle beraber hastalıklara çözüm bulabildiğimiz ve personelleri burada görevlendirebildiğimiz yapımda yönetebiliyor, araştırabiliyor, ticaret yapabiliyor, biyolojik silahlar üretebiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca gerçekten de yapılabilecek oldukça fazla işin olduğunu ve şirketin merkezinde bulunduğumuz noktada da bu şirketi büyütmenin tamamen bizim eylemlerimize bağlı olarak değişkenlik gösterdiğini aktarabiliyoruz.
     
    Oyunda kaynak yönetimiyle beraber elbette oldukça fazla ipleri elimize aldığımızdan dolayı burada her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor. Çünkü her oyuncu burada farklı kaynak yönetimleriyle beraber karşılaşabilir ve hangi yöne doğru yönelmek istiyorsa ona göre kendi seçimlerini gerçekleştirebiliyor. Dolayısıyla bu da her bir oyuncuyu farklı bir yere doğru getirebiliyor ve böylece kendi deneyimizi özelleştirip kişiselleştirebiliyoruz. Zaten oyunun özünde oldukça fazla sistem bulunduğundan dolayı bu sistemlerden yararlanmanın farklı şekillerde gerçekleşeceğini aktarabiliyoruz.
     
     
     
    Onun dışında oyunda son teknoloji tıbbi tedavilerle beraber elbette yeni tedavi hizmetlerini kurmak durumunda kalıyor ve tıbbi tesis kurarak buradaki çalışanları yönetmek durumunda kalıyoruz. Her bir çalışanla beraber tek tek ilgilenebildiğimiz ve çalışanların burada çeşitli araştırmaları yürütebildiği yapımda kurabiliyor, yararlanabiliyor, toplayabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
     
    Oyunun temel amacı burada yerel bir tıbbi teknolojileri geliştirme şubesi kurmak ve bu kurulumla beraber elbette oyunda dilediğimiz şekilde yer alabilmek. Bunun dışında yüksek riskli olayların olduğundan bahsedebilir ve elbette bir şeye çare bulmak için burada farklı şekillerde yol alabiliriz. Ancak bu unsurların her birinin farklı risk düzeyleri bulunuyor ve bu riskleri aşmak için burada elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz.
     
    Yüksek ödüllü bir kaynak yönetim sistemi ile beraber yer alabileceğimiz yapımda daha çok simülasyon unsurları ön plana çıkıyor. Bu unsurlarla beraber elimizdekileri iyileştirebiliyor, yönetebiliyor, araştırabiliyor ve bunun dışında ise elimize farklı kaynakları almak için elbette diğer şubelerle ticaret içerisine giriş yapabiliyoruz.
     
    Oyunda aslında bir hastane gibi tıbbi teknolojilerle beraber şirketle uğraşabiliyor ve şirketin merkezi içerisinde tamamen bizim çalışmalarımız oldukça ön plana çıkıyor. Son teknolojilerle beraber yeni teknolojilerin kilidini açabildiğimiz ve kar sağlayan unsurlarla beraber bulunabildiğimiz bu yapımda tıbbi tesis oluşturmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bir tesisi oluşturduktan sonra elbette buralara çeşitli çalışanları alabiliyor ve bu personelleri yönetebiliyoruz.
     
    Tıbbi tesis kurduktan sonra elbette çeşitli zorlukların bizlere sunulduğunu ve aynı zamanda şubenin bulunabileceği birden fazla konumu olduğunu aktarabiliyoruz. Her bir konum burada farklı biyomları içeriyor ve farklı zorluklarla beraber karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla burada seçimlerinizle beraber gerçekten farklı zorluklar içerisine girebileceğiniz ve yapacaklarınızın değişeceğini gösterebileceği bir yapı bulunuyor diyebiliriz.
     
    Steam sayfası açık durumda ve dilerseniz Steam sayfası üzerinden de istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyun 2 Mayıs tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkacak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.