Şimdi Ara

Sınavları geçip ehliyeti başka şehirden almak YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
22.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 9 ağustos yazılı sınavında başarılı oldum.Eylül 13'tede öğleden önce direksiyon sınavım,öğleden sonrada otobüs yolculuğum var.Benim sorum direksiyon sınavını geçersem ehlyeti başka bir şehirden alabilir miyim ? Alamazsam benim yerime babam çıkartırabilir mi ? Bide kısaca sınavı geçtikten sonra hangi belgeler hazırlanmalı ?Kursa başında diploma ,adli sicil belgesi,sağlık raporu, 12 adet fotoğraf felan vermiştim.



  • Daha önce burada okumuştum hem yazılı hem direksiyon sınavını geçtiğinde sana sertifika veriyorlar onla istediğin şehirden ehliyetini alabiliyorsun. Diğer soru hakkımda bilgim yok ama senden başkasına vermezler bence. Gerekli belgeleri kurstan öğrenirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • for47 F kullanıcısına yanıt
    eski kanuna göre saglık raporu nereden almıssan ehliyetide o ildeki emniyetten alınıyodu ama şimdi degişi o kanun nerde olursan ol surucu kursuna telefon acıp yerini söyle dosyanı eksiksiz gönderirler sana istedigin yerden alabilirsin ehliyeti emniyetten alman icin bsey götürmene gerek yok hersey kursttan alacagın dosyanın içinde var belki fotograf olmaz yanında götürürsün
  • Ehliyeti çıkartmak için kurstan alacağın dosya ile gidiyorsun ve o dosya içerisinde tüm belgeler var zaten. Ehliyet sahibine teslim edilir , 1.ci derecede yakının bile olsa alamaz... 2011 başlarında ehliyet çıkartırken yasa gereği dosyanın olduğu şehirdeki trafik şubeden alman gerekiyordu. Benden önce yazan arkadaş yasa değişti heryerden aslabilirsin diyor. Kursu arıyarak sorarsan onlarda net bilgiyi verir sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.