Şimdi Ara

Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
4
Favori
8.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kralkarga kullanıcısına yanıt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 26 Nisan 2024; 11:16:52 >
  • whiteway_twilight W kullanıcısına yanıt

    Bende de vardı aynısından, lelit bianca kullanmaya başladığım için atıl duruyor kenarda ama kullandığım zamanlarda doldurulabilir kapsüllerle kullandım ve normal kalite 1 kg kahvenin 300 lira olduğunu varsayarsak, 1 kapsül de 8 gr civarı alır bu da bize 110 shot kahve verir, bu da kahvenin maliyetini yaklaşık 2,8 liraya getirir, bu senaryo konudaki makinadan daha iyi bi kahve verir, bu paralara espresso alamazsınız, espresso benzeri bi likit alırsınız, bütçeniz sınırlıysa kapsüllü senaryo çok daha iyi.


    Ayrıca sarı sitede çok ucuza tertemiz kapsüllü makinalar var, sıfır almaya gerek yok.

  • Yazık olmuş 3000 liralara.

    Öğütücünüz yoksa espresso makinesi almayın.
    Er ya da geç ya makineyi satar ya da mecburen öğütücü alırsınız.
    Çünkü dışarıda öğüttürdüğünüz kahveyi genelde kahve dükkanları kendi makinelerine göre öğütürler ve sizin evdeki sinboya uymaz.
    Ya akış alamazsınız ya da 25-30snde almanız gereken espresso çıktısı 8snde bardağa dolar bir halta benzemez.
    Öğütülmüş kahvenin son sürat bayatlamaya devam etmesi de başka bir olay.
  • kendi kahvenizi kendiniz ekip hasat edip kavurup öğütüp demlemezseniz , asla iyi bir espresso içemeyeceksiniz,

  • makineyi bugün tam anlamıyla denedim manuel öğütücü ve çekirdek kahvem geldi. burdaki ukalaca yorumları hiç dikkate almayın gayet kremalı lezzetli yapıyor kahveyi süt köpürtücü ısıtmadada köpürtmedede başarılı. burdaki yorumlara bakarsanız espresso felan içmeniz mümkün değil zaten. herkes kahve uzmanı.

  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Plastik içersiniz bu tarz caffissimo kapsüllü cihazlarla
  • Sinbo bana göre güvenilir bir marka değil, ürün kalitesi ve yetkili servisi bende olumlu izlenim bırakmamıştı, ancak bu ürün çin menşeli bir çok farklı marka altında satilanlardan biri. Sanırım vestel de makyajlisını satıyordu. Bunu alırsanız bir de degirmen almanız gerekir ki toplam maliyet 4500/5000TL'ye ulaşır.

    Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market

    Şu an sarı sitede ve benzer ikinci el sitelerinde kullanıcılar beyaz eşya alırken hediye verilen arcelik/beko/grundig markalı espresso makinelerini kapalı kutu olarak satıyorlar. 4 - 6000TL bandında alabilirsiniz ve şık kullanımı daha zahmetsiz, öğütücülü, servisi adam akıllı bir ürün almış olursunuz.

    Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market

    Arcelik grubunda satılan bu makine de birçok farklı marka altında satılıyor mesela Smeg aynı makinayı 35/50Bin TL'ye satıyor.

    Sinbo Espresso Makinesi 2.999 TL - ŞOK Market



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 27 Nisan 2024; 7:54:38 >




  • İstanbul Avrupa yakasında olup makineyi alan var mı? İş gereği dolaşıyorum ve Fatih, Bayrampaşa, Esenler, Bağcılar ,Bahçelievler gibi yerlerde yol üstü Şok marketlere uğradım ve hiçbiri ürünün kendilerine gelmediğini söyledi. Hangi mağazalarda var diye sorunca çoğu ya biz bakamıyoruz diyor ya da bakıp yok diyor. Şok'un bir stok kontrol durumu yok mu acaba, bilen ?

  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt

    İyi değirmen varsa ve kendimiz çekilmiş tane büyüklüğünü ayarlayabilir isek Sinbo mantıklı mıdır?

  • hashus000 H kullanıcısına yanıt

    Bahsettiğiniz özelliklerde bir değirmeniniz varsa yanına simbo değil 20k lık bir espresso makinesi yakışır. Simbo için o kalitede bir değirmen bence fazla.


    Bu işin sonu yok.

  • Baristatales B kullanıcısına yanıt

    Evet işin aslı dediğiniz noktaya kadar gidiyor. Manuel makina alırsanız kahve seçiyor. Bayat kahve güzel tat vermiyor. Taze kahve bulsanız düzgün öğütmeyince ekşi oluyor. Düzgün öğütürseniz espresso makinanız yeterli ve stabil akış sağlayamıyorsa krema ve aroma eksiklikleri yaşıyorsunuz.


    Fakat ben fazla takılmam öyle şeylere, zaten Nescafe içiyordum. Sağlıklı taze kahve içeyim diyorsanız bütçeniz zevkiniz ölçüsünde istediğinizi alabilirsiniz. Hele süt oranını fazla seviyorsanız bayat paketli kahveden bile güzel içecekler çıkarılır.


    Not: Süt köpürtme makinası diye satılan makinaları bulaşıkları siz yıkıyorsanız asla almayın. Temizliği dert valla. Tavsiyem; ona o kadar para vereceğinize gidin ucuz yolllu bir mikrodalga fırın alın. Bardakta sütünüzü ısıtın, üstüne de espressonuzu çekin mis gibi için. Hiç bulaşık çıkarmayın :)





  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt

    Ölçme imkanım yok ama incelemelerde partikül büyüklüğü oldukça tutarlı deniyordu. El değirmeni hocam king grinder K6.

  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Nick mesaj uyumu 😂 o sıra da türk kahvesini suyla kaynatıp içen ben 😌
  • l.a.c.i.w.e.r.t kullanıcısına yanıt
    O bulaşık işi o kadar angarya ki, yaklaşımınızı yürekten kutluyorum. İyi yıkanmazsa da pis kokar ve verdiğiniz paralara acırsınız...

    Güzel kampanyalardan dolayı ve annemi yormamak adına dışarıdan yemek sipariş ediyorum, mutfak daha bir temiz görünüyor gözüme ve ev içi hijyenin arttığını, nemin azaldığını hissediyorum. Medeniyet güzel şey azizim...
  • PrisonOfficer P kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılıyorum hocam, şimdi gurmelere göre işi been to bar modunda ele almaya kalkarsan çok ciddi paralar ve emeke harcamak gerekir (+ işin tecrübe boyutuna hiç girmiorum bile ). Ama başlangıç seviyesi olarak kapsül kahve makineleri alınabilir ancak belirli bir seviyeden sonra artık kapsül kahve makinaları da yetersiz kalıyor özellikle süt köpürtme hususunda. Birde kapsül kahve makinalarında espresso dozjında çok oynamalar yapamıyorsunuz. Ben yaklaşık 3 senedir tchibo cafissimo latte kullanıyorum ve artık baya bi yetersiz gelmeye başladı .Kısacası bana göre bu makina tam fiyat/performans makinesi gibi görünüyor.

  • Şok’ta stok bitmiş:( tekrar gelirse bu defa kaçırmam




  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt
    Aldım çalışmadı iade ettim
  • youtube'a videosu nihayet düşmüş. Bu öğütücüyü Bim'de 500 tl'ye gördüm ama çok dandikti.


    ali velliyoutube
    Sinbo espresso makinesi şok market Sinbo SCM-2979 Otomatik Espresso Makinesi
    https://www.youtube.com/watch?v=Wdybg1DVWjo&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimaksu12 -- 8 Mayıs 2024; 11:28:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.