Şimdi Ara

Sinbo SCO-5003 Elektrikli Düdüklü Tencere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, uzun bir araştırma ve tereddüt sonucu bu ürünü almaya karar verdik ve siparişini ettik. beklentimiz açıkçası çok sınırlıydı ve şunu söyleyebilirim ki birçok yönüyle bu ürün süper.
    tasarruf konusunda normal düdüklü tencerelere kıyasla inanılmaz bir performansı var. yani 900 watt lık bu tencere kapağını kapattığınız anda 6,5 dk ısı üretiyor ve daha sonra elektrik kullanmadan bu basınçlı ortam sayesinde yemeklerinizi pişiriyor. eğer yemek 13 dk. dan daha uzun sürede pişecekse 13. dk da 1 dk lık bir ilave ısı verme safhasından sonra pişirme süresinin sonuna kadar yine elektrik harcamıyor. yani 20 dk lık bir programın parasal değeri 28 ykr'tur. yani ortamala olarak ayda 150 kez kullanılacağı düşünülürse bu da yaklaşık 4 ytl yapmaktadır. yani tüpe ve de elektrikli geleneksel ısıtma yöntemlerine kıyasla inanılmaz bir tasarruf. ayrıca çok ta şık ve insana güven veren bir yapısı var. fakat hala şüphesini duyduğum kullanılan elektronik malzemenin ne kadar kaliteli olduğudur. eğer sorun çıkarmadan bir müddet kullaılacaksa gayet kullanışlı ve son derece ekonemik bir ürün.
    kendi tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim. eğer sizin de bu ürünle i,lgili tecrübeleriniz var sa ve paylaşırsak uygun olur.

    saygılarımla







  • bende almak istiyorum,genel olarak düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum,malzeme kalitesi nasıl,oda önemli
  • arkadaşlar bu ürünle ilgili kullananlar yorumlarını yazabilirlermi ? bu arada hepsiburadada cok deli indirim var ondan soruorum almayı düsünüyorum
  • kullanan hiçmi yok arkadaşlar?
  • Bu tencere içinde en fazla kaç C sıcaklık sağlayabiliyor ?...Katalogdan bakıp yazarmısınız ?...Elektrikli pota olarak kullanmayı düşünüyorum...Hurda cam eritmek ve kül tablası dökmek için....Bildiğiniz camdan kül tablası....Olurmu olmazmı ? Lastik contasını çıkarıp kapağı kapatılsa çevresi taş yünü ile güzelce yalıtım yapılsa ve Tabandaki rezistansı büyütülse olurmu ?... Aylar önce . Tv de Kayahan bu tencereyi tanıttığı gün aklıma bu düşünce geldi....Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Mayıs 2010; 12:26:44 >
  • vee hepsiburadanın güzelliğiyle tenceremi alamadım sağolsunlar bitmiş ama halen sitede bağırıyor şu fiyata diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.