Şimdi Ara

Sinema amfisine stereo amfi bağlama sorunu... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 924 un pre outundan gelen kablo sadece main in kısmınattakıldığında frontlardan ses geliyor. Diğer girişlere taktığımda ne yazik ki ses yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Main-in (power-in) e bağlayınca sesin gelmesi, köprüyü bağladıktan sonra herhangi bir line girişe bağlayınca [924'de "Mute"basılı değilse ve 352'nin Volümü açık ise] sesin gelmemesi tuhaf bir durum. Seçenek 1'de 352'nin volümü de devrede olacağından herhalde yeterince açtınız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kursun_ -- 24 Haziran 2015; 19:07:26 >
  • Köprüyü takınca diğer girişler stereoda nadin kontrolünde çalışıyor Köprüyü çıkarıp main in e 924 ten bağlantı yapınca nad ve girisler stereoda çalışmıyor . Ses iki amfide de açık. Varsayılan aygıtlar doğru. Ama tam da dediğimiz gibi durum ve evet ses alamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Köprüyü çıkarınca Nad'ın girişlerinin çalışmaması normal.

    Normal olmayan köprüyü takıp 924'ü Nad'daki herhangi bir line girişe takınca Nad'dan ses gelmemesi...
  • Ne yazık ki öyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, sanirim avr pre-out voltaji farkli kontrol etmedim ama yuksek ihtimal diger girisler belli bir voltaja bagli calisiyor. Dun ben de biraz arastirdim, bu catal baglanti amfinin pre ve power kisimlarini aktif ediyor. Cikartirsaniz baglanti sekline gore ya pre yada power kati aktif oluyor. Atilla abi sanirim hem dac hemde avr ile baglanti yaptiginda giris secimi ile kullanamiycan. Bizim hoparlor icin switch ayarlamamiz gerekiyor. Bunun sese cok etkisi olacagini dusunmuyorum, orta halli terminaller ve iyi kablo ile hic farketmez bence.
  • Merhaba Zeki.

    Dediğin gibi tek yol o gibi. Seste çok bir değişim olmayacaksa sorun da değil. Zaten o kadar hassas bir kulağım yok. Maddi olarak biraz rahatlarsam öyle bir aparata bakacağım .
  • Selamlar Atilla abi, bu aparatlar cok pahali satiliyor, malzeme temin edip yapabilen bir arkadasa yaptirmak en iyisi.
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    924 ü pre olarak kullanmayı Elindeki amfi Nad master serisi bir amfi olsa yapma derdim ancak şu durumda sisteme eklemeyi düşündüğün speaker switch in kalitesinin negatif etkisinden daha kötü olmayacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HI-DEF-MAN -- 25 Haziran 2015; 15:01:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili Zeki, kısmet olursa Onur arkadaşımıza söylediğin gibi bir aparat gelecek. Onun yorumlarına göre ileride ben de düşünebilirim .
  • Yanlış anladıysam düzeltin hocam. Bu durumda ben müziği aslında 924' ten dinleyeceğim. Nad güç haricinde müziğe bir katkı sağlamayacak.
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde denemesi bedava
    Bence elindeki komponentler ile en iyisi bu.
    924 de kötü bir cihaz değil pre olarak kullanılabilir hatta mcacc avantaj bile olabilir ancak maliyeti tutturmak için güç amfisi topolojilerini 7-9 kanal ses üretebilmek amacıyla bir Stereo amfi güç katı kadar analitik ve detaylı ses üretecek bileşenlerden oluşturamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım . Belki de Nadı 924'ü desteklemek için kullanıp müzik tarafında yarland lambalı ile devam etmek daha iyi olabilir. Sağlıcakla...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.