Şimdi Ara

Sinema sistemi anfisi önerisi acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar arkadaşlar ev sineması sistemi kurmak istiyorum yarın alacağım komple set olarak alacaktım ancak ayrı ayrı da alabilirim bi kaç Model için Bi kaç satıcı ile konuştum yarın alabilirim yurt dışında yaşadığım için fiyat farklılığı olabilir elimde alabileceğim 4 model var hangisini alın derseniz alacağım


    1- Pioneer AV Receiver VSX 322 100€

    2 - Onkyo TX-NR509 AV-Receiver 95€

    3 - Pioneer VSX-329 4k 140€

    4 - Harman kardon Avr 165 140€

    Fiyat ve modeller bunlar sadece anfi sizce hangisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mguny25 -- 18 Haziran 2016; 11:15:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • mguny25 M kullanıcısına yanıt
    Buradaki Pioneer'lar diğer Onkyo ve HK'ya göre daha düşük seviye cihazlar. Bu sebeple bunları elerdim.

    HK ile Onkyo arasında ise network özelliği en büyük fark. Onkyo 509 benim ilk kullandığım AVR'dir ve gerçekten çok severek kullanmıştım. Sonrasında apartmandaki merkezi tv dağıtım şebekesi AVR'nin hdmi girişlerini sırayla bozunca mecburen satmak değiştirmek zorunda kaldım. Eğer ses sistemini müzik dinlemek için de kullanacağım derseniz spotify, vtuner ve internet radyoları ciddi fayda sağlayacaktır. Aynı şekilde Onkyo'daki USB giriş 2TB'a kadar 2,5" hdd'leri çalıştırabiliyor ve çabukça okuyabiliyordu. Şu an 509'dan 3 sene sonra çıkmış ve daha üst model olan Onkyo 828 bile daha yavaş okuyor.

    İşin özü Onkyo 509'u birebir kullanmış biri olarak 95 €'ya gözüm kapalı tavsiye ederim. Harman Kardon'u ise evde hiç kullanmadığım için çok net bir yorum yapamam ama Onkyo 509 ile denk sayılabilecek hatta biraz daha güçlü bir AVR olduğu için sizi tatmin edeceğini düşünüyorum. Tercihleriniz bunlardan yana olsun.

    Diğer bir başlıkta odam 20m2 yazmışsınız. Eğer müzik ile pek işim olmaz, ben işin sinema tarafındayım derseniz alttaki gibi 5.1 paket alıp sinemada gayet memnun kalırsınız. Altta önerdiğim Onkyo SKS-HT528, Onkyo 509 ile aldığım hoparlör takımıydı ve gayet memnun kalmıştım.
    http://www.saturn.de/de/product/_onkyo-sks-ht528-1284650.html

    Ama benim gibi işin müzik yanı ile daha ilgili birisi iseniz bu tarz uydu hoparlörler kesinlikle size yetmeyecektir. Böyle bir durumda önleri minimum iri bir raf tipi (bookshelf) hoparlör yapmanız yada küçük ve kompakt yapılı bir kule hoparlör yapmanız lazım. Oda küçük olduğu için iri hoparlörlerden sakının derim.
    Bu tarz hoparlörlere örnek olarak da Heco Victa 302 yada 502 tercih edebilirsiniz. Hem çok pahalı değillerdir hem de fiyat performansı yüksek hoparlörlerdir. Ve de Onkyo ile gerçekten uyumlu çalarlar.
    http://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?info=p5155_Heco-Victa-Prime-302--alle-Farben-.html
    http://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?info=p5154_Heco-Victa-Prime-502--alle-Farben-.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.