Şimdi Ara

Sinemalar 34 lira yerine 9 liraya? Digitürkün pazarlama çakallığı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Geçenlerde %50 engelli indirimiyle digiturk üyesi oldum.. Giriş paket + 3 keyif paketi + hd yi 16 liraya kullanıyorum.. Geçen gün lig tv satmaya çalışmışlardı. Bugün de arayıp bir kampanya olduğunu 50 kişi seçtiklerini bunlardan birinin de ben olduğumu 34 lira olan sinema kanallarının %50+%50 indirimle 9 liraya kullanabileceğimi, üstelik taahhüt de istemediklerini istersem 2-3 ay sonra çıkabileceğimi söylediler. 34 lira dedikleri neyin fiyatı çözemedim film paketi 14 lira görünüyor. Ayrıca film izlemeye pek vaktim olmadığından kabul etmedim.. Bu şekilde teklif alan ve kullanan var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1973 -- 27 Eylül 2012; 13:33:30 >



  • bence arada kaçırdığınız yada atladığınız bir konu vardır film paketi 14 lirada değil 19 lira..size taahhütsüz fiyat üzerinden %50 indirim yapılır oda 9.5 lira eder
  • Telefondaki bayanın tam olarak söylediği böyle. Engelliler 34 lira olan paketten %50 indirimle 19 liraya faydalanıyor biz size %50 daha indirim uygulayarak 9 liradan izleteceğiz dedi.

    Sitesine baktım tekrar digitürk üyesi değilim diye bakarsan fiyat 34 lira görünüyor. Üyeyim diye bakarsan taahhütlü fiyat 14 lira taahhütsüz 19 lira.

    Bana garip gelen çekiliş yapılıp 50 kişi belirlendiğini söylemesi ve üye olduğum halde laf cambazlığı yaparak iki kere %50 indirim uyguluyormuş havası yaratması... Yani ben kendim arayıp almak istesem de zaten 9.5 liradan alıcam..

    ek: digitürkü arayıp paket fiyatını teyit ettim aynen benim zaten 9.5 liraya alabileceğim paketi çekilişte kazanmışım vs vs ucuz numaralarla yine 9.5 liraya satmaya çalışmışlar. Çağrının geldiği nuramara 0212 4737373 ancak geçen gün aradıklarının kaydı sistemde görünürken bugünkü arama kaydı ne hikmetse görünmüyor. Sebebini sorduğumda bayi kampanyası olabilir dediler. Bayi nasıl 4737373 numaranızdan arıyor peki? Daha yeni üye olmuşken digitürk böyle ucuz numaralarla ciddi güven kaybediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T1973 -- 27 Eylül 2012; 13:37:26 >




  • Birde salonlar var, ben tam olarak anlayamadım, bu film paketi salonları kapsamıyor değil mi?
  • O fiyatlara inanmayin. Salliyorlar. Beni de bir keresinde dizi paketi icin aramislardi. 50 kusur liraymis da bana 14 liraymis felan. Mhye nerede 50 kusur lira yaziyor diye sordum lafi geveledi durdu. Oyle yalanlar soyluyorlarki satis uapabilmek icin. En iyisi ben dusuneyim yarin arayin deyip iyice arastirip almak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de annemin organ nakilli olması sebebiyle aldğımız engelli indirimli Digiturk var.
    Geçen gün abimi de aramışlar size özel fiyatla 9 TL'ye sinema paketi vs vs

    Yahu ben almak istesem zaten 9 Tl falan vericem.. Ne indirimi ne kampanyası.... Karşılarındakini anlama özürlü falan zannediyorlar galiba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.