Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.943
Cevap
112
Favori
282.235
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün cinemaximum a kod vermedi kart ile alma seçeneği çıktı, kodlara ara mı verdiler?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gagi

    dün cinemaximum a kod vermedi kart ile alma seçeneği çıktı, kodlara ara mı verdiler?

    çarşamba halk günü bilet fiyatı 11 tl o yüzden her çarşamba kart veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://webrazzi.com/2016/08/04/sinemia-degerlemesini-5-katina-cikartarak-2-tur-yatirimini-aldi/

    quote:


    Yaklaşık olarak bir buçuk sene önce yayın hayatına başlayan Sinemia bugün 2. yatırımını aldı.

    ‘Özel Sinema Kulübü‘ sloganıyla dikkat çeken girişim; kullanıcılarına 2 sinema bileti fiyatına ‘sınırsız sinema özgürlüğü’ vaat ediyor. Hatırlatmak gerekirse; gün veya seans ayrımı bulunmayan Sinemia’ya aylık 49 TL’den başlayan fiyatlarla üye olup platformun mobil uygulaması sayesinde -günde bir kez- ücretsiz olarak sinemaya gidebiliyorsunuz.

    İlk tur yatırımını Aslanoba Capital’den alan girişim, 8 ay sonra ve yine Borsa İstanbul Özel Pazar üzerinden gerçekleşen ikinci turda değerlemesini 5 katına çıkardı. Sinemia’nın ikinci turuna da Aslanoba Capital ve İstanbul Startup Angels üyelerinden Ali Çebi ve Burak Örücü dahil oldu.

    Son dönemde her çeyrekte gelirini 4 kat büyütmeyi başaran girişim; Özel Pazar üzerinden gerçekleşen onuncu, İstanbul Startup Angels’ın da 6. yatırımı olma özelliğini taşıyor.

    Sinemia yurtdışına açılıyor
    Yeni yatırımla ilgili konuşan Sinemia kurucusu Rıfat Oğuz ilk günkü gibi sinema kulübü odağından çıkmayarak yurtdışı planları olduğundan bahsetti ve şunları söyledi: “Ağustos ayında hayata geçireceğimiz yeni uygulamamız ile sinema deneyimini iyileştirmek ve kolaylaştırmak adına; kişiye özel öneriler, marka ayrıcalıkları ve sinema içi satışa kadar birçok yeni özelliği pazara sunmuş olacağız. Sinemia uygulaması aynı zamanda sinemaseverlere özel bir sosyal medya mecrası da olacak.”


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    kişiye özel öneriler, marka ayrıcalıkları ve sinema içi satışa kadar birçok yeni özelliği pazara sunmuş olacağız


    Sinema içi satış derken içecek mısır gibi şeylerden mi bahsediyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemaximum online alımlarda 2'li, 3'lü gibi bilet kampanyası yapmış. 2'li bilet tek biletten ucuza geliyor. İleri tarihli bilet ile bu şekilde alsak nasıl olur acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın itibariyle 6 aylık üyeliğim bitiyor, gittiğim her filmi not aldım. Hatta vodafone 1+1 veya cinemaximum'da biriken puanları da işin içine katıp bir maliyet hesabı yaptım. Film başı 5 TL'ye geliyor. Bu şekilde bakınca gayet mantıklı.

    Başka açıdan bakarsak, ben Antalya'da yaşıyorum burada fiyatlar zaten İstanbul, Ankara ve İzmir'e göre makul, IMAX gibi seçenekler de yok. Diğer taraftan, gittiğim filmlerin belki de yarısından fazlası beni tatmin etmedi, çoğu zaman vaktimin boşa gittiğini düşündüm. Bu sebeple de üyeliğimi yenilemeyeceğim.

    Cinemaximum "Çarşamba'nın 11'i" kampanyasına güncelleme yapmış, bazı sinemalarda fiyatlar değişmiş. Nadiren de olsa gelen iyi filmlere çarşamba günleri gidilebilir.

    quote:

    Bodrum Midtown 10 TL, ****abzon 10 TL, Ordu Migros 9 TL, Serdivan 9 TL, Adana M1 8TL, 14 Burda 8TL, Bursa Podyum 8TL, Erzurum 8TL, Forum Mersin 8TL, Tekira 8TL, Antalya Migros 7 TL, Markantalya 7 TL, Şanlıurfa Piazza 7 TL, Mardin Emirgan 6 TL, Afyon Park 8 TL, Forum Aydın 8 TL, Bursa Carrefour 8 TL, Çanakkale Burda 8 TL, Çanakkale Carrefour 8 TL, Denizli SM 8 TL, Forum Çamlık 8 TL, Diyarbakır Ceylan 8 TL, Forum Diyarbakır 8 TL, Espark 8 TL, Forum Gaziantep 8 TL, Dolphin İzmit 8 TL, 41 Burda 8 TL, Gebze Center 8 TL, Kahramanmaraş 8 TL, Forum Kayseri 8 TL, Kayseri Park 8 TL, Kırıkkale 8 TL, Kentplaza 8 TL, Tarsu 8 TL, Osmaniye 8 TL, Ada 8 TL, Samsun Piazza 8 TL, Samsun Yeşilyurt 8 TL, Tokat Novada 8 TL, Van Park 8 TL.




  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    bugün itibariyle yine kodlara devam o zmn..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aynafatih

    Cinemaximum online alımlarda 2'li, 3'lü gibi bilet kampanyası yapmış. 2'li bilet tek biletten ucuza geliyor. İleri tarihli bilet ile bu şekilde alsak nasıl olur acaba?

    Efsane kampanya olmuş :) normal fiyatın 11,5 lira olduğu yerde 4 lü bilet alımında tanesi 5 liradan alınabiliyor. Fakat bunu sinemia ile kullanamayız tek bilet harici alım riskli fiyat farkından dolayı direk anlaşılır
  • İleri tarihli bilet aldım Cinemaximum'dan ancak ekrana kod çıkmadı, E-posta gönderilecek dendi fakat o da yok. Daha önce bu sorunu yaşayanlar vardı, çözümü nedir acaba acil cevap alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayforFun

    İleri tarihli bilet aldım Cinemaximum'dan ancak ekrana kod çıkmadı, E-posta gönderilecek dendi fakat o da yok. Daha önce bu sorunu yaşayanlar vardı, çözümü nedir acaba acil cevap alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    ileri tarihli bilet alımında nereden kod çıkmasını bekliyordunuz ? mars club cart üyeliğinden bileti aldıysanız işlemlerinizde gözükür.Kiosktan yada gişeden alırsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Ekranda referans kodu gibisinden bir alan belirdi, karşısı boştu. Şuan bileti hiçbir yerde göremiyorum. Satın aldığım kart başkası adına olduğu için isim kısmına o kişinin ismini yazdım, ancak e-posta adresimi ve telefon numaramı girdim. Ayrıca bileti de kendi hesabımla (Cinemaximum üyelik hesabım) satın aldım. Kart üyeliğinden alındı mı bilmiyorum, yarın gidip bunu öğrendiğimde böyle bir alım yok denirse (ki ininal'de görünüyor kesildiği) ne yapmam gerekir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayforFun

    Ekranda referans kodu gibisinden bir alan belirdi, karşısı boştu. Şuan bileti hiçbir yerde göremiyorum. Satın aldığım kart başkası adına olduğu için isim kısmına o kişinin ismini yazdım, ancak e-posta adresimi ve telefon numaramı girdim. Ayrıca bileti de kendi hesabımla (Cinemaximum üyelik hesabım) satın aldım. Kart üyeliğinden alındı mı bilmiyorum, yarın gidip bunu öğrendiğimde böyle bir alım yok denirse (ki ininal'de görünüyor kesildiği) ne yapmam gerekir acaba?

    cinemaximum sorunlu bir site genelde sistemlerinde sorun oluyor.Onlardan kaynaklı bir sorundur yarın ininal kartın hareketler kısmından aldığınızı her türlü kanıtlarsınız sorun felan yaşamadan bileti bastırırsınız.Bekleyin belki birazdan işlemler kısmında gözükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradım bilgi aldım.

    Karttan ücret çekiliyor, ancak uygulama üzerinden satın aldığım için uygulama sistemsel bir hata oluşturuyor. Bu nedenle de bilet satın alınmış olarak görünmüyor ve sistem otomatik olarak 3 - 5 iş günü içerisinde parayı geri iade ediyor.

    Bana verilen bilgi yukarıdaki gibi.

    Şimdi;

    Türkiye'nin her yerinde hizmet veren ülkenin en büyük sinemasının böyle basit bir işlemde dahi başarısız olması,

    Sinemia kartıyla aldığım için, bu konu hakkında mecburen Sinemia desteğe olayla ilgili açıklayıcı bir e-posta göndermek durumunda kalmam,

    Sinemia'nın sorun çıkarmayacağından emin olduğum halde bir sorun çıkması halinde, üyeliğimle ilgili sıkıntılar çıkma riskinin olması, (Böyle bir şey olmayacağını düşünüyorum ki kendileri her konuda oldukça yardımcı oluyorlar.)

    Sinemia kartı değil de başka bir kartla almış olsam, (3 - 5 iş günü muhabbetinden dolayı) 1 hafta o parayı kullanamayacak olmam.

    Bunlara bir açıklama getiremeden, "Kartınızdan para çekilmiş ama sistem bilet kesmemiş." gibi saçma bir durum yaşadığım ülkeyi ve insanını bir kez daha sevmeme sebep oldu. Teşekkürler Türkiye.

    Bunları yazarken Sinemia'dan cevap geldi. İşte yukarıdaki nedenler yüzünden bir kurumun hissettirdikleri VS. Sinemia desteğin (belki de olması gereken bu ama ülkemizde hiçbir zaman böyle olmadığı için) ilgi ve alakası ile hissettirdikleri.

    Düzenleme - Uygulama üzerinden olmuyor denildi, ben de bilgisayar aracılığıyla siteden almayı denedim. Gene olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 4 Ağustos 2016; 21:40:39 >




  • 16.02.2016 da 237 Tl vererek aldığım 6 aylık üyeliği iptal ettim, ilk aylarda kullaniyordum sık sık fakat son 2 ayda bir iki defa anca gitmisimdir. Gerek filmlerin kalitesizliginden gerekse surekli kod verip bir alana bir bedava gibi kampanyalardan yararlanamayisimdan gitmedim sinemaya. Kışın belki kampanyali fiyatlardan tekrar üyelik alırım ancak en fazla 1 aylık olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemaximum'dan sonra Cinema Pink de karta para yüklemek yerine kod vermeye başlamış. Vodafone Red ile 1+1 yalan oldu bizim. 1 aydan az süre kaldı bitmesine, yenilemeyi düşünmüyorum
  • Üyelik yenilenmesi ile ilgili Destek bölümüne sorduğum soruya gelen cevap;

    Merhaba;

    İlginize teşekkür ederiz.

    Sinemia üyeliğinin bitiminde davetiye sistemi tarafından değerlendirilerek, kampanya hala geçerli ise son üye olunan fiyat ve üyelik paketi üzerinden üyelik otomatik olarak devam eder. Üyelik bitiminde mevcut kampanya devam etmiyorsa yeni üyelik paketi fiyatı e-posta aracılığıyla üyeye iletilir, üyenin onayı olmadan üyeliği devam etmez.

    Sinemia üyeliğinizin yenilenmesini istemediğinizde uyelik.sinemia.com üzerinden iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal etmeniz durumunda, üyeliğiniz yenilenmeyecektir, iptal işlemi sonrasında, üyeliğinizi , üyelik sürenizin bitimine kadar kullanmaya devam edebilirsiniz
    Bilgilerinize.

    Saygılarımızla
    ******
    Sinemia Destek Ekibi

    *************************************

    bazı arkadaşlar habersiz otomatik yenileme oluyor diyordu, sinemia otomatik yenilenmiyor, size bilgilendirme emaili atıyoruz, kabul ederseniz yeniliyoruz diyor.

    Son zamanlarda yenileyen var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania

    Üyelik yenilenmesi ile ilgili Destek bölümüne sorduğum soruya gelen cevap;

    Merhaba;

    İlginize teşekkür ederiz.

    Sinemia üyeliğinin bitiminde davetiye sistemi tarafından değerlendirilerek, kampanya hala geçerli ise son üye olunan fiyat ve üyelik paketi üzerinden üyelik otomatik olarak devam eder. Üyelik bitiminde mevcut kampanya devam etmiyorsa yeni üyelik paketi fiyatı e-posta aracılığıyla üyeye iletilir, üyenin onayı olmadan üyeliği devam etmez.

    Sinemia üyeliğinizin yenilenmesini istemediğinizde uyelik.sinemia.com üzerinden iptal edebilirsiniz. Üyeliğinizi iptal etmeniz durumunda, üyeliğiniz yenilenmeyecektir, iptal işlemi sonrasında, üyeliğinizi , üyelik sürenizin bitimine kadar kullanmaya devam edebilirsiniz
    Bilgilerinize.

    Saygılarımızla
    ******
    Sinemia Destek Ekibi

    *************************************

    bazı arkadaşlar habersiz otomatik yenileme oluyor diyordu, sinemia otomatik yenilenmiyor, size bilgilendirme emaili atıyoruz, kabul ederseniz yeniliyoruz diyor.

    Son zamanlarda yenileyen var mı?

    bu otomaik cevap sorunu tam okumamışlardır bile haber verilmeden otomatik çekiliyormuş bilgi maili atıyorlardır yani sana sormadan çekiyorlar.Üyeliğimin iptal et dersen bir sıkıntı olmuyor.Kalan hakkını kullanıyorsun hak bitince iptal oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • werrol kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı durumdayım, 22 Ağustos'ta bitecek üyeliğim. Akbank ile çok cazip olmuştu ama yine ayda 30-40 TL civarına gelecek bir kampanya olmazsa devam etmeyi düşünmem. Bildiğim kadarıyla da son zamanlarda kampanya hiç açılmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marjinal01

    Ben de aynı durumdayım, 22 Ağustos'ta bitecek üyeliğim. Akbank ile çok cazip olmuştu ama yine ayda 30-40 TL civarına gelecek bir kampanya olmazsa devam etmeyi düşünmem. Bildiğim kadarıyla da son zamanlarda kampanya hiç açılmadı.

    ayda 5 tane felan filme gittiysen o kampanyadan yine kartınızdan çekerler çok fazla gittiyseniz zaten hiçbir şekilde yenilemezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    hocam iptal edersek sonuna kadar kullanabiliyoruz ve sonra iptal oluyor, ben teklifi görmek istiyorum, bu nedenle şuan iptal etmek istemiyorum.

    Akbank ile 6 aylık aylık 29 TL'den üye olmuştum, buna yakın bir bedel olursa devam ettiririm evime yakın 2-3 sinema var ve haftada 3 kere falan gidiyoruz hanımla, hanımda da var sinemia, aynı zamanda almıştık, memnunuz kod verse bile.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.