Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.943
Cevap
112
Favori
282.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RedlEyel

    Aynen hocam
    4dx ayda birmiş
    Sözleşme kafalarına göre değişiyor
    Önümüzdeki ay sinemanın sadece 2d filmler için geçerli olmayacağının hiçbir garantisi yok.
    Sözleşmeye bakıp gerekirse tüketici mahkemesine başvuracağım

    29 TL.ye üyeliğim bittikten sonra, zırt pırt, hem de 39 TL.ye üyelik yenileyin diye mail yollayıp duruyorlardı. İyi ki yenilememişim. Sözleşmeyi sonradan işine geldiği şekilde yenilemek ne demek yahu? Borçlar Kanunu'na aykırı en başta.
  • sinemiadan gelen cevap:


    Merhaba,
    Sinemia olarak üyelerimize 2D ve 3D seanslarda gözlük ücretleride dahil olarak günde 1 defa ücretsiz sinema bileti alma imkanı sunmaktayız. Bunlara ek olarak geçtiğimiz sene içerisinde çıkan yeni teknojilerden faydalanabilmeniz adına 4DX, D-BOX , VIP salonlarda ayrıcalıklar sunulmuştur.
    Sözleşmelerimiz kapsamında Sinemia yeni teknolojilerin sunulduğu sinema salonlarında (VIP, MPX, Dolby Atmos, 4DX, D-BOX, IMAX ve gelecekte çıkabilecek tüm teknolojiler) üyelerine ayrıcalık sağlayarak belirlediği zamanlarda giriş hakkı sunabilir. Sinemia yeni teknolojilerin sunulduğu salonlarında ki ayrıcalık kullanım şekillerini önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın, her zaman değiştirebilir ve kaldırabilir
    Dilerseniz sözleşmenizde ki ilgili maddeyi inceleyebimeniz için e-posta adresinize yönlendirilmesini sağlayabiliriz.


    anladığım kadarıyla sözleşmeyi onayladın. sözleşmede yazıyor. 2d 3d hariç diğer sinema teknojilerini ilerleyen zamanda 30 günde bir yapacaz.




  • bu sinemia beni illegal kullanımdan dolayı şutlamişlardi (gerçekte böyle bişey yok tabii) şimdi neredeyse hergün mail geliyor şöyle kampanyamız var böyle şu var şukadar indirim var he he diyorum artık... bir kere dilim yandı bir daha zor.
  • IMAXe de 30 günde 1 getirirlerse hiçbir anlamı kalmaz bu kartı almanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMAX 30 günde bir yaparlarsa kendileri kaybeder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PlayforFun

    IMAX 30 günde bir yaparlarsa kendileri kaybeder.

    imax olmazsa harbiden yalan olur sinemia :) imax için alıyorum ben zaten.
  • 1 saat uğraştım 30 günde birmiş bir firma hizmet kalitesini yükseltirmi yoksa böyle geriye mi götürür kahretsinki 9 aylık abonelik aldım daha 2 ay geçti. anında iptal yapmıyorlar iade falan yok bari yeni aboneliklerde geçerli yapında bakalım daha kim alıyor. hata bizde .sakın kimse yeni abonelij satın almasın yarın sadece 2d filmler için yapabilirler. yapacakları işin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece 2d filmler için yapacaklarını sanmıyorum direk kendi ayaklarına sıkmış olurlar. Ama bu yapamayacakları anlamına gelmiyor ne yazık ki.
    Cinemaximumda imax için halen kod veriliyor. Kodları toplu olarak çok ucuza alıyorlar diye tahmin ediyorum ama 4dx için karta direk bakiye yükleniyordu.
    Cinemaximum İmax için kod satmayı bırakırsa imax'te gidebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle yaptıkları için normal alımdan avantajlı olsa bile insanları kandırıyorlar ben almam tavsiye etmem iptal ettim aboneliği zehir zıkkım olsun aldıkları. bunlar hep baştan düşünülmüş şeyler müşteri topladılar daha fazla kar etmek için böyle yapıyorlar... ne olursa olsun bir firma müşteriyi mağdur etmemeli. art niyet ararım .alsınlar başlarına çalsınlar sanki heryerde 4dx var ayda zaten 2 film çıkıyor çıkmıyor .gişede hata verdi ne oluyor dedim 😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaftaridze

    böyle yaptıkları için normal alımdan avantajlı olsa bile insanları kandırıyorlar ben almam tavsiye etmem iptal ettim aboneliği zehir zıkkım olsun aldıkları. bunlar hep baştan düşünülmüş şeyler müşteri topladılar daha fazla kar etmek için böyle yapıyorlar... ne olursa olsun bir firma müşteriyi mağdur etmemeli. art niyet ararım .alsınlar başlarına çalsınlar sanki heryerde 4dx var ayda zaten 2 film çıkıyor çıkmıyor .gişede hata verdi ne oluyor dedim &#128545;

    Nasıl iptal ettiniz hocam? Bana kişiye özel uygulama olduğu için iptal olmuyor diyorlar. Ben sırf 4DX için aldım. Üyeliğimi iptal edin diyorum, etmiyorlar.
  • tekrarlanmaması için iptal ettim kalan süreyi iptal etmiyorlar yanlış anlama olmasın hertürlü mağduruz. ben de dediğiniz gibi 4dx için almıştım kalan süre devam edecek. kimse artık almayacak haberleri yok . üstüne kötü reklam oluyorlar ki gerçeği bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda geçerli bir indirim kodu var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstinye parktayım doktor strange için

    Film imax

    Normal bilet 33.50TL

    Salon full dolu

    Akşam 2 seans da biletleri bitirmişler nerdeyse..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Ben 8 tlye IMAX kodu aldım yarın izleyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Bu günlerin geleceği belliydi. İnsanları uyardık ama kimse söylenenlere aldırış etmedi. İyiki zamanında uyanıp iptal ettirmişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7gün25saat

    Geçmiş olsun. Bu günlerin geleceği belliydi. İnsanları uyardık ama kimse söylenenlere aldırış etmedi. İyiki zamanında uyanıp iptal ettirmişim.

    Şimdi son durum nedir.

    Kaç paraya ne veriyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aboneliğimde check-in yapmayı unutmuştum ve bunu bildirmiştim sorun etmemişlerdi. aboneliğimi uzatmak istediğimde uzatmadılar. hergün 30 film diyip verdiğin hizmeti dediğin şekilde kullandığı için insanlara 'uzatmıyorum' demek ne anlama gelir diye düşündüm ve sonradan maile gelen yenilemeyi kabul etmedim. iyi ki de etmemişim şimdi diyceksiniz ki check-in unutma ile yenileme olayının ne alakası var? şöyle ki firma müşteri memnuniyetinden kendi memnuniyetine kaydı bunu da burdan gördüm bıraktım.
  • class366 C kullanıcısına yanıt
    ne tür ölücüsün her gün nasıl kullandın o kadar film gelmiyor bazen.
  • madeonx kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım ordaki hergün sık kullandım anlamında bunu açıklamam gerektiğini bilemedim kusura bakma. Kaldı ki parasını vermedim mi? Verdim. Hergün kullanabilirsin demediler mi? Dediler. Hilesini hurdasını mı buldum daha fazlası için? Hayır. Bunun neresi ölücülük. Sana operatörün verdiği dakikaların hepsini kullandığında ölücü mü oluyosun?

  • Arkadaşlar bu 4dx in ayda 1 olması çok kötü oldu. Kamuoyu oluşturabilsek topluca şikayet falan etsek ne dersiniz bir yararı olmaz mı? Yani ne bileyim kötü amaçlı kullanan insanlar için yapmışlarsa o zaman her 4dx film için 1 bilet hakkı sunsunlar mesela yani ne bileyim en azından film kaçırmadan izlemiş oluruz. Sırf 4dx için üyeliğimi sonlardırmamıştım bende. Topluca bir metin oluşturup şikayette bulunalım bence. Sırf 4dx için uzun süreli üyelik yapanlar şimdi iptalde edemeyecekler. Bence birşeyler yapmalı!!!




  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.