Şimdi Ara

Singapur Changi Havalimanı’nın yeni açılan Jewel terminalinde şelale bile var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu havaalaninin bir videosuna 9GAG ya da benzeri bi face grubunda denk gelmis, agzim acik izlemistim. Gercek bir saheser yapmis adamlar, sirf burayi gormek icin gidilir aslinda.

    İster 35 milyar harcayin isterse 350; Zevk, kalite, estetik ve medeniyet gibi seyleri parayla alamiyorsunuz malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

    Olabilir ama milletin gözü önünde namaz mı kıldırılır.

    Bu arada hemen ateist ilan edilmişim. Nereden biliyorsunuz din düşmanı olduğumu. Din hakkında bir şey denilince kızan yobazlar gibi davranmayın.
    Ben doğru olduğunu söylemiyorum zaten. Sonuçta Müslüman bir ülkede bu tarz davranışlara şaşırmamak gerektiğini söylüyorum.

    Bana söylediyseniz eğer.

    Ben sizi ateist vs itham etmedim öyle bir şey anlaşılacak sözüm olduysa da kusura bakmayın. Söylememi düzeltirim hemen.
  • joven kullanıcısına yanıt
    coğu da bunların kominist ülkeyi yılarca bir civi cakmamaış bir zihniyet Ak parti yapar bunlar ancak cak cak konuşur onların yaptığı tek şey büyük kücük 400 bin heykel o heykeller topla 3 türkiye eder

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

    Bizde de seccade var. Terminalde cuma namazı kılıyorlar.
    ileri zekalı hutbe olmayan yerde imam olmayan yerde cuma namazımı olur ?

    hiç anlın secdeye değdimi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 21 Nisan 2019; 22:36:37 >
  • Singapur'a ve adı geçen havalimanına gittim. Çok güzel bir şehir devleti. İnsanlarında sevgi, güler yüz, saygı hakim. Sıcakkanlılar. Hoşgörülüler.

    Ülkede müslümanlar ve diğer dinlerden oluşan bir yapı var. Herkes birbirine karşı hoşgörülü ve ülkede mükemmel bir ahenk var.

    Yukarıda bir arkadaş bizdeki havalimanlarındaki seccadeden bahsetmiş -ki öyle bir şey olduğunu sanmıyorum - aklınca eleştirmiş.

    Biz nasıl bu dereceye geldik, nasıl bu kadar kendi dinimizden olanlara karşı hoşgörüsüz olduk? "Gavur" dediğimiz adamlar bizdeki "müslümanım ama"cılardan daha müslüman. Hoşgörülüler, saygılılar. Mesela Singapur'da kimse size havalimanında namaz kıldınız diye aşağılık gözlerle bakmaz, sizi eleştirmez. Burada ise malumunuz...

    Bu hoşgörüsüzlük, ilkellik, yobazlık eğitimle de son bulacak gibi değil. Beyni çoktan ölmüş birine insanların yaptığı ibadetin gayet doğal bir şey olduğunu nasıl açıklayacaksınız? Bu kişi herkesi kendisi ve çevresi gibi görmemesi gerektiğini nasıl idrak edebilecek?

    Akıl ve fikir diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Singapur devletinin en iyi bildigi sey gosteris. Disi guzel ama ici bos ve yaraticiliktan uzak arastirma enstituleriyle dolu bir ulke. Halki tam bir ot veya otlastirilmis. Bir de icinde yasayanlara sorun. Tam bir polis devleti. Her noktada kameralar var, surekli izleniyorsunuz. 3 ay calistim orada. Daha ikinci haftamda, bir erkekle el ele dolasirken, 10 tane polis bir araya gelmis bizi izliyorlardi. Ayni gunun aksami eve geldikten bir muddet sonra polisler geldi caldi kapimi. Yeni biri oldugumdan rutin bir check oldugunu belirttiler, tabii ki yalan. Baskalarina da sordum, oyle bir olay yok. Beni nasil buldunuz diye sordugumda, kameralardan takip ettiklerini soylediler ve bir iphone ile fotografimi cekip gittiler. Bu sadece bir ornekti. Oranin yerli halki gunluk hayatlarinda hep bir tedirginlik icerisindeler. Sacma sapan kurallar, kanunlar, agir cezalar vs. Insanlarin kendini ozgur hissedebilecegi ucretsiz public alanlar yok.

    Eger havalimanina selale yaptilar diye kiskancaksaniz, hic kiskanmaniza gerek yok. Ayni zihniyet bizim basimizda halihazirda var. Kiskanilacak bir sey varsa, mutevaziligi, medeniyeti, ozgurce vakit harcayabilecegin ve izlenmeyecegin public alanlariyla kuzey ve bati Avrupa ulkeleri olmalidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güzel fikir, terminalin biri Cami yapılmalı, böylece Cami den nefret edenler namaz kılanları görmez. izole dünyalarında mutlu olurlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Dh üyeleri içerisinde bir kesim varki Allah’a ve onun
    dinine nefret ve kin kusmayı adeta bir görev
    edinmişlercesine don kişot misali yel değermenine
    saldırıyorlar geberince geçte olsa gerçeği görmüş
    olacaklar ama iş işten geçmiş olacak
    Ya yoksa hiç düşündünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

    bizim milletimize boylesi gitmez.hele hele cahil cuhala kesime hic gitmez.kimi kastettigimi anlarsınız.o cicekleri bahceleri koparip evlerine götürmek isterler.mustehak degil bize boylesi.gerek yok.yap betondan kaya gibi gec.
    Evine soğan alamayan adamlarin Uluslararası havalimanı terminalinde ne işi olabilir ki? Bir şey olmaz yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.