Şimdi Ara

SINGAPURDA YAŞAYAN YADA AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLENLER... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tuh be uzuldum simdi

    alabildinizmi bari urunu?
  • Bulamadık malesef
  • su anda singapur"dayim.biraz once adelphi denen hi-fi cennetinden dondum.birkac tane de dinleti yaptim.fiyat da aldim.pazarlikla 100-150 tl indirebilmekle beraber buradaki fiyatlar su sekilde:fiyatlar tl

    avr olarak
    denon 4380 -----------2500
    marantz sr 6003----------900
    onkyo 707------------------1300
    yamaha rxv 3900---------1750
    yamaha 665------------750
    pioneer vsx 1018---------1000
    harman kardon 355---------1200

    stereo olarak
    nad c326 bee----------750
    nad c355 bee-----------950
    pioneer a-a-j9----------1350
    marantz pm-8003----------700
    marantz pm-6003----------400
    denon pma 1500 ae---------1100
  • Bilgiler için teşekkürler @burakdu.
    Enteresan bir fiyat politikaları var adamların. Marka bazındaki fiyatlar biraz orantısız geldi bana
  • rica ederim lafi olmaz,bu arada denon 4380 cok iyi caliyodusanki bir stereo receiverden dinliyor gibiydim.nad larin sesi beni pek etkilemedi diyebilirim.cok sonuk kaldi digerlerinin yaninda.pioneer a-a-j9 un ve sinemada harman 355 in sesi de iyiydi.
    bu arada hemen her dukkanda wharfedale urunu vardi.adamlar burda cok tutuyorlar.9,6 larin cift fiyati da 1400 tl idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 5 Ağustos 2009; 13:40:27 >
  • onkyo 707 olsa da 1300 e alsak ,ah ah
  • onkyo 707 şu an piyasalarda yok gibi,o 607 olmasın burakdu
  • haklısın feelulıve,daha pıyasada yoktu 707.onumuzdekı hafta stoklarına gırıyormus.acıklanacak olan lıste fıyatını soyledı bana satıcı.607 nın fıyatı daha dusuktu zaten.yanlıs hatırlamıyorsam 700-750 tl gıbı bırseydı.
  • o zaman kap gel bi 707
  • sımdı turkıyedeyım ama ıs ıcabı belkı ay sonuna dogru yıne gıdebılırım.bakalım,kısmet dıyelım
  • stereo amfiyi sattım,607 de 15 inden sonra stoklara girecekmiş,microlab solo 7 ile idare ediyorum şimdilik,singapurdaki fiyatlar çok iyiymiş
  • genelde en iyi fiyati KEC verir (danismanin karsisinda)

    birde birsey almadan chain store larada bakmani onenirim, bazen daha iyi fiyat alabilirsin (avr ler icin)

    quote:

    Orijinalden alıntı: burakdu

    su anda singapur"dayim.biraz once adelphi denen hi-fi cennetinden dondum.birkac tane de dinleti yaptim.fiyat da aldim.pazarlikla 100-150 tl indirebilmekle beraber buradaki fiyatlar su sekilde:fiyatlar tl

    avr olarak
    denon 4380 -----------2500
    marantz sr 6003----------900
    onkyo 707------------------1300
    yamaha rxv 3900---------1750
    yamaha 665------------750
    pioneer vsx 1018---------1000
    harman kardon 355---------1200

    stereo olarak
    nad c326 bee----------750
    nad c355 bee-----------950
    pioneer a-a-j9----------1350
    marantz pm-8003----------700
    marantz pm-6003----------400
    denon pma 1500 ae---------1100




  • haklısın archer75,zaten genelde bırcok urunde ıyı fıyat verdı KEC.bu arada chaın store olarak ben sadece best ı bılıyorum.o da plaza sıngapora'da.dıgerlerı hangılerı.ve hangı plazalardalar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 6 Ağustos 2009; 18:15:11 >
  • Arkadaşlar ben Singapur a gittim Elektronik merakım yüzünden bir çok alış veriş merkezini gezdim. Orada daha ziyade fotoğraf makinası ve laptop gibi cihazlar var diğerleride var ama bulmak zor. Almak başlı başına bir olay çünkü satıcılar genellikle Hint asıllılar. Korkunç bir pazarlık olayı var adamlar satar görünüp satmıyorlar çok enteresan yaklaşımları var. Vede kaşla göz arasında parcaları değiştiriyorlar (bilhassa fotoğraf makinesi lenslerinde). Neyse bunu geç diyelimki aldın biri aldı bu cihaz 8-9 kg lık bir alet tabiiki kırılmasın diye ambalajında yani kutulu alacaksın. Boyu 50 cm eni 35 cm yükseklikte nereden baksan 25 cm lik bir ambalajı olacak. Bu cihazı uçakta yanına alamazsın. 11 Eylül olaylarından sonra müsade etmiyorlar. Mecburen bavula koyup kargoya vereceksin. İşin komiği orada başlıyor ben uçağı beklerken şans gele bavulları uçağa nasıl yüklediklerini gördüm inanamadım adam 2 metreden bavulları resmen fırlatıyor o güzelim tonla paraya alınmış bavullar ne halde görsen inanamazsın. Hele uçağın Singapur - Banghog - İstanbul aktarmalı ise ayni olay Banghogta bir daha yapılacak. Sonra 3. aşamaya geleceksin İstanbul da hava alanında kargodan valizini alacaksın. Oda başlı başına bir olay. Sana onuda yazayım gece hava alanına indik 15 dakika sonra bavullar gelmeye başladı bir kısmı açılmış (hatta bir bavulun üzerinde mavi renk Gstring vardı). Bavulların şakülü kaçmış idi. Adam senin bavulundaki receiveri farketti ve aldı tekrar bavulu kapattı diyelim nasıl ıspatlayacaksın????Gitti gider. Ben oradan bir kamera aldım ilk işim kutusunu yırtıp kamerayı boynuma takmak oldu (720 gram) ancak öyle hallettim sorunumu.Ancak oyle bindim ucağa dört sefer ellerine alıp kamerada bomba varmı diye kontrol ettiler. Yani yanında bulunmazssa olay IMPOSSIBLE..
    İyisimi Sen İstanbulda bak orada bul eline al incele yanında getir.
    Birde Yurt dışından bu cihazları gönderen firmalar var. Onalar bu işi biliyorlar. DHL gibi bir kargoya verirsin ve tam sigorta yaparsın belki bu yola gelir. Fiyatı artar ama gelir.
    Yinede en iyisi + fiyatı kabul edip İstanbuldan almak.
    Hayırlı alışverişler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan1953

    Arkadaşlar ben Singapur a gittim Elektronik merakım yüzünden bir çok alış veriş merkezini gezdim. Orada daha ziyade fotoğraf makinası ve laptop gibi cihazlar var diğerleride var ama bulmak zor. Almak başlı başına bir olay çünkü satıcılar genellikle Hint asıllılar. Korkunç bir pazarlık olayı var adamlar satar görünüp satmıyorlar çok enteresan yaklaşımları var. Vede kaşla göz arasında parcaları değiştiriyorlar (bilhassa fotoğraf makinesi lenslerinde). Neyse bunu geç diyelimki aldın biri aldı bu cihaz 8-9 kg lık bir alet tabiiki kırılmasın diye ambalajında yani kutulu alacaksın. Boyu 50 cm eni 35 cm yükseklikte nereden baksan 25 cm lik bir ambalajı olacak. Bu cihazı uçakta yanına alamazsın. 11 Eylül olaylarından sonra müsade etmiyorlar. Mecburen bavula koyup kargoya vereceksin. İşin komiği orada başlıyor ben uçağı beklerken şans gele bavulları uçağa nasıl yüklediklerini gördüm inanamadım adam 2 metreden bavulları resmen fırlatıyor o güzelim tonla paraya alınmış bavullar ne halde görsen inanamazsın. Hele uçağın Singapur - Banghog - İstanbul aktarmalı ise ayni olay Banghogta bir daha yapılacak. Sonra 3. aşamaya geleceksin İstanbul da hava alanında kargodan valizini alacaksın. Oda başlı başına bir olay. Sana onuda yazayım gece hava alanına indik 15 dakika sonra bavullar gelmeye başladı bir kısmı açılmış (hatta bir bavulun üzerinde mavi renk Gstring vardı). Bavulların şakülü kaçmış idi. Adam senin bavulundaki receiveri farketti ve aldı tekrar bavulu kapattı diyelim nasıl ıspatlayacaksın????Gitti gider. Ben oradan bir kamera aldım ilk işim kutusunu yırtıp kamerayı boynuma takmak oldu (720 gram) ancak öyle hallettim sorunumu.Ancak oyle bindim ucağa dört sefer ellerine alıp kamerada bomba varmı diye kontrol ettiler. Yani yanında bulunmazssa olay IMPOSSIBLE..
    İyisimi Sen İstanbulda bak orada bul eline al incele yanında getir.
    Birde Yurt dışından bu cihazları gönderen firmalar var. Onalar bu işi biliyorlar. DHL gibi bir kargoya verirsin ve tam sigorta yaparsın belki bu yola gelir. Fiyatı artar ama gelir.
    Yinede en iyisi + fiyatı kabul edip İstanbuldan almak.
    Hayırlı alışverişler.


    tespıtlerının cogu dogru ancak bu bavulda elektronık cıhaz getırılemez anlamına gelmez.ornegın ben onkyo 605 ımı almanyadan bavulun ıcınde kargoya verdım.hıcbır sorun da yasamadan turkıyeye getırdım.ısın puf noktası cok saglam paketleme yapıp kılıtlı bır sekılde,uzerıne de 4-5 tane kırılacak etıketı takıp oyle kargoya vermek.ucak altındakı gorevlıler dedıgın gıbı kırılacak etıketını gormezlerse 1 metreden bavulları fırlatırlar
    hatta bazı yutdısı ıstasyonlarında kırılacak etıketlı bagajları banda vermezler.orada ayrı bır yerde toplanır ve asansor vasıtasıyla yere ındırılıp ucaga goturulur.ancak su tespıtın de dogrudur aktarmalı ucuslarda bu rısk daha fazladır!




  • @burakdu, peki bu kadar özenle hazırlanıp üstüne "kırılır" etkiketi koyduğun bavulu havalanında dikkat çekmeyecek mi hiç, alıp bir de orda gümrük vs. sorunu çıkmasın? Çünkü senin dediğin gibiyse ne istesek alırız gibi bir sonuç çıkıyor?
  • Hard cover valiz kullanın, hiçbir şey olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    @burakdu, peki bu kadar özenle hazırlanıp üstüne "kırılır" etkiketi koyduğun bavulu havalanında dikkat çekmeyecek mi hiç, alıp bir de orda gümrük vs. sorunu çıkmasın? Çünkü senin dediğin gibiyse ne istesek alırız gibi bir sonuç çıkıyor?



    ıstanbulda banttan valızını aldıktan sonra zaten yapacagın ılk ıs etıketlerı kaldırmakbagaj arabası kullanmamak.gumrugun ordan gecerken de sankı onlar orada yokmus gıbı davranıp yuzlerıne bıle bakmamak,aynı anda cep telefonuyla konusup ''ben geldım,ıstanbuldayım abı'' gıbı rutın konusmalar yapmak dıkkatlerını cekmez1 gunde ataturk havalımanına gırıs yapanların sayısı o kadar fazla kı,herkesı durdurmaya kalksalar ısın altından kalkamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdu -- 7 Ağustos 2009; 10:28:05 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: altanpsx

    Hard cover valiz kullanın, hiçbir şey olmaz.


    +1
  • "ben geldim istanbuldayım" hee..

    Gümrük memurları "gel bakim gel..." demezlerse iyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.