Şimdi Ara

Sınıf Listelerinin Kırtasiyecilere Önceden Duyurulması Gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğretmenler her sene farklı bir icat çıkartıyor. Geçen sene eğik kılavuz çizgili güzel yazı defterinden dik kılavuz çizgili güzel yazı defterine geçilmişti. Bu sene ise dik kılavuz çizgili güzel yazı defterinden kılavuz çizgisiz güzel yazı defterine geçmişler (en azından bizim çevremizdeki okullar). Hocaların listeyi okulun açıldığı gün açıklaması hem velileri hem işyeri sahiplerini mağdur ediyor. Yukarıdaki sadece aklıma gelen ilk örnekti. Ya her yıl bir kaç ufak tefek değişiklik dışında sabit bir ürün havuzu oluşsun. Ya da bu listeler işyeri sahiplerine bildirilsin ki insanlar hazırlıklı olsun.

    Bir anda X yayınlarının bir kitabı zorunlu olarak isteniyor ve o kitap sadece bir kırtasiyede mevcut oluyor. Bu bahsettiğim X yayını da eminim ki hayatınız boyunca duymadığınız bir yayınevi. Adama nasıl malum olduysa artık (!) baya da almış o kitaptan. Ekmeğini tek başına o yiyor diğer esnaflar nal topluyor. Memleketimin her tarafında üçkağıtçı doluşmuş. Çakır'ın deyimiyle ne güzel İstanbul be!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Eğitim sistemimiz, her sene saçma sapan değişikliklerle başlıyor, buna alışmanız gerekir.
    Özellikle değişebilecek ürünleri ya az alacaksınız, ya da okulun ne istediği netleşince alacaksınız.
    Bir de, o bahsettiğin yayınevleri müdürle veya okul ile anlaşıyor "kitapları bizden aldırırsanız size şunu alırız" gibi karşılıklı oluyor.Kitap, Kırtasiye ve Kantin konularında mafyavari yöntemler dönüyor, bilmeniz lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.