Şimdi Ara

sınıfa kurulacak sistem yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese merhabalar değerli arkadaşlar,
    sınıf öğretmeniyim ve bu sene sınıfımıza projeksiyonlu bir sistem satın almaya karar verdik ancak inceledikçe konu dağılmaya başladı. bu nedenle değerli yorum ve görüşlerinizden faydalanmak ayrıca sistem önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
    kabaca benim aklımdaki sistem (tabii fiyat olarak da çok uçamayacağımız için)

    1-bilgisayar (netbook gibi ufak birşeyde olabilir notebook da sonuçta taşımak zorunda kalacağım için mobilite açısından daha iyi olacağını düşünüyorum)
    2-projeksiyon cihazı ( hd olmasına gerek yok sanırım sonuçta ders için kullanacağız)
    3-grafik tableti ( özellikle kablosuz olanıyla konu anlatımında müdahale ve çizim ile daha etkili olur diye düşünüyorum)
    grafik tablet olarak bunu düşünüyorum:http://www.uc-logic.com.tr/TWL530.htm

    bu üçlünün bayağı işimizi halledeceğini + ders anlatımında grafik tablet sayesinde daha interaktif olacağını düşünüyorum. aslında akıllı tahta denen bir sistem daha var o da bir alternatif ama kullanım olarak nasıldır ya da gereklimidir grafik tabletle daha iyimi olur yoksa o da gereksizmidir ? bu soruları arttırmak kolay ama cevaplar sizde.


    yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. ilginize şimdiden teşekkürler.







  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-EX7-LCD-PROJEKSIYON,9103.html projeksiyon cihazı olarak bunu öneririm piyasada bulabileceginiz en uygun fiyatlı en iyi projeksiyon cihazıhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/IdeaPad_G530-4151-A2U-LENOVO-DUNYASI,14917.html bu da ideal bir laptop netbook olmazmı diye sorarsanız projeksiyon aletiyle yansıtma yapacagınız için tam performans olmaz ısınma problemi çıkar ortaya bi de netbooklarda cd giriş yeri yok akıllı tahtayı falanda onları bilmiyorum ben sadece bildigim noktaları ucuzundan ideal olarak öneri yapdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byhackermstf -- 15 Eylül 2010; 16:25:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhackermstf

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-EX7-LCD-PROJEKSIYON,9103.html projeksiyon cihazı olarak bunu öneririm piyasada bulabileceginiz en uygun fiyatlı en iyi projeksiyon cihazıhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/IdeaPad_G530-4151-A2U-LENOVO-DUNYASI,14917.html bu da ideal bir laptop netbook olmazmı diye sorarsanız projeksiyon aletiyle yansıtma yapacagınız için tam performans olmaz ısınma problemi çıkar ortaya bi de netbooklarda cd giriş yeri yok akıllı tahtayı falanda onları bilmiyorum ben sadece bildigim noktaları ucuzundan ideal olarak öneri yapdım



    önerileriniz için teşekkürler
    projeksiyonda 500:1 Kontrast görünüyor. sonuçta gündüz vakti perde kapatıp sunum yapacağız problem olurmu ?




  • Hocam bir öğretmen olarak sorunu cevaplayayım.
    1.projeksiyon alacaksan teknolojisi lcd olmuş clr olmuş farketmez. genelde aydınlık havada kullanırsın yani gece ders olmaz. bunun için ansilümeni yükssek bir projeksiyon alman lazım. tabi zoom özelliği varmı yok mu ona da dikkat et. contras o kadar önemli değil sonuçta gündüz kullanacaksın. gece kullanmak içinde yüksek contraslı bir alet alınmalı.
    Kısacasıı sınıf için alacağın projeksiyonun ansilümeni yüksek olmalı. daha sonrada çözünürlüğü.

    2. Netbook pekala işinizi görür.

    3. grafik tablet kullanmadım daha önce ama netbook varken (yada grafik tablet almışken netbook gerekli mi) bilemiyorum. alacağın grafik tablet ofis dosyalarını okuyor filmleri oynatabiliyorsa bilgisayara gerek yok bence. olmuyorsa da netbook la gerekli programları yükleyerek kalemle değilde mause ile çizimler yapılabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.