Şimdi Ara

Sınıflandırılmış Yükümlü Bedelli Askerlik Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    23 ekimdeki sınıflandırmada sınıflandırıldım. Ancak bu tarihte sınıflandırma yapılacağını bilmediğimden bedelliye başvurmamıştım. Daha önce edevlet üzerinden baktığımda 30/10/2020 tarihine kadar ilişkisi yoktur yazmaktaydı. ASAL'a gidip konuştuğumda sınıflandırıldığım için bedelliye başvuramadığımı söylediler. Şimdi sorum şu dilekçe vs. ile başvursam sevk tarihine kadar bedelliye çevirebilme olasılığım var mıdır? Aranızda bu yolla çevirmiş kimse veya tanıdığı olan var mıdır? Yönetmelikte "fiili askerliğe başlamamış, bakaya veya yoklama kaçağı olmayan herkes bedelli askerliğe başvurabilir diye bir madde var"


    Not: 2019 Aralıkta benimle aynı durumda olan bir arkadaşım bedelliye çevirebilmişti bu arada.


    Şuanda hali hazırda bir yüksek lisans kaydım veya tecil hakkım bulunmuyor ancak 20 aralığa kadar kaydımı tamamlayabileceğim bir yüksek lisans programı bilen var mıdır?








  • Valla hocam aynı durumdan bende askere gidiyorum. Konuya hic bir yanıt bulamadım.
    Umutsuz bir şekilde takip ediyorum. Resmen edevlet tarafından kandırıldık.
  • Tecilin yoksa olmaz , benim tecilim var ama e devlette yazmıyor hala.Şubeye gidin diyor bugün kışlada olmam gerekiyordu normalde inş bir sorun cıkmaz
  • endmov3 kullanıcısına yanıt
    Dostum TOBB bahar dönemi için başvuruları açmış. 4 aralık mülakat tarihi ancak kesin kayıt tarihi belli değil dediler öğrenci işlerinden. Yetişme ihtimali var gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.