Şimdi Ara

Sınırdaki Mültecilere Acil Yardım Edilmelidir ! (EDİT) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yunanistan’a gitmek için verdikleri mücadeleyi, suriyede verselerdi ne esed kalırdı ne başkası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Mart 2020; 18:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramowarr kullanıcısına yanıt
    Siz elaleme savasta cocuk yapilir mi diye soracaginiza azicik halkin paralariyla satafat hayat yasayanlara bu paralar ne oldu diye sorsaydiniz simdi bu konulari tartismiyor olurduk.

    Mazluma, gucsuze laf soylemek hakaret etmek kolay. Multeciligi, gocmenligi yasamadan ahkam kesmek daha da kolay.

    Sormaniz gereken asil soru su olmali! Bu zamana kadar bakilan milyonlarca gocmen, yillardir burda tutulan multeciler niye ve neden siyaset malzemesi yapiliyor?

    Hani din kardesiydik Recep?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçseler nolcak yakaladıklarından telefon para ne varsa soyup çıplak şekilde geri yollamışlar. Geçip onlardan da kaçmaları lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yunanlılar topraklarına ayak bastırmayacak onları, suriyeliler sandılar ki ülkemize girdikleri gibi ellerini kollarını sallayarak girecekler. Burada en çok bebeklere ve çocuklara üzülüyorum.
  • Güçlü ordu güçlü Türkiye sloganı ile TSK yardım etmeli nasıl suriyelileri suriyede bombalardan koruyorsa aynı şekil şu an yunanlar bulgarlar gaz bombaları atıyorlar acil ordunun Yunanistan & Bulgaristan da güvenli bölge inşaa edip suriyelileri oraya geçmesini sağlamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şov da elde patladı. 10k geçmiştir ancak. 8 milyon mülteci elde kaldı.


    Türkiyeye suriyeliler hariç 5 yıldır hergün 500-2000 arası kişi girdi, giriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 29 Ağustos 2020; 6:8:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardwind H kullanıcısına yanıt
    Sen türkiyede mi yaşıyorsun bilader ülkenin insanı 5 milyon işsiz insan varken bu dışarıdan gelen ülkeye yararsız insanların yüzünden herşeyin fiyatı 5 katına çıktı insanlar kalabalıktan hastanelere gidemez oldu dışarıda geçtiğin her yerde millet arapça konuşuyor kendi işsizinden öğrencinden para alınırken bunlar bedava yaşıyor bizim askerimiz ölürken bunlar rahat rahat yaşıyor çoğunun durumuda bizden iyi babamın telefonunu bu şerefsizler çaldılar bunları tanımadığın ortada bugün kendi vatanını umursamayan adam senin vatanını umursarmı kendi vatanında eylem yapamadılar burda eylem yaptı bunlar yarın öbürgün parti felen kurup senin vatanına göz dikmeyeceklerinin garantisi var mı bunların hainliklerini tarih yazdı sen çoluğunun çocuğunun ailenin kendi ülkenin insanının geleceğini düşünmüyorsan senin onlardan bir farkın yok hepsinin durumu yok güya ama 3 4 çocuk var hepsinde devlete hiç bir katkıları yok eğer her olayı din vicdan yada parti meselesine vurursan senin gibi insanları çok yolarlar yarın öbürgün bu konuştuğun ülkeyi arar olursun devlet millet anlayışı bu şekilde olmaz din ve vicdan bireyseldir devlet anlayışı ülke ve millettir bu dünyanın her yerinde geçerlidir kahraman olacaksan önce kendi ülkeni milletini kurtaracak içinde bulunduğu durumdan kurtaracak yükselteceksin sonra başkalarına yardım edebiliyorsak etmek istiyorsak edilir kimse kimsenin parasını başkalarına yediremez helede bu kadar zor durumda insanımız varken

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.